Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 18. siječnja 2018.

Život s četverogodišnjakom: 'Ovo ja plačem na parkiralištu vrtića'

Foto: Facebook/The Mummy Code
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Pokušala sam svaki mogući način. Ignorirala sam, molila, podmićivala, vikala i isprobala svaki trik kojeg sam se sjetila', napisala je mama nakon što je bezuspješno pokušavala spremiti svog četverogodišnjaka za vrtić

Mama dvoje djece i blogerica Rachelle Bingham podijelila je kako ju je traumatično jutro s njezinim četverogodišnjim djetetom dovelo do suza. Ona je objavila fotografiju sebe u automobilu i započela post ovim riječima: "Ovo ja plačem na parkiralištu dječjeg vrtića"

Možda te zanima... Kad mamina frustracija vikne: Ne mogu više! Roditelji

Mama je zatim objasnila kako ju je njezin sin 'slomio' to jutro: "Nije se htio spremiti, obući cipele ili pomoći mi na bilo koji drugi način. Imao je ogromne ispade bijesa oko bilo čega što sam ga pitala da napravi, čak me je pokušao udariti."

Unatoč svemu, ova mama iz Australije trudila se izaći iz kuće s djecom na vrijeme: "Pokušala sam svaki mogući način. Ignorirala sam, molila, podmićivala, vikala i isprobala svaki trik kojeg sam se sjetila. Trebam izaći iz kuće do 7 kako bih stigla na posao, a on jednostavno nije htio surađivati." 

mama stres Možda te zanima... 16 situacija u kojima su mame pod najvećim stresom Roditelji

Kad su napokon došli do dječjeg vrtića, sve joj je prekipjelo: "Hudson nije imao cipele na sebi, bio je polovično odjeven i plakao je. Scarlett je također plakala i ja sam se pitala što se događa. I tada...i ja sam počela plakati. Znojila sam se i osjećala se 100 posto izvan sebe budući da nisam sposobna kontrolirati vlastiti dijete."

Na kraju se ova mama zahvalila odgojiteljicama u vrtiću i nazvala ih svojim spasiteljicama: "Hvala nebesima da su sve žene u vrtiću fantastične. Ispadi bijesa jednog četverogodišnjaka zaista su teška muka posebno kad ste zaposlena mama i neki dani su jednostavno odvratni. Napokon sam došla k sebi i stigla na posao, s uništenom maskarom."

mama beba Možda te zanima... Ponekad sumnjate da ste dobra mama? Na pravom ste putu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.