Vrtić Dijete u vrtiću 18. listopada 2018.

Mamu iznenadila poruka odgajatelja dok je došla po dijete u vrtić

Foto: Facebook/Juliana Mazurkewicz
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Vaše dijete je sretno što vas vidi. Jeste li vi sretni što vidite svoje dijete??', piše u natpisu na vratima vrtića kojim su odgajatelji poručili roditeljima da ne koriste mobitele dok dolaze po svoju djecu u vrtić

Mama Juliana Mazurkewicz iz Teksasa poprilično se iznenadila kad je došla po svoju djecu u vrtić. Naime, na vratima vrtića bio je natpis namijenjen roditeljima, s jednom istaknutom rečenicom: "SKINITE SE S TELEFONA!!!"

tata sin mobitel Možda te zanima... Dok su roditelji na mobitelu, djeca se osjećaju nebitno Roditelji

U poruci dalje piše: "Vaše dijete je sretno što vas vidi. Jeste li vi sretni što vidite svoje dijete?? Vidjeli smo djecu koja su pokušavala dati svojim roditeljima rad koji su napravili, a roditelj je bio na telefonu. Čuli smo dijete kako govori: 'Mama, mama, mama...', a roditelj je više pažnje pridavao svom telefonu nego svom djetetu. To je strašno. Skinite se s telefona!!"

Nakon što je ova mama poruku objavila na svom Facebooku, pojavila se poprilična lavina komentara u kojima su roditelji zauzeli veoma različite strane kad je u pitanju korištenje mobitela dok su s djecom. 

Mama Juliana istaknula je kako ju nije uvrijedila poruka već naprotiv - potaknula ju je na razmišljanje. "Mislila sam da je super. Mislila sam da je zabavna i definitivno me potaknula na razmišljanje."

Možda te zanima... Tražimo li od teta u vrtiću da rade s našom djecom više od nas? Roditelji

Ali nisu svi roditelji dijelili njezino mišljenje. Objava je otada podijeljena preko dva milijuna puta te ima više od 12 tisuća komentara. Naime, pokrenula se velika rasprava oko toga koliko je vremena na mobitelu prihvatljivo.

Jedna mama je komentirala: "Amen, tvoja djeca su cijeli dan u vrtiću i najmanje što možeš je ostaviti svoj mobitel u autu i biti sretna što vidiš svoju djecu!!!"

Možda te zanima... U vrtiću predložili mami da kćer odijeva više 'ženski': Duhovito im odgovorila Vrtić

S druge strane, bilo je i mnogih komentara poput ovog: "Mislim da ljudi trebaju prestati osuđivati toliko, jer nemate pojma što se događa i zašto je određeni roditelj na svom mobitelu. Nakon svega, može se raditi o zbilja hitnoj situaciji."

Što ti misliš? Je li vrtić pretjerao s ovom porukom ili je ona i više no potrebna?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.