Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    11. Prosinac 2018. 09:31

Dobro jutro cure, kako ste mi danas? 😁

croatina

Ma sve skupa +2 🤦‍♀️ doduse ja sam zgubila 4 na pocetku i dugo to drzala..ak s te strane gledas onda je 6kg..al meni gin uvijek pise na papir kilazu -4, -3..kak vec je..tak da sam sad na +2 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Savrsenog ni nemres pratit bez titlova 😂😂😂😂
    Samo me zanima otkud je frajer..ja sam shvatila da je hrvat, a ne zna pricat hrvatski..isto ko i ona mala plava inatljiva daisy 😂😂

Umrla sam od smijeha na ovu zadnju rečenicu 😂😂 
    Meni onaj lik kao da je malo... rekla bih ali ću uvrijediti nesposobne. 😁 Uz to je i malo gejast. A tek cure, pa šta je ono majko moja. Svrab me uhvati ako gledam minutu koliko je iritantno, pogotovo kad je s nekom nasamo 😂 
    Cure, kažu da se bebe smire poslije 32 tjedna, e pa nije istina 😅 Ovaj moj mene tambura unutra kao da su mu moji organi box vreće za udaranje 😡 Nikad ovako nije bilo. 
    Baj d vej pozelite mi srecu danas sa šumom striborovom 😂

malac_28
    11. Prosinac 2018. 09:31

Jutroo 😀 ajme Croatina kaj se žališ 🙈 ja sam sve skupa na +5, s tim da sam sad zadnji put između pregleda dobila 3 kg 😮 ali nije mi ništa rekao da je to previše..
    Gospodin savršeni 😂😂 ja pratim i isto ko i tebi Croatina trebaju mi titlovi 😂 on je hrvat, ali živi inače u Njemačkoj isto ko i Klara, Daisy je slovenka, a Aleksandra je iz Beograda, ostale pričaju hrvatski 😂

malac_28
    11. Prosinac 2018. 09:34

Dream u potpunosti se slažem, ne znam jel zbog govora ili čega, ali baš djeluje tak nekak 😂 al frajer bi se samo ljubio, ma strašno 😂
    Mojoj frendici se tek sad malo smirio, a u 38.-om tjednu je 😀 Sretno sa šumom 😂

croatina
    11. Prosinac 2018. 09:42

Ma kak je daisy slovenka? Kaj joj ne pise dolje Medulin ispod imena??? 😳😳😳 sok sok sok 😂😂😂
    Cuj dream svrab 😂😂😂😂 ja sam mislila od bolestina kaj te spon..ove..djevojke imaju 😂😂😂😂
    Mene isto sve nes pocne cesat kad ih gledam..😂😂😂
    Znaci savrseni je gatarbajter..zato i je savrseni..mm je iz gastarbajterskog sela pa cesto zna pricat kak su ti ljudi se tam stiskali i bili gladni pa dosli ovdje i onda janjce vrtili tu, kuce dizali, runde placali 😂😂

dreamcatcherrr
    11. Prosinac 2018. 09:43

malac_28

Dream u potpunosti se slažem, ne znam jel zbog govora ili čega, ali baš djeluje tak nekak 😂 al frajer bi se samo ljubio, ma strašno 😂
    Mojoj frendici se tek sad malo smirio, a u 38.-om tjednu je 😀 Sretno sa šumom 😂

Meni bude neugodno zbog njih umjesto njima 😂 Ja se samo zapitam imaju li ti ljudi roditelje, prijatelje nekoga da im kaže "pa hebemu pleme jesi ti normalan/na , aj nemoj se sramotit" 😂 Ne mogu vjerovati da nemaju nimalo stida ni obraza, ma da su vjerojatno posrijedi novci pa ono , sve za pare!
    Curke ja ne kontam računanje kilograma pa neka mi netko objasni 😂 Ja sam trudnoću počela sa 55 da bi smršala do 51 a sad imam 60 , jesam li ja u plusu 9 kila ili 4 😂
    Malac hvala ti, trebat će mi sreca 🤣

croatina
    11. Prosinac 2018. 09:48

5 si u plusu zeno..pa racuna se pocetna kilaza kad se popisas po testu 😂😂😂😂

dreamcatcherrr
    11. Prosinac 2018. 09:52

Vidi mene pametne napisala plus 4 umjesto 5, otkad je od 55 do 60, 4 😂😂 aha to me zanimalo, Bogu hvala, ljepše zvuči 5 nego 9 😂

oppa
    11. Prosinac 2018. 10:03

Jutro.. Kako ste mame i bebe? 

croatina

E sad iscjedak..u trecem tromjesecju je obilniji..bome sa tocno 28 tjedana mi se pojacao..ja mrzim nosit uloske..zamjerili su mi se jos s utrogestanima i gljivicama, pa kad sam doma cesto mijenjam gace i bome svako tolko ih moram mijenjat..a tek ono pred porod..ono su poplave 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Tankian

Jutro zene! Jedno padobransko pitanje za croatinu. Jesu li u c&a brojevi manji nego u h&m? Malena ima h&m obicne majice vel 92 i moram joj zavrnit rukav. Jedina iz c&a vel 98 joj je taman. Narucila bi joj jaketu pa da znam jel to mozda do ove majice ili su im modeli manji. Cini mi se da je takav slučaj bia i sa bodicima ali moj trudnicki mozak ne moze dokucit vise...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.