Aaaahahahaha ebay🔝😂😂
A garant ja necu ni ovu kupit ali eto. Na kraju krajeva pogledan na internetu moja kolica kao gratis suncobran blabla.ja nista nisan dobila gratis. Cak ni torbu nemaju. Ni onu navlaku za noge kad je zima.uglavnom nula dodatne opreme.jos ja mislila da san nesto pre povoljno prosla.a kad pogledan uz peg perego dobijes sve😭😭
Malac jos se neckam sv duh il vinogradska..hehe nikad neznas..mi necemi krstenje za sada nikakvo..a sta se tice feste iskreno nismo ni pricali...ali sta bi bilo rodjenje prvog djeteta i to sina bez pijanke hehe..to je na njemu di ce i koga ce zvati..imamo svoj krug ljudi..i oni ce garant biti pozvani..ali ima jos do toga vremena
Hahahaha Oppa di zivis?
Iza Velike Gorice još 10min vožnje .. Ma selo selo
Debeljuca ja ću na sv. Duh pa možda se i vidimo 😀
Ja imam neki ruksak od kolica, ali je dosta malen tak da ću možda uzet još neku torbu, bum vidla još.
Hahahaha Oppa di zivis?
U Zagrebu ces rodit el? Koliko imas do bolnice? Ja iman paranoju od udaljenosti bolnice isto sam na selo udata😭😭
Hahahaha Oppa di zivis?
U Zagrebu ces rodit el? Koliko imas do bolnice? Ja iman paranoju od udaljenosti bolnice isto sam na selo udata😭😭
Da.. Do bolnice imam 30-40min ovisno o prometu. A čuj, nemam paranoju od toga, tko zna koliko će brzo ići to s porodom uopće 😁 tak da.. Više mi je to što će dragi vj bit n poslu p dok on dođe pa dok odemo do bolnice... Ali nastojat ću da budem doma dok baš ne budu trudovi jaki.
Ja imam punih sat vremena do Merkura iz Karlovca pa se ne sekiram 😂😂😂 kamo srece da ide tak brzo pa se porodim u autu 🤣🤣🤣🤣 al nekak sumnjam 🤣
Isto ne namjeravam na prvi mig uskocit u auto i jurit u rodiliste, nego ostat malo doma..bez obzira na odaljenost..
Bokic,sada procitala zaostake :)
Cijeli dan sam bila zauzeta pa nisam stigla bacit oko na forum,a sad standardno me hvata nesanica i ne mogu se namjestiti pa citam...
Hahah,a meni mama panicila neki dan preko tell za 15 min do bolnice i kaze mi da si odma krenula cim te ulove trudovi 😂
-ja isto ne mislim odma trcat u rodiliste jer mi prva trudnoca i svi kazu da to ide sporo i bolje mi je onda doma malo hodat i bit u svom miru nego tamo. Naravno ako bude sve teklo ok.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Jutro cure!
Evo ja osla vadit krv za ogtt..cekala 1h samo da me prozovu za prvo vadenje...ocito su me zaboravili cim me sestra kad sam usla unutra pitala pa kak to da vec niste obavili prvo vadenje..hmm...neznam.. stojim sat vremena nitko da se digne ,nitko da me prozove,a sve trudnice prije mene davno zavrsile😪😪😠..Jucer nisam mogla ici ,malac mi se nesto razbolio,jako kaslje al nije strasno..kaze pedijatar viroza...pa se nisam niti javljala ovdje,al sam sinoc procitala zaostatke i znam da sam toliko toga htijela napisat ali se ne sjecam vise..🤔🙄...croatina i ja gledam gospodina savrsenog,malo smijeha prije spavanja dobro dode ak nis drugo 😂....ajme cure moje kako je meni zlo od ovog kako ga je sestra nazvala "CAROBNOG NAPITKA"🤢🤮😖
Dobro jutro cure, ja opet zaostala...imali smo radove, muž je najednom odlučio da sve u stanu treba promijeniti, okrečiti, staviti novi laminat i tako svašta nešto hahah...pa nikako nisam stizala pisati...
Kod nas obično muževi prave feštu dok su mene u bolnici i zovi svoje frendove...
Nismo nešto posebno pričali o tome samo ne želim da mi se tu u stanu puši i pije tri dana prije neg trebam doći s bebom tako da ću ga uputiti u neki restoran ili tako nešto...nemamo neki ogroman krug ljudi niti su za neke lude fešte tako mislim da će biti ok...ali svejedno ne želim nikoga u stanu kad sve sredim za dolazak bebe...
Krštenje planiramo negdje u 5 mj odmah,beba će biti nekih mj i pol, dva...iako ne želim da bude u župi kojoj pripadamo pa moram vidjeti kako to funkcionira...nismo se ni vjenčali tu.. Pa valjda postoji procedura i da bebu krstimo gdje želimo...
Sretno na pregledima tko ide...
Anita to da čovjek ne povjeruje...vjerujem da si poludila..ali ajde izdrži nekako... Ja se isto stalno susrećem s takvim situacijama.. Imam osjećaj da bi nekad prije dosla na red da nisam trudna...uzas...
Sortiraj odgovore
Najstariji