Beba 06. ožujka 2023.

Rihanna podijelila preslatki video svog sinčića kako gleda njezin spot „Lift Me Up“

Foto: Instagram, @rihannaofficiall
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je nedavno svijetu najprije pokazala, pa i objavila da je trudna, tijekom nastupa u polufinalu Super Bowla, Rihanna nešto češće pokazuje svog sinčića.

O njenom se nastupu na Super Bowlu poprilično pričalo, i to odmah nakon što je završio, a tema nije bio toliko njen nastup, koliko njen – trbuh. Tada je ubrzo i potvrđeno da Rihanna čeka bebu. Iako je rodila prije manje od godinu dana, Rihanna će postati mama svakako ove godine, ali se termin još uvijek ne zna.

Čini se kako trudnoća Rihanni osim što dobro stoji, ujedno i odgovara, pa kao da se raznježila i nešto češće objavljuje fotografije svog sina. A sad je objavila i video u kojem preslatki mališan gleda njezin spot „Lift Me Up“. Prema njegovoj reakciji, mogli bismo zaključiti da odobrava mamino pjevanje, i to s oduševljenjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Inače, iako dječak ima već skoro 10 mjeseci, još uvijek nije poznato njegovo ime. Naime, neki izvori bliski Rihanni i njenom suprugu rapperu A$AP Rockyju, tvrde da je par ime otkrio samo najužoj obitelji, te da će s javnosti podijeliti ime tek kad budu spremni na to. Valjda možemo i to razumjeti, kao i sve druge zvjezdane mušice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna će pjesmu „Lift Me Up“, inače, izvesti na 95. dodjeli nagrada Oscar, što će biti još jedan važan nastup za nju ove godine. U istom postu u kojem je objavila snimku sina kako sluša njen uradak, objavila je i fotografiju mališana koji negoduje, odnosno plače, zbog nečeg. Uz fotografiju je napisala: „Moj sin kad je saznao da njegov(a) brat ili sestra ide na dodjelu Oscara, a on ne“. Šaljivo, moramo priznati!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.