A koje su im to dozvoljene granice za secer? Koliki mora biti da ides u bolnicu na taj nadzor?
Kao i na svakom nalazu imas referentne vrijednosti i koliko sam vidila po iskustvima i na najmanje odstupanje ides na GUK profil..mozda i to zavisi od ginekolaga hoce te poslat ili ne 😒
Malac pravi soping si obavila, super 😊
Ma bitno da su nama bebice zdrave i da se ljepo razvijaju..a za nas je da trpimo radi njih..bit ce sve oke..samo pozitivno i bez nervoze 😊 malac di si na kraju uzela tetra pelene?jer nebi voljela da uzmen obicne bijele i da su tanke..nekak mi se cini da su bolje ako su malo deblje..jer ja uzela jedan pak sarenih u pepcu i cini mi se da su malo tanke?!
Debeljuca bijele sam uzela na sajmu u Minigreeny, imaju 100 g/m2, tamo sam uzela još 2 šarene i u Eko butiku još 3 šarene, a danas sam za probu uzela još u Pepcu 2 paketa šarenih i 1 paket onih kao flanel i iskreno meni se to sve čini isto, jedino kaj je da je, ove sa sajma su mekše.
Imaš i debljih u Eko butiku i Etheralu koliko sam vidjela, jedino kaj su automatski skuplje
Oppa i ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂
Oppa i ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂
Tetre iz pepca kad se operu su dimenzija 20x50 😂😂😂 toliko se zdeformiraju da je to cudo..nisam jos probala, al brijem da se da ispeglat..mozda ne na originalnu velicinu, al barem da budu upotrebljive 😂😂😂 ono donekle kockaste da mozes nes s njom..
E da..kak sam dobila nove, a stare sam vec oprala isla sam vidjet ove bambusove kolko se skupe, pise 8% sta je dosta..i fakat se smanje za kojih 5 cm u duzinu, a u sirinu cca 3.5, 4cm..
Jer su mi uvaljaki 2koristene bijele ali toliko su deblje i cvrsce pa zato i pitam
Ide mi majka na zivce..al to je dovelo do takvih razmjera da ju nemrem vidit na slici..a zivi kat nize..ne zelim bit grozna pa cu se tu zaustavit..ajmo na ljepse teme
Kao npr savršeni 😂😂😂😂😂😂😂 ide mi iza serije pa ostane upaljen tv..majke ti iz koje ludare je frajer izasao? A te "djevojke" 😂😂😂😂 komedija
Oppai ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂
Oppai ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂
E i ja sam sredinom 3. Mislim 14.3. Joj, možda jesmo. Ali od svega toga mi je zlo.. 😣
Mame, zaboravila sam spomenuti da mi je stigla knjiga Duhovno pristup rađanju ali ju trebam preuzeti sutra na pošti. Ako uspijem skenirati ću ju pa ako je netko zainteresiran, pošaljem na mejl.
Sortiraj odgovore
Najstariji