Beba 05. lipnja 2024.

Halle Bailey uvijek iskreno o majčinstvu: Djevojke, koja vam je veća?

Foto: Lisa O'Connor/AFF-USA.com / PA / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dojenje sa sobom nosi cijeli niz popratnih pojava o kojima se često premalo govori. Volimo zato kad neka slavna mama o njima priča bez imalo ustezanja!

Dojenje je divno razdoblje majčinstva! Dojenje nam nosi toliko lijepoga i toliko uspomena koje ćemo pamtiti cijeli život. No, dojenje sa sobom nosi i cijeli niz popratnih pojava koje se neće baš svidjeti svakoj mami. Neke su teške, neke su bolne, a neke – smiješne. Često se o takvima ne govori dovoljno, a važno je dojenje predstaviti onakvim kakvo uistinu jest, kako iznenađenje ne bi rezultiralo šokom ili odustajanjem.

Možda te zanima... Halle Bailey priznala: "Imam postporođajnu depresiju. Osjećam se kao druga osoba kad se pogledam u ogledalo" Beba

Jedna od smiješnih popratnih pojava dojenja definitivno je – različita veličina grudi. I ne, ne govorimo o razlici kakva je karakteristična za sve žene, kod koje je jedna dojka tek nešto malo veća, pa se moraš dobro zagledati ili opipati dlanovima da bi to primijetila. Govorimo o dojkama različite veličine za vrijeme dojenja – vidljivo različite veličine.

Halle Bailey postala je mama prošle godine, a otad je otvoreno progovorila o raznim problemima s kojima se susrela tijekom ovog dijela majčinstva i svi su oduševljeni njenom iskrenošću.

„Pitanje za sve moje cure...“ napisala je ova 24-godišnjakinja, koja je utjelovila Malu sirenu, te rekla koje je pitanje: „Koja je od vaših grudi mnogo veća od druge? Kod mene je moja desna!“

O, da, znamo kako je to! Svaka mama koja je dojila zna muku jedne veće, druge manje dojke. I to onako vidno, naočigled svima. I dok se uglavnom mi „obične smrtnice“ trudimo sakriti takve „diskrepancije“, Halle je svoje grudi vidno različite veličine pokazala pred svima.

Ona je podijelila nekoliko svojih slika u crnoj haljini bez naramenica, na kojima se vidi da joj je desna dojka veća od lijeve. Ona izgleda predivno, to je činjenica i nitko ne bi niti pomislio na njezine grudi – barem ne što se različite veličine tiče – kad bi pogledao slike. No, činjenica da je ona odlučila skrenuti pažnju baš na to znači puno!

Naime, to je problem s kojim se mnoge žene mogu poistovjetiti i uvijek dobro dođe kad se javno govori o tom. A dokaz su i brojni komentari upravo u tom duhu ispod Halleine objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

Jedna je mama komentirala: „Dojenje! Moj dječak je više volio moju desnu sisu i sada sam nakrivljena. Ipak se isplati za ove mališane!” Bailey je toj mami odgovorila: „I ja sam!!“

Mnoge su mame znale točno o čem govori. „I kod mene je desna! Prije sam mislila da je nešto krivo s mojim tijelom,“ rekla je mama kojoj je laknulo zbog otkrivanja problema ove slavne mame.

Mnoge su mame bile sretne zbog činjenice da Halle normalizira pogled na takve stvari kao što su nejednake grudi zbog dojenja.

„Dakle, ovo je VRLO uobičajeno! Hvala ti što to činiš normalnim,“ oduševljena je bila jedna mama, dok je druga rekla „Halle je tako stvarna i realna!“, a treća se priključila oduševljenju: „Tako mi je drago da govorimo o ovom. Jer je moja lijeva toliko veća i to mi predstavlja stres. Sad se osjećam viđeno!“

Inače, ranije je Halle Bailey u videu na Snapchatu progovorila otvoreno i hrabro o postporođajnoj depresiji s kojom se bori. Rekla je tada da se osjeća "kao potpuno druga osoba" otkako je rodila Halo,  „Kada se pogledam u ogledalo, osjećam se kao da sam u potpuno novom tijelu, kao da ne znam tko sam“, rekla je.

Halle je opisala svoju postporođajnu depresiju kao osjećaj kao da pliva u oceanu s „najvećim valovima koje ste ikada doživjeli, a pokušavate se ne utopiti i pokušavate doći do zraka.“

Cijenimo takve izjave bez srama i ustručavanja kad dolaze od javnih osoba – i to ne zato što ne cijenimo mame koje nisu pod svjetlima pozornice, nego zato što one koje jesu mogu doprijeti do više ljudi. A to puno znači!

Možda te zanima... Halle Bailey usred emotivnog videa izgovorila rečenicu koja je neke šokirala, a sve rodilje su odmah shvatile... Beba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar RachelMealey
    RachelMealey

    ZARAĐUJEM 220 USD PO SATU ZA RAD NA MREŽI. NIKAD NISU MISLILI DA JE TO ZAKONITO, ALI MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA ZARAĐUJE 25 000 DOLARA SVAKI MJESEČNO RADEĆI OVO I POKAZALA MI JE KAKO. PROVJERITE POSJETOM NA SLJEDEĆEM LINKU OTVORI OVO…………….www.new.cash67.com

  • Avatar RachelMealey
    RachelMealey

    ZARAĐUJEM 220 USD PO SATU ZA RAD NA MREŽI. NIKAD NISU MISLILI DA JE TO ZAKONITO, ALI MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA ZARAĐUJE 25 000 DOLARA SVAKI MJESEČNO RADEĆI OVO I POKAZALA MI JE KAKO. PROVJERITE POSJETOM NA SLJEDEĆEM LINKU OTVORI OVO…………….www.new.cash67.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.