Beba Mama poslije poroda 03. travnja 2019.

Slavna mama o oporavku nakon trećeg poroda: 'Ovo je uspjeh'

Foto: Instagram/jessicasimpson;John Nacion/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon teške trudnoće i poroda, Jessica Simpson otkrila je kako se oporavlja od carskog reza kojim je na svijet stigla treća beba, kći Birdie

"Oporavak od carskog reza nije šala! Osjećam se zahvalno što imam dvoje starije djece koji paze na svoju malu sestricu", napisala je 38-godišnja Jessica Simpson, glumica i pjevačica koja ima uspješnu modnu liniju, a nedavno je rodila svoje treće dijete, kći Birdie.

Možda te zanima... Konačno rodila! Jessica je imala najdulju trudnoću na planetu Trudnoća

Objasnila je da mame često zaboravljaju da je carski rez ozbiljna operacija nakon koje je potrebno vrijeme za oporavak, a nakon povratka iz bolnice suočavaju se sa sasvim novim razdobljem u svojim životima - majčinstvo troje djece.

Jessica je sretna što ima potporu svoje obitelji, muža Erica Johnsona, šestogodišnje kćeri Maxwell Drew i petogodišnjeg sina Acea Knutea, ali i grupu mama s kojima dijeli iskustva putem jedne aplikacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovering from a C-Section is no joke! I'm feeling thankful for these two older siblings looking over their new baby sister. I think we all get so carried away with the excitement of having a new baby that we forget that we are going in for major surgery. Then on top of that, we get home from the hospital, have to recover from the surgery, balance our new life as a parent to three kids and be a wife. I'm so grateful to the @peanut community for helping me tackle this new life and supporting me as a mother of three! The @peanut app is an amazing support to connect with other moms and get advice. The app introduces you to women in your neighborhood based on the things you have in common. I have been chatting with other moms in my same situation and they have been answering my questions. It is so nice to be able to relate to a community of moms and moms-to-be who are going through the same things as me. Go check it out. #peanutapp

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Možda te zanima... Beyonce o porođaju: 'Imala sam hitan carski rez i 99 kilograma' Trudnoća

A nedavno je objavila fotografiju pune bočice izdojenog majčinog mlijeka i napisala: "Ovako izgleda uspjeh" s emotikonom kravice, s čime se mogu poistovjetiti mnoge nove mame dojilje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what success feels like 🐄

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Nakon teške trudnoće tijekom koje se borila s nesanicom, refluksom, bronhitisom, bolovima u leđima i tjeskobom, sada želimo sretnoj mami brz oporavak i uživanje s bebicom i obitelji!

Možda te zanima... Trudna Jessica pokazala natečeno stopalo: 'Ima li lijeka? Pomozite!' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.