Hahahhahh evo mene bas iz shoppinga i sta sam kupila, pamucne gace 🙈
Cekajte sta samo ja prednjacim s tim kilama 😭😭😭😭
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Kaj se grudnjaka za dojenje tice, vjerujte mi, Müllerovi..cca 65 kn komad..preudobni, preprakticni 😍 jel mi vjerujete da sam ih nosila i kad sam prestala dojit 😂 mm mi cesto kaze da jedva ceka da klinci porastu da obucem normalan seksi grudnjak 😂😂 samo ne zna da to nema veze s klincima 🤫🤫🤫🤫
Croatina Daisy je slovenka rođena u Italiji, a živi u Medulinu 🙈 Meni ti je termin po mengi 27.3., ali mi na svakom nalazu piše da je trudnoća 2 tjedna manja, kad sam ga pitala jel će mi promijenit termin jer ne želim kad krenem u bolnicu da oni misle da sam prešišala termin, a ja još nisam ni došla do njega, rekao je da je još rano, da ćemo vidjet, ali da on baš iz tog razloga piše svaki put da je trudnoća manja tak da bi oni po tom trebali znat. Kaj ti nisu ni na jednom papiru napisali termin? Meni nije rekao nijednom, ali je napisao.
Dream baš to, naravno da su pare u pitanju i to nije nikakvo traženje ljubavi nego pokazivanje u javnosti..
Joooj iscjedak i meni je već sad obilniji, zna mi na papiru tolko ostat da se šokiram i isto ga osjetim nekad točno kak izlazi, bljak 🙈
Ja još kao nosim šarene gaćice, iako mm kad vidi crne sve mu je jasno :)
One crvene više ne nosim - nakon epizode crvene guzice nakon mazanja uljem hahahah
Ne..ja ti dobivam svaki put nalaz gdje pise sve o trenutnom stanju, o pretragama koje sam obavila ili cu tek obavit..pise koliko sam trudna tjedana tocno, al nigdje termin..sad cu ju bas pitat..svaki put to kazem i svaki put zaboravim..jadna ne bila..
Recimo kod socijalne sam imala trudnicku knjizicu gdje je zapisivala..i tam je tablica pa moras popunit..al s druge strane nije pisala nalaze..o tome sto je zatekla, koje velicine su organi..dok ova to sve pise i svaki put mjeri..
Tankian forum izgleda vec par dana steka sta se slika tice.nekoliko puta sam sad pokusala i nece mi ju ucita uopce. Aj ako uspijem pronac link na internetu cu ti poslati.ja se doduse prvi put susrecem sa tim grudnjacima za dojenje oa je meni odma ovaj prvi TOP haha ali ocito ima i boljih.ne znam meni bitno da je udoban a stvaaarno je.ja imam doduse male sise pa ono😕 ne znam jel to ima kakve veze.
Sta se tice mog nalaza i svega s tim hahahaha a iskreno neman pojma garant ga niko nije izbrisa, nisam provjeravala, sreca pa smo mi jos dosta stranica ispisale od tad pa nekako mislim da je palo u zaborav. A jbg nekad mi je jezik (prst pisuci) brzi od pameti sta cu ja sad, valjda mi nece nanijeti zla ta greskica😭😭😭😭
Meni isto pišu sva mjerenja, ali mi piše i očekivani termin poroda i tjedni, baš ju pitaj pa ćeš vidjet. Inače taj termin koji mi piše je i meni izbacilo na svim aplikacijama i kalkulatorima kad sam upisala datum zadnje menge.
Tankian evo ovaj je u pitanju
https://m2.hm.com/m/en_eur/productpage.0664046001.html
Samo da vas pozdravim, nadam se da ste sve zdrave, koje nisu želim što brži oporavak. Ja sam po preporuci moje ginekologinje primila vakcinu protiv gripe ali me nos svakodnevno zeza posebno navečer jer izlazi sukrvica i krv ali nije strašno.
Oppa ne sikiraj se puno, biće to sve u najboljem redu vidjećeš! 🍀
Kod mene je stanje isto, krevet-toalet-krevet-kuhinja-krevet 😂😂. Ako budem morala ovako do kraja trudnoće naviknuti ću se pa će mi biti strašna promjena kad beba dođe 😂😂. Sad sam se već razmazila 😂😂
Ciao curke.. kako ste mi? Mene peru hormoni, stalno placem uzas.. ne mogu spavati po noci, imam zgaravicu cijelo vrijeme, sve sam probala, al nis ne pomaze.. nit mi se nista ne jede koliko mi smeta 😏 bebač je jako aktivan, nekad toliko da me zaboli kad me udari..
Joj meni se termin stalno mjenja.. prvi je bio 3.3, onda 1.3, po uzv prije 3 mj 27.2. I sad po velicini bebe je 22.2. .. ja se nadam da cu rodit u 2. Mj, bar da uđem u 9. Mj ☺ posto je beba veca za 2 tjedna, bucko 😍
Mi smo napravili krevetic, polako pripremamo, jer znam da necemo dok su praznici pa bar da sad nesto.. tako brzo idu tjedni 😲 jos 2 mj do poroda, odmah ce proci
Sortiraj odgovore
Najstariji