Vrtić Igre za djecu 06. srpnja 2018.

Ljeto u Zagrebu za najmlađe: Besplatne radionice, filmovi i igraonice

Foto: Facebook/Art Park Zagreb
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Izdvojili smo neke zanimljive i besplatne događaje koji vas ovo ljeto očekuju u Zagrebu, a na vama je da zajedno s klincima istražite najveselija mjesta u gradu

Ostajete li u Zagrebu, ovo ljeto čeka vas bogati obiteljski program - pregršt besplatnih zanimljivih događaja, kreativnih radionica i zabavnih aktivnosti za vaše najmlađe, ali i za vas!

Ljeto na Zrinjevcu

Grad Zagreb ovog ljeta postao je bogatiji za još jedno događanje - Ljeto na Zrinjevcu. Od 10.07. do 05.08.2018. u najljepšem zagrebačkom parku u samom centru grada svi stanovnici, pa tako i turisti, moći će uživati u mnoštvu odličnih koncerata, u večerima smijeha, plesnjacima, okušati se u raznovrsnim sportovima pod vodstvom stručnjaka, dok će oni najmlađi svoje prstiće i kreativne ideje realizirati pod stručnim vodstvom animatora u kreativnim radionicama.

Možda te zanima... Počeli su praznici: Trebate li pustiti djecu da se dosađuju? Školarci

Dječja zona namijenjena je najmlađima i biti će ‘aktivna’ svaki dan u periodu od 10:00 do 12:00 sati, a u zoni za odrasle očekuju vas brojni koncerti, plesne večeri i stand up komičari.

Ljetne igraonice u parku Maksimir

 | Author: promo Foto: promo

Kreativan, edukativan i zabavni program na dječjem igralištu parka Maksimir, namijenjen je djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Program je besplatan, a termini održavanja su subotom i nedjeljom do 15.7. u vremenu od 18.00 do 19.00 sati. Ove godine sadržajno i tematski obrađuju se ekološke teme pa su tako i nazivi igraonica po vikendima sljedeći: Papir, Plastika, Guma, Voda, Zrak, Vjetar, Vatra, Zemlja.

Dječji program u Art Parku 

Već od kraja svibnja mogli ste uživati u najljepšem parkiću u centru Zagreba, onom između Tomićeve, Ilice i Strossmayerovog šetališta. I ove godine Art Park ponovno je oživio uzbudljivim cjeloljetnim programom, a uz već održane dvije dječje radionice, čeka vas još jedna. Zanimljiv interaktivni likovno-literarni performans za djecu "Vrijeme je za basnoslovke" u izvedbi umjetnice Hane Lukas Midžić održat će se 21. srpnja u 18.00 sati. Performans je namijenjen djeci od 3 do 8 godina, ali i svima zainteresiranima.

Možda te zanima... 10 super ideja za obiteljski izlet u Hrvatskoj Školarci

Otvoreni filmski festival za djecu

 | Author: promo Foto: promo

Malo dalje od centra grada, na zapadnom dijelu platoa 'Mamutice', tik uz zgradu Kulturnog centra Travno, već šestu godinu za redom održava se Otvoreni filmski festival namijenjen najmlađima! Tijekom srpnja i kolovoza, srijedom (04. i 11.07. te 22. i 29.08.), od 19.30 do 20.15 sati najmlađi mogu uživati u crtićima, zabavnim i edukativnim filmovima. Ove godine naš najdraži profesor slavi 50. rođendan stoga će program u srpnju biti posvećen njemu. Osim profesora Baltazara, na programu vas očekuju i animirani filmovi Škole animiranog filma Čakovec i Foto kino video kluba Zaprešić, a cijeli program namijenjen je djeci od 4 do 9 godina.

Eko knjižnica igračaka

Želite li mališane potaknuti da igračke kojima se djeca više ne igraju ne bacaju - odvedite ih u Eko knjižnicu igračaka u kojoj mogu donirati igračke, ali ih na taj način i reciklirati. Knjižnica se nalazi u ulici Sveti Duh 30 a, a možete je posjetiti svaki četvrtak od 17.30 do 19.30. Dobrodošla su sva djeca do 10 godina, a roditelji ovdje također mogu doći i posuditi igračke za svoju djecu

igračke Možda te zanima... Treba li tvojoj obitelji 'Pravilo o 20 igračaka'? Vrtić

Foodballerka

 | Author: promo Foto: promo

Strossmayerov trg od 14.6. postao je jedno od atraktivnijih mjesta u gradu na kojem možete uživati s cijelom obitelji. Raznovrsni sadržaji, odlična hrana, atraktivni glazbeni program i koncerti sjajna su zabava za velike, a za male - tu je veliko dječje carstvo gdje mašta postaje stvarnost! Foodballerka će trajati do 15.7. pa imate još dosta vremena da posjetite ovu zelenu i slatku oazu u centru grada. Svakog četvrtka od 18 do 19 sati klince očekuju kreativne kolaž radionice, a subotom od 12 do 13 sati dječja zona postaje morsko carstvo u kojem će djeca izrađivati vesele šarene brodiće. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.