Roditelji Zanimljivosti 07. siječnja 2016.

U samo godinu dana par je dobio šestero djece!

obitelj posvojenje
Foto: Facebook/Calyn Stringer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Par iz Floride želio je posvojiti dijete, a u vrijeme kad je saznao za četvero djece koja traže posvojitelje, saznao je da očekuje svoje biološko dijete. Ipak, Calyn i Kenley bili su ustrajni u želji da im pruže dom, a kad je njihov sin imao mjesec dana, posvojili su i njihovu petu sestricu

Kenley i Calyn Stringer iz američke države Florida oduvijek su znali da žele posvojiti dijete, pa su posjetili Keniju u potrazi za djecom kojoj je potrebna obitelj. No, na putu do posvojenja nailazili su i na mnoge prepreke i nije im bilo lako pronaći dijete spremno na posvajanje.

Koliko je teško posvojiti dijete u Hrvatskoj?

Calyn je saznala da je trudna baš u vrijeme kad su saznali za četvero djece koja traže posvojitelje. Sedmogodišnji Eric, petogodišnji Dale, trogodišnji Brittan i dvogodišnja Maya, imali su istu majku, ali različite očeve, a njihova sestrica Kiki u to vrijeme bila je beba i tada još nije bila spremna na posvajanje.

I unatoč činjenici da su očekivali svoje dijete, par je bio ustrajan u želji da ovoj djeci pruži topli dom, kako bi mogla ostati zajedno nakon loših iskustava u udomiteljskim obiteljima. A nakon što je njihov biološki sin Benjamin navršio mjesec dana, stiglo je odobrenje za posvojenje pete sestre njihove djece.

'Inspiraciju za posvajanje djece pronašli smo u Bogu'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.