Beba 13. svibnja 2024.

Halle Bailey usred emotivnog videa izgovorila rečenicu koja je neke šokirala, a sve rodilje su odmah shvatile...

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prije 5 mjeseci je postala mama, nedavno je objavila kako se bori s postporođajnom depresijom, a sad je objavila emotivan video kojim je obilježila Majčin dan…

Majčin dan mnoge je slavne mame, baš kao i one koje su slavne samo u svojim obiteljima, potaknuo da objave nešto emotivno i obilježe taj dan. Neke su objavljivale divne poklone, simbolične poklončiće, crteže, neke su postavljale fotografije svojih obitelji, a neke objavljivale divne videe – kao što je i Halle Bailey, slavna mlada glumica.

Možda te zanima... Halle Bailey priznala: "Imam postporođajnu depresiju. Osjećam se kao druga osoba kad se pogledam u ogledalo" Beba

Halle je rodila prije pet mjeseci i tih je pet mjeseci pokušala dočarati u videu uz koji je napisala: „Moj prvi Majčin dan. Najveća ljubav koju sam ikad upoznala“. Sasvim očekivano, mnogi su se oduševili simpatičnim videom, pa je Halle skupila začas stotine tisuća lajkova i tisuće komentara.

U komentarima se javila ček i njezina sestra, Chloe, te je napisala: „Ti si nevjerojatna majka i tako sam sretna što svjedočim tome i osjećam svu radost koju on donosi u naše živote.“

No, dok su se komentari uglavnom odnosili na simpatične i lijepe trenutke prikazane u video, nekima je u oko upalo nešto malo drukčije, s čim su se poistovjetile mnoge mame. Taj dio videa koji su mnogi „snimili“ bila je snimka iz bolnice, dok je Halle čekala porod. A što je to Halle rekla?

„Osjećam se kao da ću se us*ati.“ Ne moramo naglašavati što stoji umjesto zvjezdica, zar ne? Budući da u videu cijelom dužinom svira glazba, pratitelji su ovu rečenicu pročitali s Halleinih usana, a niti Halle se nije trudila to sakriti u videu. Dapače, i ta je rečenica tamo završila s namjerom.

I u potpunosti razumijemo zašto je to uključila! Mnoge će se mame uz tu rečenicu prisjetiti trenutaka svog/svojih poroda i svih onih stvari o kojima se „ne priča“ zapravo, a trebalo bi. I ne, ne kažemo da je nužno govoriti o tom da trudnice tijekom poroda moraju obaviti broj 2, ne mora se to razglasiti na sva zvona, ali moramo budućim mamama znati reći sve što ih može zadesiti. Zašto? Da se ne osjećaju loše kad im se to dogodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

Upravo su zato takvi trenutci važni i upravo je zato dobro da slavne osobe govore o takvim trenutcima i pojavama, kako bi mame znale da je sve to sasvim u redu i kako ne bi osjećale nepotreban sram.

I pratitelji su bili podijeljeni, a neki nisu bili posebno oduševljeni, dok neki baš jesu. Jedna je žena, očito mama, napisala:

„'Oh, osjećam se kao da ću se us*ati!' To je oličenje majčinstva! Sretan Majčin dan!!“

Inače, Halle je nedavno progovorila i o postporođajnoj depresiji s kojom se borila i bori. U videu je tada također ispričala svoje najintimnije doživljaje u vezi tog, a bila je sasvim iskrena. Između ostalog, rekla je iskreno:

„Mislim da postoji određena stigma u slučajevima kada čujete da ljudi govore o postporođajnoj depresiji. Sad kad ja prolazim kroz to, osjećam se kao je najbolje osjećaj opisati kao da plivate u to nekom oceanu u kojem su najveći valovi koje ste ikada doživjeli, a pokušavate se ne utopiti.“

Treba nam slavnih mama koje su sasvim iskrene!

Možda te zanima... Halle Bailey objavila fotografije prije i poslije – s trbuhom i sa sinom u naručju Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.