Trudnoća Porođaj 22. kolovoza 2023.

Mjesec dana skrivala sretnu vijest: Rihanna je rodila drugo dijete

Foto: instagram@rihannaofficiall
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rihanna je početkom mjeseca rodila drugo dijete koje je dobila s AAP-om Rockyjem.

Slavna pjevačica Rihanna (35) i reper A$AP Rocky dobili su drugog sina, potvrdio je TMZ. Prinova u obitelj slavnih glazbenika stigla je još 3. kolovoza, ali je tek sada službeno potvrđeno. 

Ime dječaka još uvijek nije poznato, no šuška se da vjerojatno počinje na slovo R, kao i ime starijeg brata koji se zove RZA Athelston Mayers. Ranije ovaj mjesec je na stranim portalima izašla vijest da je Rihanna dobila djevojčicu, no ispostavilo se da je bila riječ o lažnoj informaciji. 

Možda te zanima... Rihannina poruka o trudnoći je zdrava: 'Uživati', a ne brinuti se zbog kilograma i rastućeg trbuščića Trudnoća

Podsjetimo, Rihanna je u veljači na Super Bowlu otkrila da je drugi put trudna. Njezin trbuščić nazirao se ispod crvenog kombinezona kojeg je nosila nastupajući na poluvremenu velikog sportskog natjecanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

Rihanna i Rocky započeli su vezu 2020. godine, nakon dugogodišnjeg prijateljstva i glazbene suradnje, a šuškalo se i da su stali pred oltar, no oni to još nisu potvrdili.

Možda te zanima... Rihanna otkrila da je trudna dok ju je gledalo vjerojatno više od 100 milijuna ljudi Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.