Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    12. Prosinac 2018. 13:05

anita23

Aosjekodakle si iz osjeka il?

Da, da

Kikiriki
    12. Prosinac 2018. 13:08

Aosijek

Kikiriki

A osijek- jejj, ajde i to je iza tebe. Bitno prezivit tu tekucinu i sad vec mozes nes fino rucat :)
    -sta mislis sve uzet za highijenu pupka,ja isto mislim ic u nabavu i octenisept,sterilne komprese uzet, mozda jos neki antibiot.prasak bi bilo dobro imat?? Neznam…

-aj blago vama cure vi vec se snasle za poklone,ma neznam sta da mu uzmem,htjela bih neku sitnicu ali ideje su mi 0 bodova jer smo si vecinu toga vec pokupovali kroz ovih 6 zajednickih godina. A on ni sam ne zna sta zeli ove god pa bo. 🤔🤔🤔

Za pupak mi je kuma rekla da si uzmem -sterilne komprese, ocentisept, prasak i mrezicu neku (to valjda znaju u ljekarni koju). Zasad nam preostao taj prasak i mrezica. Ostalo smo dobili.

Znas mozda naziv praska za pupak? Sorry sta gnjavim,ali sve mi novo.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

malac_28
    12. Prosinac 2018. 13:12

Nema me pola dana i nemrem vas pohvatat 😁 probat ću se sjetit kaj sam htjela komentirat 🙈
    Bebica će bit s nama u sobi, a tek kasnije isto u svoju. Imamo dosta malu sobu tako da mi jedino krevetić stane, neće bit mjesta za posebni kutak pa tako ni za neko uređivanje, to ćemo ostavit za njenu sobicu. 
    Poklonii uff baš sam gledala sad po netu, moj muž ima već 3 godine isti mobitel dok ja svoj stalno mijenjam i sad je stvarno došao red na njega, ali naravno njemu se sviđa najskuplji i najnoviji koji mi je čak i na pretplatu dosta skup pa si sad gruntam bi li mu ga kupila pa možda i na rate onaj ostatak platila ili čekala da mu padne cijena 🤷‍♀️ ako neću mobitel, onda ću mu uzet jednu igricu koju si već duže vremena želi, moram si još razmislit.. A za ostale, nećacima sam već kupila i svojoj mami, još su mi ostale sitnice neke za njegove, seku, šogore i tatu, to ću vjerojatno sljedeći tjedan ili za vikend.
    Farbanje-ja inače stavljam pramenove i čitala sam da oni nisu štetni jer ne idu direktno na tjeme ako se rade preko folije, međutim uopće mi se ne kuži izrast, skroz mi se nekak poklopilo tak da ih još nisam radila, a ak će se baš kužit onda budem.
    Tamsi blago ti se za OGTT, mene to čeka sljedeći mjesec.. Držim fige za dobar nalaz 🤞🏻☺️

malac_28
    12. Prosinac 2018. 13:13

Kikiriki nama je na tečaju rekla za tyrosur prašak. 

Aosijek
    12. Prosinac 2018. 13:44

Tyrosur prasak su i meni rekli...
    E ak koja ima zatvor nek popije secerni sirup....hebes Donat

oppa
    12. Prosinac 2018. 13:45

Poklon za mm? Ne znam.. Već duže mu želim kupiti festinin sat, ali još se premišljam. Inače svake godine moju božićnicu potrošimo na zimski šoping odjeće, ali obzirom da sebi ne kupujem odjeću ovih 9 mj.to ćemo preskočiti ove godine. 

Kikiriki
    12. Prosinac 2018. 13:53

malac_28

Kikiriki nama je na tečaju rekla za tyrosur prašak.

Hvala! :) 
    Za mobitel kao poklon-joj mi si uzeli nove prosli bozic,a ovaj bozic vec izgledaju staro. Prvo je meni moj pao na ekran pa mi popucao,pa njemu. Poklon bi nam mogao biti zamjena ekrana 😂 najbolje da do sad nam nikada nije mob pao ili nesto tako pa nismo uzeli dodatnu garanciju za ekran,kao sta ce nam to🙈 a novi ekran dode 300 eura 🙈🙈 zato ako kupujes uzmi mu odma i dodatnu garanciju,jer ovi novi potpuno stakleni kao da su napravljeni da padaju ili skliznu s kreveta/stola. 

A i tvoj game-a 😂 i moj isto,sve rijedje ali vikendom se zna izgustirat. Pretpostavljam da ako nije Fifa onda je igrica Red Dead Redemption 2. ? 🤣

Kikiriki
    12. Prosinac 2018. 13:57

Oppa-uh sat je odlicna ideja 😍😍😍😍 samo moj vec ima sat pa nis od toga,ali obozavam satove. Da nisu skupi imala bih cijelu kolekcijuuu 

malac_28
    12. Prosinac 2018. 14:14

Kikiriki ma mislim da će malo pričekat s mobitelom jer on hoće Huawei Mate 20 pro koji na pretplatu košta 1799 +359 mjesečno s pretplatom što je fakat puno, a u slobodnoj prodaji je 7500 😮 tek je izašo tak da je jako skup, malo ćemo pričekat da mu padne cijena.. Ajme pa jeftinije kupit novi mob nego zamijenit ekran 😮 Što se tiče igrica, ma kakvi, on ti nije za nogomet, voli neke pucačine, al trenutno želi Farma stimulator 🙈 ko da je neki poljoprivrednik 😂 Ma ne igra uopće često plejku tak da je to isto bačen novac, najviše ju igraju nećaci kad dođu pa ajde.. E i mm si želi sat ali garminov pametni koji su isto po 2000 kn, baš je skup 😂😂

oppa
    12. Prosinac 2018. 14:25

Da, satovi su skupi. I moj je spominjao taj neki pametni, ali baš bih mu htjela neki malo više elegantni, ali moram izguglat ima li šta na akciji. Zatvorili su mi jedini outlet koji mi je bio ful blizu sa tim satovima i sad moram tražit negdje drugdje.
    Hahha igrice...i ja sam svom prije dva ili tri Božića kupila volan za eurotruck simulator i eno vozuo je na njem možda dva puta... Ko fol kaže da mu jenoremali volan i teško mu voziti kamion s njim... 😂😂😂 Pišancija 😀😀 a ja bum dobila nikaj vj.. Kao i uvijek 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.