Roditelji Tatina zona 06. studenoga 2018.

Muškarcima se često ne daje prilika da se dokažu u očinstvu

Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ništa mi nije teško kuhati, ali Lucija najviše voli bolonjez i kada radim pizzu, a mali Borna kada ga hranim i usput zabavljam', otkrio nam je tata Dubravko, naš Supertata u kategoriji Tata kuhar

Kako bismo zahvalili najvažnijim osobama u životu naših mališana i nagradili ih za njihovu najvažniju ulogu u životu - očinstvo, Lizzy i missMAMA zajedno su tražili Supertatu, a pobjednici u četiri kategorije: tata Praktičar, tata Aktivator, tata Kuhar i tata Animator osvojili su Lizzy poklon paket iz Dietpharma i plaketu Supertata

Znate onaj kolač iz kojeg curi čokolada? Takav radi tata Dubravko

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Na natječaj je pristiglo puno prijava, a naš žiri odabrao je 12 finalista u četiri kategorije te su čitatelji zatim odabrali četiri pobjednika. Tata iz Zagreba, Dubravko Cenčić - naš je pobjednik u kategoriji Tata Kuhar.

Razgovarali smo s tatom Dubravkom o tome kako se osjeća nakon pobjede, što titula Tate Kuhara znači za njega, kako voli provoditi vrijeme s djecom, ali i što ga najviše smeta u stavu društva oko očinstva.

Možda te zanima... 10 stvari koje se mijenjaju kad postaneš tata Roditelji

Naravno, sve je počelo s nominacijom i simpatičnom pjesmom koja je stigla u našu redakciju. "Osjećao sam se super. Naknadno sam saznao od svojih kumova da sam nominiran. Bilo mi je to baš fora. Ova nagrada mi znači puno, najviše zbog djece. Drago mi je kada pojedu ono što im pripremim", rekao nam je 35-godišnji tata Dubravko koji inače radi kao kuhar smjene u restoranu Boban.

'Nema ničeg ljepšeg od toga kad su ti djeca sretna'

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album Dubravko je kuhar na poslu, ali i omiljeni kuhar doma, a njegova osmogodišnja Lucija i jednogodišnji Borna najviše uživaju u tatinoj hrani. "Ništa mi nije teško kuhati, ali Lucija najviše voli bolonjez i kada radim pizzu, a mali Borna kada ga hranim i usput zabavljam", ispričao je tata i dodao kako titula Tate Kuhara za njega znači ponos jer, kako kaže, 'nema ničeg ljepšeg od toga kada su ti djeca sretna'. Međutim, dodaje kako se njegov Borna puno 'mota' po kuhinji, a on ne bi volio da jednoga dana završi u istom poslu jer ga zaista trebaš voljeti i jako je naporan. 

Pet stvari u kojima je tatin utjecaj jači na razvoj djeteta

Iako baš nema puno vremena zbog posla, svaki slobodan trenutak nastoji provesti sa suprugom i djecom pa tako najviše uživaju u šetnji prirodom

 | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Pitali smo Dubravka i kako je roditeljstvo utjecalo na njegov život, na što nam je odgovorio da se radi o velikoj promjeni. "Puno je obaveza, ali to su slatke brige. Prebrzo će djeca odrasti i zato treba uz njih biti dok su ovako mali i pružiti im puno ljubavi i pažnje."

Možda te zanima... 'Smeta me što se smatra da je roditeljstvo ženski posao' Roditelji

Za kraj nam je naš Tata Kuhar otkrio i što ga najviše smeta u stavu društva oko očinstva danas. "To da je mama mama. Naravno da je mama samo jedna i da snosi najteži dio, ali nekada se muškima ni ne daje prilika da se dokažu", rekao je i duhovito dodao: "Ne zna naša mama šta mi radimo dok je nema!"

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kate4141

    Dr.Agbazara ist ein großartiger Mann, dieser Arzt hilft mir, meine Geliebte Jenny Williams zurückzuholen, die vor 1 Jahr mit mir Schluss gemacht hat und vor ein paar Tagen kam er zu mir zurück und bat sie mit Hilfe dieser spirituellen Kräfte zurück zu akzeptieren. Also, wenn Sie Hilfe in jeder Situation im Leben brauchen, kontaktieren Sie ihn per E-Mail über: ( agbazara@gmail. com ) oder rufen Sie / WhatsApp  +234 810 410 2662

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.