Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Župčica
    18. Rujan 2018. 11:30

Župčica

Pukica sretno…. Javi se iza…

Ja sa svojim kušinom stalno spavam

Beba nisam pohvatala... sretno i tebi...

Pukica
    18. Rujan 2018. 11:32

Hvala cure javim vam se! 

Timi95
    18. Rujan 2018. 12:18

Cure, je koja na komplikacijama? Kad su isplate?

Beba
    18. Rujan 2018. 12:25

Evo ja upravo sa pregleda,tlak 120/80,šećer ostao malo povišen i nastavljamo sa dijetom,ja sretna,mislila sam da ću na inzulin,beba ok,plodna voda,posteljica i sve ostalo ok.
    Kod njih u TA uzv traje sekundu,kaže dr da sad nema potrebe ništa drugo provjeravati,za mjesec dana će detaljno pregledati sve organe,sad je još rano .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kristina 30
    18. Rujan 2018. 12:37

Tamsi ja sam na komplikacijama mislim da su isplate 20og u mjesecu

Kristina 30
    18. Rujan 2018. 12:38

Beba pa koliki ti je secer?

Timi95
    18. Rujan 2018. 12:39

Kristina 30

Tamsi ja sam na komplikacijama mislim da su isplate 20og u mjesecu

Jer neki kazu 18., neki 20., a meni je ovo prva isplata pa ne znam. Al hvala 😊

angel2803
    18. Rujan 2018. 12:43

Ja sam na komplikacijama..meni danas sjela naknada.

Kristina 30
    18. Rujan 2018. 12:44

Ja bila danas na pregledu za stitnjacu super mi je nalaz tsh 1,48 al i dalje terapija kroz cijelu trudnocu. Jucer mi gin dao vaginalete i ja  ju stavila navecer i ode ja ujutro obavit urin i ostale pretrage i zaboravila da sam si tabletu stavila u rodnicu a naravno tableta se otapljala a zaboravila sam stavit ulozak🙄naravno sve mi se ocjedilo po gacama a ja u bolnici kod doktora ne mozes nikud nikam😕uzas a guzvi kam god se okrenem jedva sam cekala da dodem doma da se operem

Kristina 30
    18. Rujan 2018. 12:47

Tamsi i meni je ovaj mj prvi puta evo bas sam gledala na racun meni jos nista nije sjelo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.