Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    18. Rujan 2018. 14:22

Ja sam dobila komplikacije jer sam voditelj,prodavac,aranzer i na put do posla i natrag gubim 2 sata + stalno si na nogama,preuzimas robu i ima podosta teskih stvari a meni je najbitnija moja beba i moja trudnoca nego posao.

marica25
    18. Rujan 2018. 14:31

I ja sam na komplikacijama odma mi je otvorio komplik.jer radim kao prodavac da izbjegnem teske fizicke poslove a i imam se vozit na posao skoro 40 min i nazad tako
    A uplata meni jos nije legla mada prosli mjesec za 2 dana mi je leglo 17og pa vidjet cemo bilo bi lijepo danas jer me.bas zanima za 1 mjesec koliko ce bit 🤔😃

malac_28
    18. Rujan 2018. 14:50

Aosijek netko je predložio da se napravi tablica s terminima i spolom djeteta koja bi se ubacila tu u grupu.
    Ja sam isto na komplikacijama od ovog mjeseca zato sto sam imala 2 neuspjele trudnoće i radim u školi pa nisam htjela riskirat

Kristina 30
    18. Rujan 2018. 14:51

Marica pa ti nije knjigovotkinja ili sta vec imas u firmi izracunala koliko ces dobivat?

Timi95
    18. Rujan 2018. 15:03

malac_28

Aosijek netko je predložio da se napravi tablica s terminima i spolom djeteta koja bi se ubacila tu u grupu.
    Ja sam isto na komplikacijama od ovog mjeseca zato sto sam imala 2 neuspjele trudnoće i radim u školi pa nisam htjela riskirat

Ee to bi bilo super da se napravi 😊
    Mene je moj ses trazio da dam otkaz i bas me izvrijeđao sto uzimam bolovanje i rekao je da me ne treba zaliti sto sam trudna 🙄 zamislite smradova od ljudi.. 
    Bolje bit na komplikacijama, nego se muciti na poslu. Stres je najgori.. 

Kristina 30
    18. Rujan 2018. 15:06

Tamsi uzas,da mi tak neko nesto kaze opalila bi mu samar a onda bi se drugacije razgovarali.

Timi95
    18. Rujan 2018. 15:07

Sve ste bile u kupnji, a ja idem sutra. Sve me zulja, trbuh mi bas raste, cak su mi i grudnjaci koje sam kupila nedavno mali haha al ajde, shopping me opusta, mogla bih svaki dan kupovati 😂 al mislim da bi sve mogle 

Timi95
    18. Rujan 2018. 15:09

Kristina 30

Tamsi uzas,da mi tak neko nesto kaze opalila bi mu samar a onda bi se drugacije razgovarali.

Kristina 30

Ma da, jos mi njegova zena kaze " i ja sam bila trudna pa sam radila", mislim si da, kad imas svoju firmu i sjedis samo u uredu.. a ma, bojala sam se uopce nervirat da se nesto ne bi desilo bebi, tek sam bila trudna 8 tjedana

b-b-k
    18. Rujan 2018. 15:22

Hej cure
    Sto se tice odjece ja sam bila za vikend i kupila 2 grudnjaka u h&m-u za 180 kn i jakooo su dobri.
    Inace imam tajice iz decathlona ali za jogu (sire su gore u struku) cak se mogu naci za manje od sto kuna i genijalne su.
    I imam dobru vijest za sve Sajam beba i trudnica ce biti jos u 11 mjesecu iako je bio bec u 4 mjesecu, mi mislimo tamo mozda kupiti kolica a inace gledali smo poljska kertto i kunert

MalaTajna222
    18. Rujan 2018. 15:34

Cure iz st i okolice  , sajam beba ce biti u malla, 27.i 28.10..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.