Trudnoća Porođaj 10. listopada 2018.

Ljuta Keira Knightley optužila Kate za skrivanje istine o porodu

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Keira Knightley oštro je kritizirala vojvotkinju od Cambridgea zbog njezinog savršenog i brzog pojavljivanja u javnosti nakon poroda

Samo osam sati nakon poroda i rođenja princeze Charlotte Kate Middletone pojavila se ispred bolnice i mahnula obožavateljima te pozirala fotografima. Izgledala je nevjerojatno lijepo. Staloženo. Savršeno. Mame diljem svijeta pitale su se kako je moguće da 36-godišnja vojvotkinja od Cambridgea izgleda tako nakon što je rodila. Većina ljudi bila je oduševljena zbog izdržljivosti i ljepote Kate Middletone, međutim 33-godišnja britanska glumica i zvijezda Keira Knightley odlučila je oštro kritizirati Kate zbog njezinog brzog pojavljivanja pred fotografima.

Možda te zanima... Je li Kate prerano izašla iz bolnice nakon poroda? Beba

Keira Knightley napisala je esej u novoj knjizi pod nazivom "Feminists Don’t Wear Pink (And Other Lies)" u kojem je opisala i detalje sa vlastitog poroda, ali i o tome zašto tako misli o Kate. Slavna glumica 1. svibnja 2015. godine rodila je kćer Edie , a Kate je rodila princezu Charlotte jedan dan kasnije.

Mame uspoređuju svoje fotke nakon poroda s Kate Middleton

 | Author: Lexie Appleby/DPA/PIXSELL Foto: Lexie Appleby/DPA/PIXSELL U eseju pod nazivom "The Weaker Sex", koji je glumica posvetila svojoj kćeri Edie, opisala je detalje s vlastitog porođaja, ali je pisala i o nerealnim očekivanjima koja su često stavljena pred ženu. 

"Moja vagina se raspukla. Izašla si s otvorenim očima. Rukama u zraku. Vrištanje. Stavili su te na mene, prekrivena krvlju, verniksom, tvoja glava izobličena od prolaska kroz porođajni kanal. Pulsiranje, dahtanje, vrištanje. Odmah si krenula na moje grudi, gladno, sjećam se boli. Usta su se stisnula oko moje bradavice", tako slavna glumica opisuje svoj porod. "Sjećam se povraćanja, krvi, šavova. sjećam se svoje borbe. Tvoje borbe i udaranja. Preživljavanja. Jesam li ja slabiji spol?", napisala je dalje.

Možda te zanima... Koliko porod boli? Mame opisuju porođajnu bol Trudnoća

'Sakrij svoju bol, raspuklo tijelo'

Zatim je Keira opisala kako se osjećala kada je dan nakon svog poroda ugledala nasmiješenu i uređenu Kate. "Stajali smo i gledali televizijski ekran, sedam sati kasnije s našminkanim licem u visokim potpeticama. Lice koje svijet želi vidjeti. Skriveno. Sakrij svoju bol, raspuklo tijelo, dojke iz kojih curi, naše hormone koje divljaju. Izgledaj lijepo, izgledaj sređeno, nemoj pokazati svoju borbu, Kate. Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što je tvoje tijelo bilo otvoreno, krvavo, vrišteće tijelo je izlazilo van. Nemoj pokazati. Nemoj reći. Stani tamo sa svojoj djevojčicom i neka te snimaju muški fotografi", dalje je napisala. Keira se u svom eseju usredotočila na pritisak koje žene osjećaju, ali je vojvotkinja jedina osoba koju je spomenula po imenu.

Možda te zanima... Beyonce o porođaju: 'Imala sam hitan carski rez i 99 kilograma' Trudnoća

 | Author: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Možda te zanima... Što je hipnoporođaj - metoda kojom je Kate navodno rodila Trudnoća
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laka

    Pozdrav, moje ime je Derci Lyne, iz novog dresa, SAD. bio sam zaliha u mom ljubavnom životu i braku već dugi niz godina dok nisam upoznao prijatelja koji mi je rekao o crnom magičnom hramu, oni pružaju rješenje za sve astrološke probleme kroz moj crni magijski hram Spells   BLACK MAGIC SPELLS Rješenje problema bez djece Liječenje raka proširenje muškog penisa Vratite svog partnera natrag sa 100% ljubavi rješenje za neizlječive bolesti Rješenje financijskog problema rješenje razvoda braka Sve vrste rješavanja problema astrologija Kontrolirajte svog ljubavnika u ruci vashikaran Rješenje problema života u braku Crne čarobne čarolije Kontaktirajte me na moj e-mail: dr.nosakhare@gmail.com možete ga dodati i na uslugu Whats-app: +2349083639501

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.