Trudnoća Trudnica 10. kolovoza 2023.

Trudna Rihanna oduševila fotografijama na kojima doji svog sina - predstavila je svoju novu kolekciju za trudnice i dojilje

Foto: Instagram/savagexfenty
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Cilj njezine nove kolekcije je donijeti samopouzdanje i udobnost majkama u svakoj fazi njihovog putovanja. Želim podsjetiti žene da i dalje mogu izražavati seksepil i dobro se osjećati i kao majke

Pjevačica Rihanna je potpuno revolucionirala modu za trudnice, u to nema sumnje. Hrabra, odvažna i vjerna svom stilu, glazbena diva je svojim trudničkim kombinacijama oduševila svijet. Ali buduća majka dvoje djece nije zadovoljna samo postavljanjem trendova za trudnice. Kao osnivačica izuzetno uspješnog brenda Savage X Fenty, Rihanna želi pomoći mama da pronađu svoju snagu s novom linijom postporođajne odjeće. 

Možda te zanima... Rihanna pokazala svoje trudničke fotke – i ne izgledaju baš kao bilo koje trudničke fotke… Trudnoća

"Cilj njezine nove kolekcije je donijeti samopouzdanje i udobnost majkama u svakoj fazi njihovog putovanja. Želim podsjetiti žene da i dalje mogu izražavati seksepil i dobro se osjećati i kao majke", izjavila je Rihanna.

No, ono što je najviše oduševilo njezine obožavatelje je nova serija fotografija za kampanju. Fotografije objavljene na Instagramu Savage x Fenty prikazuju Rihannu kako sretno doji svog sina Rzu, koji je rođen prošle godine. Fotografije su dio kampanje za seriju novih grudnjaka za mame i trudnice, koje je dizajnirala sama pjevačica kako bi omogućili lak pristup i potpunu podršku grudima. 'Ovo nije grudnjak kakav su nosile naše mame... dizajnirala @badgalriri, odobrio baby RZA, #SavageXMaternity', stoji u naslovu.

Rihannini obožavatelji su bili oduševljeni dizajnericom, ostavljajući poruke poput "Ludo je što žensko tijelo može napraviti; dojiti dok istovremeno raste drugo ljudsko biće je DIVLJE!!!!" i "Trudna s jednim dok doji drugo. Žene su nevjerojatne." Iako trudna mama nije podijelila detalje o terminu poroda ili spolu djeteta, znamo jednu stvar sigurno. Još uvijek doji malenog RZA-u.

U maternity kolekciji nalaze se tri nova bralette grudnjaka te oversized t-shirt s natpisom “Make More Babies”. Grudnjaci su dostupni u veličinama XS-4X i koštaju između 34,95–49,95 dolara za Xtra VIP članove i 44,95–59,95 dolara za ne-Xtra VIP članove. Savage X Maternity kolekcija je sada dostupna za kupnju na www.SavageX.com.

Možda te zanima... Rihannina poruka o trudnoći je zdrava: 'Uživati', a ne brinuti se zbog kilograma i rastućeg trbuščića Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.