Roditelji Sretna mama 29. lipnja 2018.

Ana Rucner: 'Uvijek mi nedostaje moje dijete'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dvije poznate mame s blistavom karijerom, Ana i Snježana Rucner ispričale su svoje iskustvo kako spojiti majčinstvo i karijeru. Ana, mama 12-godišnjeg sina Darijana, opisala je i kako je izgledalo njezino djetinjstvo te kako se slaže sa svojom mamom otkad je i sama postala mama

Mnoge mame osjećaju krivnju jer odlaze na posao i imaju osjećaj da ne posvećuju dovoljno vremena svojoj djeci. Kako spojiti majčinstvo i karijeru? Svoje iskustvo opisale su Snježana i Ana Rucner, akademske glazbenice i profesorice violončela na panelu na konferenciji Mame&klinci powered by Klokanica.

"Moj cijeli život je bila ljubav prema glazbi, ljubav prema mužu i ljubav prema djeci", tako je svoj život opisala Snježana Rucner i s tim riječima započela ovaj panel. "Balansiranje znači biti sretan da sve to možeš i sve to imaš i jednostavno se truditi. Nije bilo lako, ali vjerujte mi, ljubav je jedan fantastičan pokretač i samo to treba razvijati u sebi. Ništa nije lako u životu, a kamoli ovo. Daj sve od sebe, to je ključ", dalje je rekla.

mame bez predrasuda Možda te zanima... 'Iako smo razvedeni, moj bivši muž i ja zajedno odgajamo dijete' Roditelji

35-godišnja Ana ima 12-godišnjeg sina Darijana iz braka s Vladom Kalemberom, a pričala je kako joj je bilo kad je bila dijete, kako je na nju utjecala karijera njezine mame i je li joj nešto nedostajalo. "Meni ništa nije nedostajalo u djetinjstvu jer sam imala sreću da sam odrastala u obitelji glazbenika. Ja sam sa šest i pol godina krenula njihovim stopama. Naravno da mi je nedostajala mama kada je navečer otišla na probu ili na turneju u Japan", Ana opisuje svoje djetinjstvo.

Možda te zanima... Žene nakon povratka s porodiljnog teško napreduju Roditelji

Snježana je ponosna na kćer Anu jer je otišla korak dalje i nadmašila ju je - napravila je nešto novo u karijeri. Bez obzira na to što Ana voli i živi svoj posao, osjeća grižnju savjesti kad ostavlja svog sina zbog posla. "Uvijek mi nedostaje moje dijete. Teško mi pada ta razdvojenost", rekla je dalje Ana.

Što su još o majčinstvu i karijeri te o svom odnosu ispričale Ana i Snježana Rucner pogledajte u videu:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.