Roditelji Tatina zona 10. lipnja 2018.

Objava ljutitog tate o previjanju pelena postao viralni hit

Foto: Facebook/Chris Boneyard Mau
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Stvarno mi je dosta toga što moram svojoj kćeri mijenjati pelene na odvratnom podu jer se stolovi za previjanje nalaze u ženskom toaletu', objasnio je tata Chris i zbog toga je njegova objava postala je viralni hit

Tata je napisao post na Facebooku o tome kako mijenja pelene svoje kćeri na odvratnom podu jer nedostaje stolova za previjanje u muškim toaletima. Chris Mau i njegova osmomjesečna kći bili su vani kada je shvatio da je vrijeme da joj promijeni pelene. Svratio je u restoran kako bi sve brzo obavio. Međutim, shvatio je da je pogriješio. U zahodu nije bilo čistog prostora u kojem bi dijete moglo dobiti čiste pelene. Svoje loše iskustvo odlučio je napisati na Facebooku i tako je cijela priča postala velika viralna priča.

pelene, tata, beba Možda te zanima... 'I muški toaleti trebali bi imati stolove za previjanje beba' Roditelji

Kako očevi mogu promijeniti pelene?

"Stvarno mi je dosta toga što moram svojoj kćeri mijenjati pelene na odvratnom podu jer se stolovi za previjanje nalaze samo u ženskom toaletu. Teško je zamisliti, ali postoje muškarci koje se brinu za svoju djecu. Trebaju li tako izgledati javna mjesta u vremenu kada postoji ravnopravnost spolova i rasa, kako onda očevi mogu promijeniti pelene svojoj djeci ako u muškom toaletu nema primjerenog prostora. Tražim li previše?", kaže ljutiti 33-godišnji Chris, tata četvero djece.

tata bebe mijenjanje pelene pelena Možda te zanima... Mijenjanje pelene: najgori zadatak za tate! Roditelji

"Stanje toaleta nije bilo dobro, ali moje dijete je plakalo i morao sam to spriječiti. Zato sam zgrabio ručnik, stavio ju na njega i promijenio joj pelene, ali moj um je cijelo vrijeme razmišljao kako je to nepotrebno i kako se cijela situacija nije trebala dogoditi", napisao je dalje.

Svoju priču objavio je krajem svibnja. Podijeljena je više od 144 tisuće puta, a mnogi očevi su se složili s frustracijama tate Chrisa i podijelili svoje priče. 

Možda te zanima... 15 stvari koje svaki tata koji ima kćer treba znati Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.