Tonka meni je koza koma ,imam tamne mrlje po licu i tjelu,pristeve sve vise, a koza mi je strasno suha da mi rane nastaju koliko je suha uzas..i strasno sam bljeda ko duh,a nisam anemicna niti mi fale vitamini…kosa takoder abnormalno se masti na tjemenu a vrhovi suhi …uzas.. inace imam ljepi ten ,nikad niti jednog pristica nisam imala,osim sad…i kosa se nije toliko brzo mastila sad nakon pranja vec sljedeci dan se masti …ahh te cari trudnoce…😬😠😡
Neemoj zezat😱😱😱😱 znaci nama obrnuto. A vratit ce se meni sve u haos kasnije vec vidim. Ali dobro je barem ovako malo uzivati u ljepoj kozi i kosi😂😂
Croatina -jojj upala uha. Neznam sta bi ti moglo pomoci ali se nadam da ce tj dr.dati nesto sto prije. Ufff. Drzi see
-Mi imamo posebnu sobicu za bebu,sredinom prvog mj cemo kupiti sav namjestaj i sve urediti i posloziti joj robicu,igracke itd,vise radi toga da njezinu robicu i sve stvari ne guramo u nasu spavacu,ali ona ce definitivno imati krevetic u nasoj sobi s moje strane kreveta barem prvu godinu jer me strah od gusenja,i zelim je imati blizu ,na oku. Nebi mogla zaspati da ju tako sicusnu samu pustim u sobi do. Pa i pas spava s nama u sobi di nece ona 😂
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Anita-meni je isto koza uzasno suha. Nemam drugih promjena ali suhoca je uzasna. Oduvjek sam imala susu kozu ali ovo me bas svrbi,zateze,pecka ma uzas. Non stop se moram mazati.
Cure pitanje sta cete uzet muzicima/deckima za Bozic? Ajmo neke ideje 😂 ja nemam pojma kome sta vise uzeti,a Bozic se blizii.
Joj Tonka super... meni je ok, nije lose, jedino mi je koza suha i kako kaze anita bljeda stalno. Kosa ok. Nokti su mi bzvz. Bas cari 🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ma daa nazalost...jos su ljudi "proricali"da je sigurno curica ,da mi krade lijepotu cim mi je takav ten i kosa...a ja cekam deckica malog ljepotana 💙💙..neka nam se oni samo rode zivi i zdravi lako za kosu i kozu sve ce to doci opet na svoje nakon trudnoce..
Eto mene s ogtt..prezivjela sam, nalazi sutra kod doktorice popodne...zvati cu da vidim sta kazu.
Isao je mm samnom pa smo na povratku stali u beby trgovinu i kupio je sinu za Bozic (tako on kaze) glazbeni vrtuljak i set za izlazak iz bolnice. Ja sam se istrosila u dm sa ovim sitnicama koje trebaju (kozmetika za mene, prasak za bebu i tako ).
Jos nam je ostala ljekarna - pavloviceva i za higijenu pupka.
Ja sam si za uho kapala cuvarkucu i drugi dan je proslo....zeno drzi se !!!
Aaaa Kikiriki ja sam mu uzela nosiljku/klokanicu Bondolino jer mu je to zelja. Tako da me spasio inace ne bi znala sta.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Sto se tice tena , koze i kose sve mi je normalno kao i prije, nokti samo brze rastu...
Ja sam svom muzu kupila busilicu za Bozic jer je to i htio
Kikiriki, nista posebno necu kupovati, skupili smo za nove mobitele koji su nam prijeko potrebni rikava i moj i njegov doslovno se ni uslikat ne mozemo normalno a to nam sad bas treba 😊 pa cemo kupit mobitel i to je to. Inace rjetko kupujemo nesto posebno u zadnje vrijeme, kupio mi cizme za rodjendan npr ali to sam ja sebi izabrala i on platio😂
Jedino cu necacima nesto uzeti, necakinji sam vec haljinicu kupila i neke slatkise i necaku nesto jos. Mojima cu mozda ako im sta treba u ducanu opremiti za blagdane barem malo i to je to. Uglavnom nista posebno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji