Trudnoća Porođaj 06. travnja 2020.

Rodila 22. dijete i objavila video iz bolnice: 'Brinula sam da suprug neće moći biti uz mene'

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Najveća obitelj u Velikoj Britaniji dočekala je svoje 22. dijete. 44-godišnja Sue prvi je put zatrudnjela s 13 godina

Sue Radford, na društvenim je mrežama  objavila je kako je rodila svoje 22. dijete.

Mama najveće britanske obitelji Sue Radford podijelila je vijest na svojom Instagram profilu i rekla da su svi već zaljubljeni u novorođenu djevojčicu.  

U svom postu objavila je prekrasnu fotografiju bebine malene ruke uz poruku: "U petak navečer na svijet je stigla naša prekrasna djevojčica. Svi smo jako zaljubljeni u nju."

Porod je trajao deset sati. Njezin najbrža porod bio je kćerke Bonnie, koja je stigla za samo 12 minuta.

Možda te zanima... Čeka 22. dijete: 44-godišnja mama prvi put zatrudnjela s 13 godina Roditelji

"Bojala sam se odlaska u bolnicu zbog svega s koronavirusom. Brinula sam se da suprug neće moći biti uz mene", rekla je za The Sun i dodala: "Ali kad sam stigla tamo, odmah sam se osjećala sigurno. Bio je to najčudniji porod do sad, ali na kraju bih rekla da je to zapravo jedno od najboljih iskustava koje sam imala".

Beba je rođena teška 3175 grama i ima puno kose. "Nismo se dogovorili još koje ćemo ime dati kćeri, ali sada je ionako ne možemo prijaviti zbog koronavirusa", ispričala je Sue.

Sue Radford (44) i njen suprug Noel (47) htjeli su imati 3 ili 4 djece, a nakon 9. djeteta otac je napravio vazektomiju. Noel je u jednom razgovoru za medije rekao kako su u početku računali da će imati troje, četvero djece, no kako je obitelj rasla, pomalo su se privikavali i uživali u tome da imaju tako veliku obitelj.

Ipak, još su nakon 9. djeteta ozbiljno odlučili da će tu stati, pa je Noel obavio vazektomiju. Ubrzo je, međutim, otišao na 'obrnutu' operaciju, kako bi opet postao plodan i - krenulo ih je opet.  

Najstarije dijete im je Chris (30), a nakon njega dobili su Sophie koja danas ima 25, slijedila je Chloe (23), pa Jack (22) , Daniel (20), Luke (18) i Millie (17). Sljedeća je bila Katie (16), pa James (15), Ellie (14), Aimee (13) i  Josh (12), nakon kojega su rođeni Max (11), Tillie (9), Oscar (7), Casper (6), Hallie (3), Phoebe (2) , Archie (18 mjeseci) i - Bonnie, koja je napunila godinu dana. 

velika obitelj Možda te zanima... Mame s više djece pod manjim su stresom Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.