Pa mislim da bi ti mogli dati plan prehrane prof inavisevic ce ti vjerijatno sve objasniti a fa al ja sam znala sta me ceka na imam dijabetes vec 12 godi a
Pa mislim da bi ti mogli dati plan prehrane prof inavisevic ce ti vjerijatno sve objasniti a fa al ja sam znala sta me ceka na imam dijabetes vec 12 godi a
Volila bi i ja tak neki plan prehrane imat..ovo sto ja imam mi nije bas nesto..moram sve računat i vagat..htjela bi da je malo preciznije..pa ako netko nešto ima nek podjeli 😁 neke receptice ili nešto 😁
Pozdrav cure!
Upravo sam se vratila od ginekologa.Imala sam samo pregled ,uzv radim privatno i sta se tice pregleda sve je ok osim moje kilaze.Najme u ovih mjesec dana dobila sam 5 kg.😱😱😭,a jedem ko vrabac radi ovih promjena vremena nemam apetita,cesto samu sebe natjeram da nesto stavim u usta s obzirom da sam trudna i moram neso pojesti u danu.Naci ostala sam sokirana kao i moja ginekologica i dala mi je uputnicu za vadenje hormona stitnjace s obzirom da mi je i prosli put bio blago poviseno i naravno moram napravit sutra ogtt 😭😭😭.3h sjedenja u cekaonici sama...uzas..a znam da moram i da je to najbolje za mene,pogotovo nakon sokantnih vjesti o mojoj kilazi,stvarno nebi htjela svaki mjesec dobivat po 5kg i vise..raspuknut cu se do poroda..ovo stvarno nije normalno,sve me strah sta ce biti😢😥
Oppa-Stvarno mi je zao kroz sto prolazis,ali opet je bolje znati na cemu si i drzati se odredene terapije..koliko god da je to sad tesko u trudnoci i taj boravak u bolnici,ali bar ces biti sigurna da cinis naj bolje moguce za sebe i svoje djete.
Nadam se da nitko vise nece morati prolazit kroz to i bilo sta negativno u trudnoci,da nam svima trudnoca protece sto je najbolje moguce ,bezbrizno u miru 😊😚
Anita ajme koma 😱 mislis da bi migla ovaj put stitnjaca zezat stvar? Nadan se da je sve ok 😯
Ja imam hiper 😟
Croatina izgleda da ti opcenito zenski dio uze porodice ide na zivce😂😂
Anita držim fige da nije ništa strašno već da si samo dobila koju kilicu više 🤞🏻 Obavi te pretrage i vibramo za dobre nalaze ☺️
Volila bi i ja tak neki plan prehrane imat..ovo sto ja imam mi nije bas nesto..moram sve računat i vagat..htjela bi da je malo preciznije..pa ako netko nešto ima nek podjeli 😁 neke receptice ili nešto 😁
A sad sumnjam da ce ti recepte davat ali dat ce ti smjernice neke a i cure koje tamo leze ce ti sigurno znat rec gdje da gledas recepte i sta da jedes ipak one najbolje znaju. :)
Da izgleda tako tonka 😂😂😂 aj sveki ne hejtam jako 😂😂 manje neg svoju staru u svakom slucaju 😂😂
No kaj nitko ne gleda savrsenog? Otkud su ti ljudi, meni se cini svi redom iz makedonije 😂😂 jbt trebaju mi titlovi da skuzim kaj pricaju 🤔
E cure jos nesto..dobila sam 2 kile 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mislim znam ja da je za 29tt +2kg skroz ok..al kak do pred mjesec dana nisam nis nakupila tak nebi ni sad htjela do kraja 🤦♀️🤦♀️ znam da je nerealno..al ono 😂
Croatina, hahaha, a nisam htjela savrsenog niti komentirati, toliko me iritira i on i one zenske pa bolje da sutim😂😂 ne pratim ih nego tu i tamo skicnem, uglavnom ono sramčina😂😂😂
Na koliko si sada u plusu sve skupa? Ja sam isto posljednji put izmedju pregleda dobila 2kg.doktorica mi je doslovno cestitala jer sam prethodni put 4 dobila pa se sokirala bila😂sad se pokusajem barem navecer skulirati.po danu jedem ludo al ono poslije 6 vjezbam samokontrolu samo tako, nije lako uopce.odlucila sam da dva dana u tjednu se mogu navecer izubijati a ostale pokusati barem smanjiti😭😭
Ma sve skupa +2 🤦♀️ doduse ja sam zgubila 4 na pocetku i dugo to drzala..ak s te strane gledas onda je 6kg..al meni gin uvijek pise na papir kilazu -4, -3..kak vec je..tak da sam sad na +2 🤦♀️🤦♀️
Savrsenog ni nemres pratit bez titlova 😂😂😂😂
Samo me zanima otkud je frajer..ja sam shvatila da je hrvat, a ne zna pricat hrvatski..isto ko i ona mala plava inatljiva daisy 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji