Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anita23
    12. Prosinac 2018. 12:18

Kikiriki moj muzic samo pet dana nakon Bozica ima rodendan tako da to uvijek mora bit neki bolji,skuplji dar .Kupit cu mu novi mobitel jer se stalno zali da mu ovaj steka..jos smo neki dan gledali i naso si je on ,a ja sam pocela vikat da nemozemo sad uzimat mobitele da trebamo malo stisnut jer blagdani stizu,a zapravo ja mu imam namjeru kupit,pa da se iznenadi i brijaci aparat ,da nemora svako malo jurcat kod frizera da ga sreduje.Vjerojatno jos neki parfemcic mozda cokoladu kakvu...vidjet cu jos😁

Kikiriki
    12. Prosinac 2018. 12:24

A osijek- jejj, ajde i to je iza tebe. Bitno prezivit tu tekucinu i sad vec mozes nes fino rucat :) 
    -sta mislis sve uzet za highijenu pupka,ja isto mislim ic u nabavu i octenisept,sterilne komprese uzet, mozda jos neki antibiot.prasak bi bilo dobro imat?? Neznam...

-aj blago vama cure vi vec se snasle za poklone,ma neznam sta da mu uzmem,htjela bih neku sitnicu ali ideje su mi 0 bodova jer smo si vecinu toga vec pokupovali kroz ovih 6 zajednickih godina. A on ni sam ne zna sta zeli ove god pa bo. 🤔🤔🤔

Daddy's girl and mommy's world! ❤

anita23
    12. Prosinac 2018. 12:26

Aosjek odakle si iz osjeka il?

LUNA
    12. Prosinac 2018. 12:30

Za bozic ja ocekujem poklon jer mi je rodendan pa eto..nadam se nekoj sitnici jer isto stedimo..idemo kod mojih u slavoniju i jos nam puno stvari treba za bebu pa nista drugo ne planiramo.
    Sto se tice tena, kose i noktiju mogu rec da sam zadovoljna..nokti su mi cvrsti skroz, ten je ok a kosa gusca i manje se masti..jedino sto imam izrast 4 prsta, strah me obojat se 😕

Tonka185
    12. Prosinac 2018. 12:43

Aosijek super da si rjesila ogtt, nadam se dace nalazi bit dobri 💪💪 javi naravno 😊😊

anita23
    12. Prosinac 2018. 12:45

LUNA tako je i mene bilo strah se ofarbat u prvoj trudnoci i onda krajem trudnoce nisam vise mogla izdrat izgledala sam toliko jadno i zapusteno i nakraju otisla.U ovoj trudnoci sam odlucila pricekat zavrsetak prvog tromjesecja i na kraju se oduzilo i sad prije bozica imam ozbiljne namjere otic kod frizera da me posteno sredi ,ofarba,osisa i neku frizuricu nabacit.Nije bebici nista naskodilo u prvoj trudnoci ,decko se rodio ziv i zdrav ,a tako nece ni u ovoj koliko god da i ja jos uvijek imam maliii strah.Ali stvarno bi htjela izgledat ko covjek bar u ovo vrijeme blagdana kad sam stalno u nekom drustvu ,medu ljudima da nebudem nervozna ,nesretna i mrzovoljna radi vlastitog izgleda.😁

Kikiriki
    12. Prosinac 2018. 12:47

Ajj rodjendani oko Bozicaa jojj ja bii. Predivnoo.😍😍
    -neznam morat cu prolunjat po ducanima onda,mozda mu uzeti neku knjigu za buduceg tatu ili tako nes,nesto za tate i bebe neznam ako jos sta postoji. Nosiljka je super ideja ali to bi uzela radje kad se beba rodi pa s njom isla u kupnju da odma probamo. Hmmm. 

Kikiriki
    12. Prosinac 2018. 12:51

Joj i ja se ne farbam jer me strah. Inace se farbam u crno,ali sad mi se vec vratila do pola duzine moja boja -neka smedja koju ne volim i tako mi fali ta crna i sjaj i sve ufff.Ako nista pred Bozic se idem sisati da makar skratim duzinu i da se ne primjeti toliko.🙈

LUNA
    12. Prosinac 2018. 12:52

anita23

LUNAtako je i mene bilo strah se ofarbat u prvoj trudnoci i onda krajem trudnoce nisam vise mogla izdrat izgledala sam toliko jadno i zapusteno i nakraju otisla.U ovoj trudnoci sam odlucila pricekat zavrsetak prvog tromjesecja i na kraju se oduzilo i sad prije bozica imam ozbiljne namjere otic kod frizera da me posteno sredi ,ofarba,osisa i neku frizuricu nabacit.Nije bebici nista naskodilo u prvoj trudnoci ,decko se rodio ziv i zdrav ,a tako nece ni u ovoj koliko god da i ja jos uvijek imam maliii strah.Ali stvarno bi htjela izgledat ko covjek bar u ovo vrijeme blagdana kad sam stalno u nekom drustvu ,medu ljudima da nebudem nervozna ,nesretna i mrzovoljna radi vlastitog izgleda.😁

Tako i ja, neugodno mi ovako hodat..stalno mi je zavezana 😂 iako ne izgleda toooliko lose jer imam tamno plavu kosu a bojam se u svijetliju..ja to sad zovem trudnicki ombre 😂 al opet bi nekako osvjezila malo..i trepavice bi stavila, ekstenzije..to me vec dugo drzi i sad kad se ne sminkam doma sva sam si nekako blijeda i nikakva 😒

Aosijek
    12. Prosinac 2018. 13:04

Kikiriki

A osijek- jejj, ajde i to je iza tebe. Bitno prezivit tu tekucinu i sad vec mozes nes fino rucat :)
    -sta mislis sve uzet za highijenu pupka,ja isto mislim ic u nabavu i octenisept,sterilne komprese uzet, mozda jos neki antibiot.prasak bi bilo dobro imat?? Neznam…

-aj blago vama cure vi vec se snasle za poklone,ma neznam sta da mu uzmem,htjela bih neku sitnicu ali ideje su mi 0 bodova jer smo si vecinu toga vec pokupovali kroz ovih 6 zajednickih godina. A on ni sam ne zna sta zeli ove god pa bo. 🤔🤔🤔

Za pupak mi je kuma rekla da si uzmem -sterilne komprese, ocentisept, prasak i mrezicu neku (to valjda znaju u ljekarni koju). Zasad nam preostao taj prasak i mrezica. Ostalo smo dobili.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.