Oo vidim svima nam je isto sto se tiče iscjetka.. Vidim zadnjih par dana da ga je sve vise i vise, a u petak nam je 30 tjedana
Sogorica mi je trudna 5 tjedana vise od mene i sinoć joj krenuli trudovii i sad si razmisljam kak je to malo rano jos a kaže da joj nitko nista ne govori a odmah su ju primili.. I sad sam nekako u panici da i meni tako ne bude
Ma nemoj se kiki opterecivat drugima..ni dvije trudnoce u iste zene nisu iste, kamoli dvije zene..opusti se..koliko pobacaja ima, mrtvorođene djece..s tobom je sve dobro i.gledaj sebe, a ne panicari zbog drugih..😘😘
Pojela sam: Dva hariba u tubici ona paketica, dve narance kinder cokoladicu i kinder country i popila pola litre mlijeka..toliko mi je pao secer da su mi se ruke tresle da taj haribo nisam.mogla otvorit 🤣🤣🤣 odvratno ej..i sad mi je slabo ofc
Croatina istina daa, u pravu si 😊
Ajmeee znam kako ti je ovih dana sam pojela toliko slatkog da je to uzas.. Kako je bio sv. Nikola tak smo dečko i ja dobili hrpu čokoladaa kao da imamo deser godina 😂 ii jos dosli moji stric i strina na par dana i donijeli puuunu onu veliku vrećicu slatkiša i jos je radila strina kolače svako malo koji su prefinii 😍 i kak da ja sad kraj sveg tog slatkog čuvam to a znam da imam..malo sam se raspisala al nema veze
Ja ne smijem ni pomisliti na slatko jer ujutro idem na ogtt. No nalazi ce doci doktorici koja sutra radi ujutro..pa pretpostavljam da moram cekati do cetvrtka..kao zvat ce me ako nesto nije u redu...
Napisala sam si sad popis za torbu za bolnicu i drugi popis sta moram pokupovati. Bankrotirat cemo
Aosijek bome bankrot nam ne gine😂😂 previse svega treba 😂😂 valjda cemo nekako uspiti😆😆
Kiki ne zamaraj se ko sta ti je Croatina rekla, nitko nije isti i ne usporedjuj se s nikim😉😉
Croatina you go girl hahaha 😂 ja sam u trudnoc pocela slatko jest a prije bi mi dvije kocke cokolade znale bit previse 😥
Ja sam rucala lijepo da ne nabrajam sta da ne stvaram sliku hahaha i odma sam osjetila da mi nije dobro sjelo i naravno povratila sam sve 😭😭 sta cu sad jadna ti sam, hahahaha..
Nedavno je Zadranka pisala o "divljači" i tome da ne smiju trudnic to jest i sad mi je to palo na pamet jer osim ovog sta sam povratila ima divljaci i pašte i sad ne znam dal da ppjedem to ili ne😭😭😭 kako kaze Croatina : bas sam jadna😂😂
Tonka nadam se da ces procitat evo vidim i tu se tuzis...stvarno mi je zao sto ti je naskodilo...ugl.divljac se moze i na zimskim sam ti posala jer se to meso dugoooo kuha i termicki se do kraja obradi..ali lako da ti naskodi..meni je stvarnoooo par dana san muke imalal povracalo mi se tiralo me u vc stalno sto kod bi poila to bi bilo uzas nista nije ligalo..i dok mi je reka da je to teska hrana i da mi je sigurno naskodilo..ja imam sutra zeku..ali necu ga papat sigurno ne pada mi na pamet😂😂
url=https://lilypie.com]
Tonkanadam se da ces procitat evo vidim i tu se tuzis…stvarno mi je zao sto ti je naskodilo…ugl.divljac se moze i na zimskim sam ti posala jer se to meso dugoooo kuha i termicki se do kraja obradi..ali lako da ti naskodi..meni je stvarnoooo par dana san muke imalal povracalo mi se tiralo me u vc stalno sto kod bi poila to bi bilo uzas nista nije ligalo..i dok mi je reka da je to teska hrana i da mi je sigurno naskodilo..ja imam sutra zeku..ali necu ga papat sigurno ne pada mi na pamet😂😂
Oprosti prvo sam tamo vidila pa odg, uglaaavnom, naskodila meni blitva i pohana piletina ,ma nije do hrane, meni tako s vrimena na vrime nesto naskodi u zadnjih 10 tjedana samo ovo je prvi put da mi je rucak izletija, uglavnom dorucak izbacim i onda sve ok. Pa san sad paste i toća poila ionako to meso divljaci ne jedem 😆
Hvala puno!
Ma daaaj navali na saft i pulu (palentu) barem sta te briga😬😬😆😬😆
Tonkanadam se da ces procitat evo vidim i tu se tuzis…stvarno mi je zao sto ti je naskodilo…ugl.divljac se moze i na zimskim sam ti posala jer se to meso dugoooo kuha i termicki se do kraja obradi..ali lako da ti naskodi..meni je stvarnoooo par dana san muke imalal povracalo mi se tiralo me u vc stalno sto kod bi poila to bi bilo uzas nista nije ligalo..i dok mi je reka da je to teska hrana i da mi je sigurno naskodilo..ja imam sutra zeku..ali necu ga papat sigurno ne pada mi na pamet😂😂
Oprosti prvo sam tamo vidila pa odg, uglaaavnom, naskodila meni blitva i pohana piletina ,ma nije do hrane, meni tako s vrimena na vrime nesto naskodi u zadnjih 10 tjedana samo ovo je prvi put da mi je rucak izletija, uglavnom dorucak izbacim i onda sve ok. Pa san sad paste i toća poila ionako to meso divljaci ne jedem 😆
Hvala puno!
Ma daaaj navali na saft i pulu (palentu) barem sta te briga😬😬😆😬😆
Ja ti i jedem samo toc i manestru s tim..ali imam inace jakooo osjetljiv zeludac i taj put bilo je patnje par dana..bas mi i muz govori jutros ne moj sutra to jest jer san ja rekla kako ja volim taj toc i da cu teskooo odolit..ali necu zeno jer radi moje guzice😂😂but ce opet jadikovanja par dana ..bolje bit u miru.a kad rodim....e onda cu nadoknadit..jos meni muz lovac..sto da ti kazem onda😋😋
url=https://lilypie.com]
E sad iscjedak..u trecem tromjesecju je obilniji..bome sa tocno 28 tjedana mi se pojacao..ja mrzim nosit uloske..zamjerili su mi se jos s utrogestanima i gljivicama, pa kad sam doma cesto mijenjam gace i bome svako tolko ih moram mijenjat..a tek ono pred porod..ono su poplave 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Uh ne spominji, doslovno nekad kad hodam ili nešto radim osjetim kako izlazi 🤦♀️ I ja taman kad promijenim uložak sva sretna, prođe 5 minuta kad ono opet curi 😤
Carefree su mi ulosci dnevni super, kupim one što ih dođe 58 pa ih mijenjam 3 do 4 dnevno, ovisi koliko curka 😂Jutro.. Kako ste mame i bebe?
Oppa evo mi smo super, razmišljamo što ćemo danas ručku a da je što jednostavnije 😂
Kako ste vas dvoje?
Evo prošao nam dan a nismo se ni okrenuli, radila si ručak, pa prala robicu dječju, pa čistila po kuhinji od ručka 🤪 i sad smo malo legli.. I što si ručku radila?
Samo da vas pozdravim, nadam se da ste sve zdrave, koje nisu želim što brži oporavak. Ja sam po preporuci moje ginekologinje primila vakcinu protiv gripe ali me nos svakodnevno zeza posebno navečer jer izlazi sukrvica i krv ali nije strašno.
Oppane sikiraj se puno, biće to sve u najboljem redu vidjećeš! 🍀
Kod mene je stanje isto, krevet-toalet-krevet-kuhinja-krevet 😂😂. Ako budem morala ovako do kraja trudnoće naviknuti ću se pa će mi biti strašna promjena kad beba dođe 😂😂. Sad sam se već razmazila 😂😂
Hvala ti.. Nadam se.. Taman sam nekako zaboravila tu svoju radost šećerne bolesti, a cure lijepo pišu kako deru po slatkišima.. 😪😪😪😪
Strpit ću se do idućeg tjedna pa si napraviti zdravi kolač od rogača i jabuka bez glutena i šećera i moliti se da mi ne skoči šećer na to 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji