Beba 01. ožujka 2024.

Lana Jurčević iskreno: „Mislila sam da mi ne treba pomoć, ali možda sam trebala drugačije…“

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako znamo sve o tom da majčinstvo nije lako i da nam nekad treba pomoć, kad postanemo roditelji nekad nam se ipak čini da ćemo sve to najbolje napraviti same...

Pjevačica Lana Jurčević postala je majka prije tri mjeseca, a u svojoj najnovijoj objavi priznala je ono što svi u nekom trenutku shvatimo kad postanemo roditelji – majčinstvo nije lako. U videu koji je objavila Lana je napisala riječi s kojima se može poistovjetiti svaka mama, te se osvrnula na to kako su ova tri mjeseca jednostavno proletjela.

Možda te zanima... Lana Jurčević: „Ja više nisam ista, moj život više nije isti. Neke nove ceste se stvaraju…“ Trudnoća

„Znam da oni možda nikad neće pamtiti ove trenutke, ali ono što ja znam je da ih ja nikad neću zaboraviti,“ napisala je Lana u videu, te tako dirnula srca mnogih mama koje su joj ostavljale komentare baš na tu temu.

No, u potpisu videa, Lana se osvrnula na još jedan aspekt majčinstva s kojim se mnoge mame „bore“ svakodnevno.

„Tri mjeseca su prošla samo tako. Sjećam se da sam se svaki dan molila da dođe ovaj trenutak, a tako isto se svo vrijeme, otkad je ona došla na ovaj svijet, zahvaljujem Bogu na njoj. Svaki dan. Neću reći da je lako, jer ja sam od onih: 'Ja sve hoću i mogu sama'. Mislila sam da mi ne treba nikakva i ničija pomoć, ali mislim da sam tu možda trebala malo drugačije…“ priznala je Lana ono što je osvijestila sada, nakon tog vremena koje je provela sa svojom bebom koju je jedva dočekala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

„Naše bebe nas trebaju u našem najboljem stanju i izdanju. Makar to značilo nekoliko sati sna da uhvatiš, da ne čekaš 10 navečer da pojedeš svoj prvi obrok, jer neke bebe nisu od onih koje samo spavaju i papaju… Razumjet će me veliki dio mama sigurna sam. Ali zato, malo sna, malo skuhane papice i malo ovakvih divnih šetnji pune i dušu i baterije.“

O, da, razumjet će je mnoge mame! A srca mnogih osvojila je već tijekom trudnoće, koju je velikom većinom preležala i to u bolnici, zbog komplikacija u trudnoći. Lana i njen partner Filip Kratofil postali su sretni roditelji krajem studenog prošle godine.

Možda te zanima... Rodila pjevačica Lana Jurčević! Iza nje je problematična trudnoća... Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.