Evo i mene cure..ja sam danas pekla neke kolace lagano za bozic i dosla mi frendica sa 3vrece robe onesvjetila sam se skoro jer neznam od kud bi krenula di bi stavila tu robicu..sad pitanje posto smo danas 24tt jeli rano oprati 50,56pa spremiti u kutiju i samo izvaditi pred porod?malac28 ja sam po terminu 25.3 hehe ti si iz zga?
Oppa kuhala sam bolognese 😁 Ja ga nisam jela jer mi se diže želudac od njega, ne bi oka sklopila od žgaravice 😣
Sutra nam je pregled napokon, baš mi se odužilo od zadnjeg puta 🤤
I ja tučem slatko i pijem mlijeko kao nenormalna croatina tako da nisi jedina 😂
Debeljuca radi po instinktu..mene je to gonilo napravit pred jedno 3 tjedna..i htjela sam to rijesit iako nemam gdje slozit..i onda taman operem i osusim i mali dobije kozice..tak da cekam sad da otpadnu sve kraste malom, da operem nas ves i onda cu njeno oprat i osusit ponovo i ispeglat sve..a polaku mu opadaju majko mila..tak da brijem da cu to iza bozica rjesavat..
Da sam to napravila prije i spremila, zaobisla bi koze tj bilo bi u kutiji 🤦♀️ ovak se nisam usudila prtljat s virusom na rukama, iako ja sam prebolila..al ono..ma kuzite me valjda..ak nekog puca dezinfekcija puca trudnice 😂😂😂
Znaci i dalje ne ucitava slike... uzela sam u Mülleru one male tetrice i jako su lijepe i mekane. 6 kom u kutiji za 5 i pol €. Kutija je zuto zelena. Slikala sam ali ne ide na zalost.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
E tak kad sam pribavila sve za klinku, opremila bome i sina skoro vise nego nju 😂😂😂 u tim sopinzima, sad kad nemam vise kaj sopingirat, sad se bacam na trosenje pare kroz druge kanale 😂😂😂 ocete spremat kakvu festu kad rodite 😁 mm nije festao kad se sin rodio..jadni smo bili tak neorganizirani i nismo znali kaj nas ceka..al sad bi festao bas rado vidim..
Htjela bi mu bas neku festu sredit..mozda cak negdje vani, u nekom restacu ili konobi..
Croatina iskreno nije mi fešta pala na pamet 😅. A sada i kad razmislim mislim da ne bih si taj stres radila, plus moje najbolje prijateljice nisu tu niti moja porodica pa se ne bih sigurno najugodnije osjećala.
Aaa ne za nas 😂😂 za muza i ekipu frendova..ono dok smo jos u rodilistu..
Bolje to nego da ode iz rodilista pa do karlovca pocasti sve i jednu birtiju 😂😂😂😂😂😂
Croatina ode je obicaj kad se dijete rodi da muz dok je zena jos u bolnici doslovno napravi festu.mi smo pricali o tome ali ni sami ne znamo sta i kako napraviti jer u kuci nema smisla, pecenjara nam je mala za toliko ljudi jedino negdi u restoranu ili nesto ali otom potom ja se o tom necu sigurno brinuti😊
Hahaha izvinite, moj trudnički mozak nekad zakaže 🤣. Mislim da neće biti toga jer će on biti sa mnom skoro svo vrijeme dok nas ne otpuste iz bolnice a da će kući prespavati da nam se maca ne osjeća zapostavljeno.
Sortiraj odgovore
Najstariji