Roditelji Sretna mama 11. lipnja 2017.

Mama pokazala kako izgleda život sa šestero djece

Foto: Instagram/korbiashtonphotography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Fotografkinja i mama šestero djece odlučila je snimati svoju svakodnevicu kako bi pokazala koliko zabavan može biti život kad imate šestero mališana u kući

Kad mama Korbi Ashton izađe sa svoje šestero djece, obično dobije dosta zanimljivih komentara od stranaca. "Bude toliko zanimljivo da mi je moja sestra blizanka poklonila majicu za Božić na kojoj piše: 'Da, svi su moji'."

Korbi je fotografkinja i mama 11-godišnjeg Becka, devetogodišnje Paisley, petogodišnje Penelope, trogodišnjeg Remingtona, dvogodišnje Violet i tromjesečnog Jorgena. Kako bi pokazala drugima kako život sa šestero djece zaista izgleda, Korbi je snimila seriju fotografija koje prikazuju njezinu obiteljsku svakodnevicu.

Meghan Oeser Možda te zanima... Mamine upute za tatu: Kako preživjeti vikend sa šestero djece Roditelji
 

"Volim fotografirati našu svakodnevicu i stvari koje radimo", objasnila je. "Gledam unatrag sve fotografije koje sam snimila tijekom godina i čine se kao najnevjerojatnija vremenska kapsula. Uvijek čujete kako vrijeme prolazi brzo i to je istina!"

beba mama Možda te zanima... 10 trenutaka u kojima morate fotografirati dijete Beba
 

Mama Korbi je rekla da je snimila toliko fotografija svoje djece da joj je ponestalo prostora u kući, odnosno zidova na koje bi mogla objesiti fotografije tako da je kupila veliki televizor koji služi kao digitalni okvir za fotografije.

Možda te zanima... 5 dobrih razloga zašto biste trebali imati još jedno dijete Trudnoća
 

"Svih mojih šestero klinaca imaju vrlo različite osobnosti. Baš kada pomislim da sam ih sve prokužila, sve padne u vodu i opet sam na početku. S njima učim sve o roditeljstvu i životu." Kako joj djeca odrastaju, fotografkinja i njezin suprug žele ih naučiti kako da budu sretni i uspješni u isto vrijeme.

U konačnici, ova sretna mama želi da ljudi koji vide njezine fotografije shvate da je život sa šestero djece jedna velika zabavna vožnja u lunaparku. "Kunem se da sam bila više nervozna i iscrpljena sa svojim prvim nego sa svojim šestim djetetom. Ne znam jesam li se samo više opustila ili sam samo naučila kako prigrliti ovaj kaos," našalila se.

velika obitelj Možda te zanima... Mame s više djece pod manjim su stresom Roditelji
 

Isto tako, nada se kako će ove fotografije pomoći ljudima da se prisjete svojih posebnih svakodnevnih trenutaka u životu. "Ponekad zanemarujemo male i jednostavne stvari, a one su zapravo jako važan dio naših života."

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.