Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LUNA
    10. Prosinac 2018. 13:43

Aosijek

A koje su im to dozvoljene granice za secer? Koliki mora biti da ides u bolnicu na taj nadzor?

Kao i na svakom nalazu imas referentne vrijednosti i koliko sam vidila po iskustvima i na najmanje odstupanje ides na GUK profil..mozda i to zavisi od ginekolaga hoce te poslat ili ne 😒 
    Malac pravi soping si obavila, super 😊

debeljuca
    10. Prosinac 2018. 14:08

Ma bitno da su nama bebice zdrave i da se ljepo razvijaju..a za nas je da trpimo radi njih..bit ce sve oke..samo pozitivno i bez nervoze 😊 malac di si na kraju uzela tetra pelene?jer nebi voljela da uzmen obicne bijele i da su tanke..nekak mi se cini da su bolje ako su malo deblje..jer ja uzela jedan pak sarenih u pepcu i cini mi se da su malo tanke?! 

malac_28
    10. Prosinac 2018. 14:40

Debeljuca bijele sam uzela na sajmu u Minigreeny, imaju 100 g/m2, tamo sam uzela još 2 šarene i u Eko butiku još 3 šarene, a danas sam za probu uzela još u Pepcu 2 paketa šarenih i 1 paket onih kao flanel i iskreno meni se to sve čini isto, jedino kaj je da je, ove sa sajma su mekše. 

malac_28
    10. Prosinac 2018. 14:42

Imaš i debljih u Eko butiku i Etheralu koliko sam vidjela, jedino kaj su automatski skuplje

croatina
    10. Prosinac 2018. 14:59

Oppa i ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂

croatina
    10. Prosinac 2018. 14:59

Oppa i ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂

croatina
    10. Prosinac 2018. 15:04

Tetre iz pepca kad se operu su dimenzija 20x50 😂😂😂 toliko se zdeformiraju da je to cudo..nisam jos probala, al brijem da se da ispeglat..mozda ne na originalnu velicinu, al barem da budu upotrebljive 😂😂😂 ono donekle kockaste da mozes nes s njom..
    E da..kak sam dobila nove, a stare sam vec oprala isla sam vidjet ove bambusove kolko se skupe, pise 8% sta je dosta..i fakat se smanje za kojih 5 cm u duzinu, a u sirinu cca 3.5, 4cm..

debeljuca
    10. Prosinac 2018. 15:34

Jer su mi uvaljaki 2koristene bijele ali toliko su deblje i cvrsce pa zato i pitam

croatina
    10. Prosinac 2018. 17:21

Ide mi majka na zivce..al to je dovelo do takvih razmjera da ju nemrem vidit na slici..a zivi kat nize..ne zelim bit grozna pa cu se tu zaustavit..ajmo na ljepse teme
    Kao npr savršeni 😂😂😂😂😂😂😂 ide mi iza serije pa ostane upaljen tv..majke ti iz koje ludare je frajer izasao? A te "djevojke" 😂😂😂😂 komedija 

oppa
    10. Prosinac 2018. 17:41

croatina

Oppai ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂

croatina

Oppai ja sam lezala u petrovoj zbog pobacaja u trecem mjesecu..sad vise nez koji datum al sredina mjeseca negdje..mozda smo se i vidjele 😂

E i ja sam sredinom 3. Mislim 14.3. Joj, možda jesmo. Ali od svega toga mi je zlo.. 😣 
    Mame, zaboravila sam spomenuti da mi je stigla knjiga Duhovno pristup rađanju ali ju trebam preuzeti sutra na pošti. Ako uspijem skenirati ću ju pa ako je netko zainteresiran, pošaljem na mejl. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.