Roditelji Tatina zona 10. listopada 2018.

Savršen ručak, večera ili desert? Zovi tatu Darka

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Kuhar je tata koji od svakog jela napravi pravi mali gastronomski doživljaj. Pročitajte priču o Darku Levakoviću, finalistu u kategoriji 'Tata Kuhar' i glasujte za svog favorita!

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Kuhar je tata koji od sendviča napravi pravi mali gastronomski doživljaj. A i svako varivo koje skuha nađe svoj put do zadovoljnog trbuščića

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Kuhar i pomozite nam da odaberemo Supertatu! 

Za tatu Darka glasujte klikom na Like!

Darko Levaković

Priča kojom je nominiran:

Tata Darko je savršen muž i otac trojice sinova...Nikad mu nije teško preuzeti stvari u svoje ruke i napraviti savršen ručak ili večeru....Što god djeca zažele, tata to napravi, bilo to nešto jednostavno pa sve do dizanog tijesta, pečene torte ili kolača...Nikada nije rekao 'ne da mi se', 'ne mogu' ...jednostavno samo napravi, a što je najbolje od svega - kuha bolje od mame....to je naš Tajo!

 | Author: Promo Foto: Promo Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, tu su Lizzy dodaci prehrani! Za naše male prijatelje – zabavan, jednostavan, drugačiji način uzimanja vitamina i minerala. Koji je tvoj Lizzy?

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laka

    Pozdrav, moje ime je Derci Lyne, iz novog dresa, SAD. bio sam zaliha u mom ljubavnom životu i braku već dugi niz godina dok nisam upoznao prijatelja koji mi je rekao o crnom magičnom hramu, oni pružaju rješenje za sve astrološke probleme kroz moj crni magijski hram Spells   BLACK MAGIC SPELLS Rješenje problema bez djece Liječenje raka proširenje muškog penisa Vratite svog partnera natrag sa 100% ljubavi rješenje za neizlječive bolesti Rješenje financijskog problema rješenje razvoda braka Sve vrste rješavanja problema astrologija Kontrolirajte svog ljubavnika u ruci vashikaran Rješenje problema života u braku Crne čarobne čarolije Kontaktirajte me na moj e-mail: dr.nosakhare@gmail.com možete ga dodati i na uslugu Whats-app: +2349083639501

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.