Beba 19. veljače 2024.

Halle Bailey objavila fotografije prije i poslije – s trbuhom i sa sinom u naručju

Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mlada glumica i novopečena mama objavila je dvije fotografije – na jednoj je ona s trbuhom, a na drugoj drži svoju bebu koju je rodila na samom kraju prošle godine.

Kad je krajem prošle godine mlada glumica Halle Bailey objavila na svom Instagramu fotografiju na kojoj drži malenu ručicu bebe i u popratnoj objavi napisala da je najljepša stvar koju joj je 2023. godina donijela – njezin sin, mnogi su se doslovno iznenadili. Naime, Halle, koja se proslavila posebno ulogom Male sirene, svoju trudnoću nije niti u jednom trenutku objavila, tako da mnogi nisu niti pomišljali na to.

Možda te zanima... Hilary Swank napokon je otkrila imena svojih blizanaca i jedno je baš neobično Beba

Osim onih koji su nagađali da se nešto događa zbog činjenice da se Halle nije puno pojavljivala u javnosti, a kad bi se pojavila, odjeća joj je bila osmišljena tako da doslovno nitko nije mogao sa sigurnošću tvrditi da je trudna, nego tek o tom javno šaputati. Malena ručica s narukvicom na kojoj piše Halo sve je otkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

Na fotografijama koje je sad objavila na X-u, odnosno bivšem Twitteru, Halle je slično odjevena, te na istom mjestu u svom domu, samo što je na jednoj fotografiji ona s trbuščićem, a na drugoj drži svog sinčića. Na fotografiji s trbuščićem njezina je linija zavidna, te osim trbuha ništa na njoj ne odaje da je trudna.

Inače, Halle je bila pomalo ljutita na medije i javnost koji su je „optužili“ da je lagala o svojoj trudnoći, što ona kategorički opovrgava. Samo je, kaže, čuvala svoju privatnost, a jedino gdje je možda malo prešutjela istinu, odnosno izokrenula odgovor je bila platforma Snapchat. Tamo je, naime, kad je objavila svoju fotografiju, netko istaknuo kako ona ima „trudnički nos“, na što je ona odgovorila: „Slušajte, ako još netko kaže išta o mom nosu, bit ću bijesna.“

U svom postu u kojem se osvrnula na „optužbu“ da je lagala, Halle je napisala: „Nikad neću shvatiti zašto ste ljuti zbog tog što sam čuvala svoj vlastiti mir, ne biste li i vi učinili isto? I sad ću dijeliti fotografije tu ako želim, jer je moj sin sigurno stigao.“

Potpuno je razumijemo! Sama činjenica da je uspjela sačuvati vijest o svojoj trudnoći u današnje vrijeme doslovno je fascinantna, ako uzmemo u obzir njezinu slavu i današnje vrijeme, odnosno brzinu kojom vijesti putuju. Svaka čast!

Halle Bailey priznala je da je ime njihovom sinu smislio njezin partner, reper DDG. „Jednostavno smo se složili oko tog imena i oduševilo nas je. Obožavam ime Halo,“ rekla je Halle nedavno u intervjuu za časopis People.

Možda te zanima... Mame i kćeri na Tjednu mode u Parizu očarale su mnoge svojim izdanjima Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.