Croatina bas si me raznjezila sa ovim za spavanje u istoj sobi..😭😍..lijepo si to docarala,sve potpisujem😍😍🤗
Nazalost neznam sta bi trudnica smijela za uho u trudnoci,najbolje da se savjetujes sa svojom ginekologicom..i da sto prije ozdravis👍
Croatina, nisam ni rekla da ću bebu odmah u drugu sobu. Prvih godinu će vj biti sa nama, ali kad poraste, ako će funkcionirati, svakako ide u svoju. No o tom potom.
Vi koje ste naručivale sa h&m.. Kak ide to plaćanje s karticom? Jel sigurno to? Imam loša iskustva a bas bih htjela nes naručiti s toga pa sad ne znam
Croatina, ne znam jel smiju trudnice onu "čuvarkuću" biljku koristit? Ukratko pitaj doktora jer bas ne znam, kad je vec upala nebi se igrala 😤😣 sve na tebe leti u zadnje vrijeme😦😥
E cure, kakva je vama koza i kosa u trudnoci? Men pre dobra koza, nijednog pristica, nije masna, kosa se sporije masti.. ukratko zadovoljna sam.samo se bojim da kasnije to sve ne poludi 😤😟 inace mi je masna koza lica u T zoni i pristevi izbace, oziljaka imam jer ja to uvik kopam. Kosa se brze zamasti.. a sad sve obrnuto
Vi koje ste naručivale sa h&m.. Kak ide to plaćanje s karticom? Jel sigurno to? Imam loša iskustva a bas bih htjela nes naručiti s toga pa sad ne znam
Ne znam kakva si iskustva imala ali ja imam karticu za kupnju putem interneta pa si prebacim na nju koliko hocu i ne mogu mi uzet vise nego sta ima na njoj da nesto i podje po zlu. Ne bi nikad priko interneta kupovala karticom tekuceg racuna ili normalnom kreditnom karticom😉
Nemrem se sad skoncentrirat da vam odgovorim..uzasno me boli..nemrem hodat od bolova pa se jos k tome i placem jer nemam kak do grada neg mm mora izlazit s posla..a samo auto ce mi ostavit, dalje bi ja trebala, a ne znam kako kad sam u banani..i jos u to vrijeme mi sin spava..sad cu ga razj pa vodit sa sobom jer nemam opcije..ajme uzas 🙁☹☹☹☹
Croatina cuvaj se, polako😥😲😣 samo da nekako dodjes do doktora i ljekarne.jebemu misa vise i upalama i svemu!
Ja bih s ovom od tekućeg, pa me za to zanima.. Jer vidim da može isključivo s karticom a paypal ionak nemam
Tonka meni je koza koma ,imam tamne mrlje po licu i tjelu,pristeve sve vise, a koza mi je strasno suha da mi rane nastaju koliko je suha uzas..i strasno sam bljeda ko duh,a nisam anemicna niti mi fale vitamini...kosa takoder abnormalno se masti na tjemenu a vrhovi suhi ...uzas.. inace imam ljepi ten ,nikad niti jednog pristica nisam imala,osim sad...i kosa se nije toliko brzo mastila sad nakon pranja vec sljedeci dan se masti ...ahh te cari trudnoce...😬😠😡
Kikii ovisi o politici tvoje banke. Npr mojom karticom tekuceg racuna ni ne mozes placat preko interneta. Mozes samo kreditnom ili ovom za internet. A u drugim nekim bankama mozes sa tom od tekuceg. Ja iskreno ne bi.
Sortiraj odgovore
Najstariji