Beba Dojenje 10. siječnja 2020.

Bezbolno i tiho: Pametna izdajalica povećava količinu mlijeka

Foto: Willow
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tvrtka Willow izbacila je na tržište pametnu izdajalicu, sveti gral za milenijske mame koja prosječno povećava količinu mlijeka za 20 posto, a možeš je nositi bilo gdje jer je neprimjetna ispod grudnjaka

Svaki početak je težak, a gotovo svaka dojilja zna da početak dojenja itekako zna biti težak. Iako je dojenje prirodno i zdravo, ne dolazi uvijek samo od sebe. Postoji niz poteškoća s kojima se nove majke susreću kad je u pitanju dojenje njihove novorođene bebe.

Kako na prirodan način povećati proizvodnju mlijeka?

Osim mastitisa, oštećenih bradavica, bolnih grudi, često se zna i dogoditi da se smanji proizvodnja mlijeka i grudi treba ponovno nagovoriti na proizvodnju. Iako vrijedi pravilo ponude i potražnje, jedan od glavnih pomoćnika je i izdajalica. Tvrtka Willow izbacila je na tržište pametnu izdajalicu, sveti gral za milenijske mame koje doje jer je to bežična, svestrana pametna pumpa koja tiho radi unutar tvojeg grudnjaka. 

 | Author: Willow Foto: Willow

Dojilje neprestano traže načine kako udobno i u hodu povećati opskrbu mlijekom. Ovaj 'stroj' prosječno povećava količinu mlijeka za 20 posto. Willow je diskretan, tih i neprimjetan ispod grudnjaka tako da ga možeš nositi bilo gdje. Ovu izdajalicu dovoljno je postaviti na grudi, odrediti jačinu izdajanja i uključiti ju. I tvoj posao je gotov. Kao rezultat, dojilje će dobiti još više mlijeka bez dosadnog, glasnog usisavanja koji većina pumpi nudi.

izdajalica Možda te zanima... Savjeti za izdajanje i pohranjivanje majčinog mlijeka Beba

Willow Generation 3 bit će dostupan ovog proljeća za 499 dolara pa tko voli nek izvoli.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.