Beba Mama poslije poroda 27. veljače 2020.

Ella pokazala trbuh nakon poroda i našalila se zašto neće imati više djece

Foto: Instagram/elladvornik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Druga kći stigla je na svijet čak pet tjedana ranije carskim rezom, a poznata mama otkrila je u novom videu kako se osjeća fizički i emotivno nakon poroda

Poznata hrvatska influenserica i mama dvije kćeri, Ella Dvornik dijeli svoje iskustvo o trudnoći, porodu i majčinstvu preko društvenih mreža, a od prije mjesec dana, u visokoj trudnoći počela je snimati videe za svoj Youtube kanal. U sklopu serijala videa "Pričajmo o trudnoći" objavila je novi video koji počinje njenim dolaskom u rodilište oko Valentinova, a sastoji se od snimaka nekoliko dana prije poroda, na dan poroda i poslije prijevremenog rođenja kćerkice Lumi Wren koja je tada morala biti u inkubatoru.

Možda te zanima... 'Nakon francuskog carskog reza za dva sata bila sam na nogama' Roditelji

Osim što je pričala o tome kako se osjeća u bolnici prije i nakon poroda, pokazala je malenu Lumi Wren, ali i svoj trbuh. 

"Opet sam rodila neočekivano, išla sam na obični ultrazvuk i zaključili su da za pola sata moram na carski rez", rekla je Ella ležeći u krevetu. "Uopće ne liči na mene i Charlesa", komentirala je suprug došao s bebom.

Novopečena mama pokazala je i da još ima kateter, a komentirala je da ne bi imala više djece samo da ne mora ići na WC nakon carskog reza. Komentirala je i da još ima veliki trbuh i ne može spavati na boku, i da se osjeća da joj je lice natečeno zbog operacije i poroda i da se ne osjeća kao da je njeno.

Kako sam preživjela prvu stolicu nakon poroda

U 19. minuti videa pokazala je svoj trbuh petog dana nakon poroda. "Malo je splasnuo, ali ne do kraja. Još uvijek izgledam kao da sam trudna", rekla je.

Možda te zanima... Kako sam preživjela prvu stolicu nakon poroda Beba

Također, malena Lumi će imati puno prijatelja jer puno Ellinih prijateljica je rodilo u istom tjednu, a nedavnom objavom na Instagramu otkrila je i da je ostvarila sve što je htjela do 30. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Its a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu zelju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blaženi medu ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak života. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve sto sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila , ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam biti i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni 3, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko. Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama", napisala je na Instagramu, a u videu se osvrnula i na upoznavanje starije sestrice Balie s Lumi.

djeca beba brat Možda te zanima... Može li se izbjeći bratska ljubomora zbog rođenja bebe? Vrtić

"Užasno me zanima reakcija Balie kad se pojavim pred njom s novom bebom. Strah me novog poglavlja koje kreće od sutra", priznala je i da se osjeća čudno jer joj je dosad Balie bila jedina beba, ali i dodala da je sretna i da se veseli i nada da će se dobro snaći u svemu tome. Za novi video najavila je temu upoznavanja sestrica.

Možda te zanima... Znanstveno dokazano: Zbog sestre ćeš biti bolji čovjek Vrtić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ristovadajana
    ristovadajana

    SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki. Nudimo posojila, ki so na voljo javnim in zasebnim podjetjem in podjetjem. Posojilna pogodba je kratkoročno, srednjeročno in dolgoročno z nizko obrestno mero na leto, ki ji sledi dober značaj in predvsem spoštuje zaveze. Upoštevajte področja, na katerih vam lahko pomagamo pri vaših projektih ali prekinimo zastoj. - Osebni posojilo - Naložbeno posojilo - Delo posojilo - financiranje - konsolidacijski dolg - Revolving kredit - Credit Racha Delamo v vaše zadovoljstvo, lahko sledite svoji datoteki v spletu, da spoznate njen razvoj. Pišite na e-pošto: ristovadajana1@gmail.com Telefonska številka: +33 7 57 90 63 78

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.