Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    18. Rujan 2018. 13:05

Meni je danas stigla uplata,šećer sam radila profil,natašte je 6 pa jedan je 5,a zadnje 2      4.5 tako nešto,tsh mi je isto ok 2.2,nisam na nikakvoj terapiji

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Aosijek
    18. Rujan 2018. 13:08

Pozdrav, evo me, evo me :) 
    Bila sam na GO pa sam odmarala, čitala knjige i sad evo počela ponovo raditi, hrpetina posla... uzeti ću si sad vremena da vas malo pročitam... 
    Ne znam s kim sam već bila u kontaktu, a s kim nisam no eto želim NAM svima sve naj naj..
    Inače sam ok, trbušćić raste lagano, čitam o kolicima i to je SF za mene trenutno, nisam znala da ima toliko toga ( prva beba nam je ).

U petak idem kod endokrinologa za štitnjaču, krv sam vadila jučer, nalaz će biti kod njega. A sljedeći četvrtak kod GIN.
    Nadam se nekako da će vidjeti spol...

Aosijek
    18. Rujan 2018. 13:14

malac_28

Jutro svima 😀 čestitke na dobrim pregledima i nalazima nifty-a 😀
    Župčica ja pijem i folacin i elenatal u kojem ima folne, tako mi je doktor rekao pa najbolje da se savjetuješ s njim 😊
    Bammi ne znam jel tko počeo raditi tablicu. Mogu je i ja napraviti ako nitko ne stigne, ionako nemam kaj radit 😀 Što se tiče odjeće, nisi našla u h&m-u tajice? Ja sam si baš neki dan uzela kod njih i super su mi, udobne jako 😊 ne znam otkud si, ja sam iz Zagreba i bila sam u Areni i tamo sam našla tajice. Imaju još trudničke robe, ali nisam baš gledala jer još nemam potrebe za tim.

Ja sam u HM kupila jedne traperice, jedne hlače na crtu na sniženju za 70 kn i dvije košulje :) I previše potrošila i brzo izišla van iz šoping centra. 

Moram pitati - o kakvoj je tablici riječ, di ćemo s njom :) 

Timi95
    18. Rujan 2018. 13:35

Evo i meni je sad stigla uplata 😊 iznenadila sam se, mislila sam da ce bit manje

Aosijek
    18. Rujan 2018. 13:40

Cure koje su na komplikacijama, moram vas pitati - da li ste u rizičnim trudnoćama pa je to razlog komplikacija ili ste jednostavno tražile svoje gin.da idete na bolovanje zbog XY razloga ? 

Anna13
    18. Rujan 2018. 14:04

Danas je bila isplata, meni sjelo na račun.

Timi95
    18. Rujan 2018. 14:08

Aosijek

Cure koje su na komplikacijama, moram vas pitati - da li ste u rizičnim trudnoćama pa je to razlog komplikacija ili ste jednostavno tražile svoje gin.da idete na bolovanje zbog XY razloga ?

Meni je dao bolovanje, jer sam konobar po struci i ne da mi da to radim, zato mi je dao komplikacije.

• tim
    18. Rujan 2018. 14:11

Meni jos nije sjela uolata s komplikacija valjda bude nisu me zaboravili 😂

Anna13
    18. Rujan 2018. 14:15

Ja sam na komplikacijama jer sam ivf trudnica, prvi mjesec bolovanje dok nismo potvrdili da je sve u redu, i odmah komplikacije ,s time da svog soc.  ginekologa tad nisam ni vidjela. Samo nazvala sestru ,rekla o čemu se radi i to je to. Do sad stvarno nikad nisam imala problema 

Beba
    18. Rujan 2018. 14:16

Ja sam dobila komplikacije jer je ivf trudnoća i posao mi je stresan,ja sam tražila,a gin dala bez problema.

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.