Roditelji 27. ožujka 2024.

Eva Mendes kaže da njene kćeri ne vole kad se pretvori u 'noćnu mamu' prije spavanja

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iako dosad možda nismo razmišljali o tom, čini nam se da možemo predvidjeti nešto – da će se mnoge mame zapravo prepoznati u ovoj 'noćnoj mami', kako to kažu kćeri Eve Mendes.

Odmah na početku moramo reći da je jutro najstresnije doba dana. U to nema sumnje, a pokazala su to i neka istraživanja. Sasvim logično i sasvim opravdanu jutra mogu ponijeti tu titulu. No, što je s večerima? Jutra su i inače stresno doba, bez djece ili s njima – iako daleko stresnija s djecom – ali večeri se itekako promijene kad imaš djecu i postaneš roditelj.

Možda te zanima... Eva Mendes izazvala je burnu raspravu: 'U mojoj kući djeca nemaju pristup internetu' Roditelji

Večernja rutina je posebna vrsta stresa. To je stres kakav ne poznajemo dok nemamo djecu. Bez djece je večer doba za odmor, relaksaciju, čitanje, gledanje televizije, uživanje, druženje… S djecom je to utrka kako što prije sve pospremiti i pripremiti za spavanje, te kako što prije djecu „utrpati“ u krevet. Možemo bez grižnje savjesti da smo pogriješili reći da većina nas nije do tog trenutka nimalo opuštena.

Primijetile su to i kćeri Eve Mendes, a one su vrlo simpatično dale i naziv ulozi koju mama Eva preuzme u trenutku kad počne ta večernja rutina – noćna mama, odnosno „nighttime mama“. Inače, Eva Mendes ima dvije kćeri: Esmeraldu Amadu (9) i Amadu Lee (7) s partnerom Ryanom Goslingom

Tijekom intervjua za Today.com, glumica Eva Mendes (50) ispričala je kako njezine kćeri imaju ime za ulogu koju ona igra spremajući ih za spavanje. Tu su ulogu nazvale „noćna mama“, a same su zaključile kako je ta noćna mama „nekako drukčija“. I tu već možemo točno zamisliti o kakvom se „drukčijem“ radi…

Kad je Mendes zamolila svoju kćer da razjasni što je mislila, glumica je rekla da je njezina djevojčica rekla ovako: 'Pa, noćna mama, navečer bi jednostavno trebala malo ohladiti svoj život.' Eva Mendes priznala je da ju je to jako pogodilo, jer je znala da je to – istina, te da stvarno mora malo 'ohladiti' stvari navečer.

„Želite obaviti sve te stvari i posložiti ih tako da su u to vrijeme u krevetu kako biste vi mogli imati život, ali i kako bi one mogle dobiti dovoljno sna,“ rekla je Mendes, te napomenula da večernja rutina njezinih kćeri često traje i dva sata. Eh, da, kad se jednom naviknu na to…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Inače, Mendes i Gosling nedavno su se preselili izvan Los Angelesa kako bi svojoj djeci omogućili mirnije djetinjstvo. Sada žive malo dalje od Hollywooda i to im je, govorio je jedan njima blizak izvor nedavno, itekako godilo. Mama i tata nisu željeli da njihove djevojčice odrastaju uz drugu slavnu djecu. A i to možemo potpuno razumjeti i s tim se poistovjetiti.

Možda te zanima... Eva Mendes: 'Nitko vas ne upozori na roditeljsku krivnju' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.