Roditelji Baka i djed 10. ožujka 2018.

Zahvala bakama i djedovima: 'Ne bismo mogli bez vas'

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Osjećam se kao da nikada neću moći dovoljno zahvaliti i vratiti svojim roditeljima i roditeljima svog supruga zbog svega što su učinili za nas', piše mama triju djevojčicu u pismu zahvale svim bakama i djedovima

Colleen Temple, mama triju djevojčica, odlučila je napisati prekrasno pismo zahvale svim bakama i djedovima i poručiti im, u ime svih roditelja, koliko su cijenjeni i voljeni:

'U ime svih roditelja na svijetu, želim zahvaliti svim bakama i djedovima na njihovoj predanosti, suosjećanju, strpljenju i ljubavi'

Kao mama dviju malih djevojčica i jedne bebe, želim se zahvaliti svim bakama i djedovima diljem svijeta, a posebno bakama i djedovima u životu svoje obitelji jer zaslužuju svako moguće priznanje!

Možda te zanima... Foto: Posebna veza bake i djeda s unucima Roditelji

Bili su s nama od početka, pomagali nam s čime god smo trebali i kada god smo trebali. Vole našu djecu kao da su njihova i možemo im stopostotno vjerovati. Ne brinem niti sekunde kada su djeca s bakom i djedom jer znam da su stvari pod kontrolom. Oni su ovdje kada se veselimo i slavimo, ali i kada nam je teško i trebamo dodatan par ruku. Pomažu nam s obavezama oko kuće, paze i maze naše djevojčice i časte nas sladoledom. 

baka i djed | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Obzirni su prema svim našim specifičnim roditeljskim zahtjevima i govore našoj djeci da su prekrasna, snažna, inteligentna, kreativna, zabavna i ljubazna. 

Oni su zapravo poput anđela s neba. I zato, u ime svih roditelja na svijetu, želim zahvaliti svim bakama i djedovima na njihovoj predanosti, suosjećanju, strpljenju i ljubavi:

Svim bakama koje sjede i crtaju s našom djecom satima i pritom ih histerično nasmijavaju - hvala vam. (I, ispričavamo se zbog nereda!)

Svim djedovima koji uvijek donose zabavne, pažljive poslastice zbog kojih se lica naše djece odmah razvedre - hvala vam.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Svim bakama koje kuhaju najbolju juhu na svijetu (i uvijek naprave više da imamo za kasnije!) - hvala vam.

Svim djedovima koji sjede s djecom na podu i igraju se satima - hvala vam.

Možda te zanima... Djeca trebaju provoditi više vremena s bakama i djedovima Roditelji

Svim bakama koje pričaju najbolje, najuzbudljivije i najslađe priče kojima su naši mališani apsolutno očarani - hvala vam.

Svim bakama i djedovima koji pecaju, planinare i voze bicikle s našom djecom - hvala vam. 

Svim bakama koje su bile zajedno s nama u rađaoni, bile nam najveća potpora, masirale nam leđa i brisale čelo - hvala vam.

Svim djedovima koji mijenjaju pelene, hrane naše bebe i brišu male nosiće - hvala vam. 

Svim bakama i djedovima koji čuvaju našu djecu dok smo na poslu i brinu kako bi našim mališanima bilo ugodno dok nas nema - hvala vam.

 

Svim bakama i djedovima koji uvijek izdvoje nešto novčića za svoje unuke, bilo za sladoled ili kasicu prasicu - hvala vam.

Svim bakama koje drže naše bebe u naručju kako bismo mi uzeli malu pauzu - hvala vam. 

Priča mame Danijele: 'Moja mama je druga mama i mojoj curici'

Svim djedovima koji uče našu djecu vrijednim životnim lekcijama od štednje, ljubaznosti do napornog rada - hvala vam.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Svim bakama koje uvijek znaju što reći i kada to reći - hvala vam.

Svim djedovima koji pokupe djecu iz škole kada mi to ne možemo - hvala vam.

Svim bakama koje uvijek dolaze na sve školske priredbe, utakmice i druge događaje u životima naših mališana - hvala vam.

Svim bakama i djedovima koji pjevaju i uvijek znaju kako smiriti našu djecu - hvala vam.

Svim bakama koje uče našu djecu kako peći kolače i pritom im dopuštaju da im pomognu u pripremi - hvala vam.

'Za sada - najmanje što mogu učiniti i što želim vikati na sav glas - koliko ih volim. I cijenim'

Osjećam se kao da nikada neću moći dovoljno zahvaliti i vratiti svojim roditeljima i roditeljima svog supruga zbog svega što su učinili za nas. Kad bih barem mogla osvojiti na lotu i počastiti ih čime god žele. Kad bih im barem mogla platiti neko prekrasno putovanje, kupiti im nove automobile, poslati ih u wellness ili im čarobno otkloniti sve brige.

Nažalost, ne mogu. Barem ne trenutno. Zbog toga sam ponekad tužna i osjećam krivnju jer bi im htjela dati sve ono što oni nama daju cijelo vrijeme - stabilnost, ugodu, bezbrižnost, utjehu, nadu i pomoć...puno, puno pomoći. 

pismo majke kćeri Možda te zanima... Dirljivo pismo majke kćeri zbog kojeg ćete više cijeniti svoje roditelje Roditelji

Za sada - najmanje što mogu učiniti i što želim vikati na sav glas - koliko ih volim. I cijenim.

Zahvalna sam. Trebam vas. Divim vam se. Volim vas. I napokon razumijem. Ne bih mogla kroz ovo putovanje prolaziti bez vas

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci