Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    12. Prosinac 2018. 08:38

Dobro jutro curke i bebosi 😄
    Croatina mi nemamo u planu neku feštu, možda muž bude pozvao najbliže prijatelje doma, da nazdrave ,malo "zameze" i to je to. On je rekao da sumnja da će mu biti nešto do fešte dok smo ja i beba u bolnici 😂 Baš me briga, neka radi kako hoće 🤷‍♀️
    A krštenje smo mi mislili odraditi dok beba bude mala, možda 2 mjeseca. Bit će proljeće i fino vrijeme ako Bog da 😄 Ma da, o tom po tom. Da mi je da sve prođe u redu pa ću se onda brinuti oko drugih ljudi fešte i crkve 😄
    Mi smo sinoć okitili bor , nismo mogli izdržati 😂 Baš sam uživala i opustila se uz božićne pjesme i njegovo društvo. Jedva čekam iduće godine kad nas bude troje 😄 

LUNA
    12. Prosinac 2018. 08:43

Jutro cure..ajme i ja jedva cekam da nas bude troje za sljedeci bozic 😊 nisam se naspavala uopce, nikako se namjestit..jucer smo prebacili spavacu sobu u drugu prostoriju pa mi je neobicno bilo spavat tamo..sad bi polako pocela uredivat kutak za bebu..hoce vase bebe bit s vama u sobi ili odmah u svojoj? Hocete ukrasavat bebin kutak nekim tapeticama, slikama i sl? 

dreamcatcherrr
    12. Prosinac 2018. 08:59

Zaboravila sam napisati što se tiče rodilišta, meni bolnica pred nosom skoro , doslovno treba dvije minute autom 😂 Meni gore da ja odem prije pa tamo ostanem 100 godina, al pokušati ću izdržati što više budem mogla naravno kući, tek kad postane nepodnošljivo idem u bolnicu 😁

LUNA

Jutro cure..ajme i ja jedva cekam da nas bude troje za sljedeci bozic 😊 nisam se naspavala uopce, nikako se namjestit..jucer smo prebacili spavacu sobu u drugu prostoriju pa mi je neobicno bilo spavat tamo..sad bi polako pocela uredivat kutak za bebu..hoce vase bebe bit s vama u sobi ili odmah u svojoj? Hocete ukrasavat bebin kutak nekim tapeticama, slikama i sl?

Beba će spavati pored moje strane kreveta, tu ćemo staviti krevetić. Mislim da je tlaka ustajati kao zombi i ići u drugu sobu , onako ću ga imati na oku i biti bar malo mirnija 😄 Ja sam kupila lampu oblak u Ikei koja ide na zid, planiram još neke zvjezdice naručiti, još se mislim za onu zaštitnu ogradicu i baby nest iz Dada & Rocco, nisu baš jeftini 🤔

oppa
    12. Prosinac 2018. 09:28

Kod mene isto tako beba kraj moje strane kreveta prvih par mjeseci, poslije soba zasebno. Nadam se da ću imat dušu tako i napravit 😂 predviđena je soba za bebu tak da ćemo još vidjeti. Ako bude dobrica i bude poslije spavala veći dio noći, vrlo brzo u svoju sobu ide. A od ukrasa... Hmmm neznam nemam još nešto na vidiku.. 

LUNA
    12. Prosinac 2018. 09:51

I moja ce bit na mojoj strani kreveta..to mi je nekako logicno..sad ce inspiriram na internetu kako malo ukrasit taj zid da nije samo golo..mislila sam od ukrasnih slova napravit ime pa stavit iznad krevetica i neke oblacice 😊

Tankian
    12. Prosinac 2018. 09:57

Tonka185

Tankian evo ovaj je u pitanju
    https://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0664046001.html

Preeedivan je! 😍
    Koju velicinu si uzela? Ja jos nosam h&m basic djecje donje majice 12-14 y i xs basic majice na spaline. A njihove topice za dojenje isto small.
    Pa sam mislila ovo narucit. Ostalo samo small, a svida mi se preklop i sastav. CIni se kao da nece od 2 dojke napravit jednu vodoravnu kobasicu ka ovi topici sta imam.
    https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0679491002.html
    Ja smotana gledala h&m canada i mislim se koja ciganska firma. Govorili su da su dostava i povrat besplatni do kraja godine, a sad odjednom naplacuju 😂
    Ove imam i ne izlazim iz njih vec dvi godine sta se tice kucnog outfita
    https://www2.hm.com/en_eur/productpage.0651841002.html
    A materijal mi ne odgovara vise sad kad su bradavice pocele tu i tamo izbacivat tekucinu.

croatina
    12. Prosinac 2018. 10:03

Neeeeemojte klince stavljat u drugu sobu 😭😭
    Pa vas miris, toplina, otkucaji srca i cica su sve sto poznaju..tako je neprirodno da bebe budu odvojene od mame..a jos mi je gora cry it out metoda sto roditelji provode..meni se srce para na to..
    Kazu da instinkt proradi kad rodis pa itako pola planova padne u vodu..
    Nemojte mi zamjerit, ja vam samo zelim docarati sto te bebice osjecaju kad dodu na ovaj svijet..rodila sam pa mogu rec da je to naaajnjeznije razdoblje..pogotovo prva tri mjeseca za koja kazu da je cetvrto tromjesecje trudnoce..
    Kad iz tople maternice gdje su imali hranu, toplinu i mamu uvijek uz sebe, dodu na ovaj svijet pa se moraju borit za hranu, ne dolazi nista samo po sebi, najednom guza nesto ispusta, moraju kakat ajme kojo stres, imaju grcice i prvi puta osjete bol, ajme sto je sad to..čuju, a ništa ne vide osim sjena prvih mjesec dana..gdje su oni otkucaji i sum crijeva na koje sam navikao? Gdje je onaj mio glas koji sam slusao 9 mjeseci 😍 o ne mama, opet piskis, brzo se vrati 😍 zamislite sto te bebe sve prozivljavaju, koliko novih podrazaja, obaveza..
    Nekako mi se pokazalo iz okoline iz drustva, iako je malo bilo tih kaj su dijete po rođenju poslali u svoju sobu, da su ta djeca puno vise nemirna i losije spavaju od ovih kaj su s mamom i tatom u sobi 😍
    Dajte djetetu, vratit ce vam stostruko..barem je meni moj sin tako ❤❤

Tonka185
    12. Prosinac 2018. 10:39

Oppa haha, a meni u sibeniku bolnica od kuce na 5min i udam se na selo i eto ti, sve mi daleko😰 mislila sam se cak da u sibenik idem rodit ali odustala sam 😥
    Croatina zasto ti neces u Karlovac?
    I kako si docarala ovo sa bebom milo mi doslo😢
    Tankian pre dobri su mi i jedni i drugi ti tvoji topici sta si stavila 😍 bas sam te druge gledala u ducanu al sam odustala jer nemaju podstavu kao😕 moramdi ja jos par komada uzeti obavezno.volila bi i donje majice za dojilje pronaci ali uvik mi pograbe sve di god da ih bude😭 
    Mi cemo nasu sobu malo prilagodit bebacu pa prvih par mjeseci ili pola godine (i vise) tako se snalazit, do ormara ce mi bit tesko doc itd, jer imamo velik krevet a soba manja.. ali prezivit cemo.pa kasnije kad dijete malo poraste te stvari u drugu sobu stavit i njega ako bude htio😆 necu nista u mojoj sobi sredjivat tapetama itd, to je ipak moja soba.kad on bude u svojoj prilagodit cemo je njemu i urediti😊

Malu
    12. Prosinac 2018. 10:48

Jutrooo cure. Mene ledja ubijaju 🤦🏼‍♀️ 
    Croatina nasmijala sam se za ono do bolnice. Stigne se da. Ja sam za prvo panicarila di mi je bolnica 100 km di cu sta cu, jos me onda dr isprepadala zbog opasnog polozaja bebe. ( koji je sad identican) Ali stigne se. Sto kazes kad bi bar islo tako brzo 🙈 
    Nasa ce cura isto biti sa nama, lakse je svakako.  

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

croatina
    12. Prosinac 2018. 10:51

Isuse cure uho mi se upalilo 😱😱😱😱 pa kaj cu sad 😟😟 boli me pol glave..jel ima nesto sta trudnice smiju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.