Trudnoća 13. veljače 2023.

Rihanna otkrila da je trudna dok ju je gledalo vjerojatno više od 100 milijuna ljudi

Foto: Instagram, @rihannaofficiall
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rihanna je trudna sa svojim drugim djetetom i to smo saznali na vrlo spektakularan način, odnosno u vrlo spektakularnom trenutku – tijekom nastupa na Super Bowlu.

Ne može biti veće i ne može biti spektakularnije – od objave trudnoće tijekom nastupa u poluvremenu Super Bowla. Upravo je tako svoju drugu trudnoću otkrila Rihanna. Čim se pojavila na pozornici, bilo je jasno da nam Rihanna želi poručiti da se u njezinu životu događa nešto spektakularnije od ovog nastupa.

Crveno odijelo u kojem se pojavila jasno je otkrivalo trbuščić, pa su odmah krenule glasine o tome je li slavna pjevačica trudna. Sumnje su nestale nakon nastupa, kad je trudnoća i potvrđena. To je samo donekle skrenulo pažnju s njezina nastupa koji nije baš sve oduševio. Kritičari su gotovo podjednako podijeljeni – od fenomenalnog do onih koji su pomalo iznenađeni njezinim vizualnim dijelom nastupa.

Tek nekoliko sati nakon što je stigla službena potvrda, Rihanna je dodala na svoj Instagram profil objavu kojoj je u središtu pažnje njezin trbuščić, u istom crvenom odijelu u kojem je nastupila. Uz objavu je napisala: "How did the second black gang come to history month?", referirajući se na to da dolazak još jednog člana najavljuje upravo u Mjesecu afroameričke povijesti, koji se obilježava u veljači. Gotovo je istu izjavu imala i kad je objavljivala fotografije trbuha s prvim sinom. 

Rihanna je otpjevala svoje velike hitove, a za razliku od uobičajenog trenda što se tiče Super Bowla – nije na pozornicu dovela niti jednog gosta. Obično se za ovo slavno poluvrijeme odabere jedan izvođač, ali taj izvođač obično dovede goste koji s njim izvedu jednu ili više pjesama. No, Rihanna je odlučila da je ona dovoljna i tako ukrala cijeli show. Ipak, možda možemo na to gledati i sasvim drukčije - kao što je jedna naša pratiteljica na Facebooku šaljivo komentirala: "Pa dovela je bebu, kako nije nikog?". 

Ovo nije prvi put da je pozvala na ovaj nastup, ali je 2019. godine odbila taj poziv. Ove je godine ipak pristala, a rekla je da je to nešto što mora napraviti zbog sebe i zbog sina. Rihanna je prvog sina rodila u svibnju prošle godine, tako da je razmak između trudnoća poprilično kratak, ali ona se, sudeći po nastupu, osjeća vrlo dobro.

Inače, za nastup na poluvremenu Super Bowla, koji se smatra prestižnim, izvođač ne dobije novac. S druge strane, gledanost tog nastupa i cijelog Super Bowla je izrazito visoka, a brojke za ovu godinu znat će se kroz dan, dva. Rekordna gledanost bila je 2014. godine, kad je ovo finale gledalo 114,4 milijuna gledatelja. Ove godine, najavili su, ciljaju na 115 milijuna.

To se zove objava trudnoće!

Možda te zanima... Iva Šulentić u emisiji otkrila da je trudna: ''Toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme'' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.