Gledam pa dost je to veliko..ha mozda i probam uzet dva paketa pa da vidimo..ak nis za setnje u nosiljci i kolicima malo slinicu pobrisat..
Mene isto glava rastura..al na mahove i nekim polozajima..pa lezim i dvoumim se jel bi popila tabletu..evo bas me sad presjeklo..a nisam se ni mrdnula..na valove me onak hvata..ma brijem da cu ic po tabletu 🤦♀️ odurno vrijeme
Croatina sta uzimas za glavobolju? Ja sam koma
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ja roknem dva lekadola..i kad me temp i kostobolja šorala pred koji tjedan isto sam po dva lekadola..lekadol bi odrasli isto trebali po kilazi uzimat..naprosto mi jedan ne djeluje pa popijem dva..
Ni meni danas nije dobro, tj vec par dana. Imam uzasne zgaravice, ne znam visee sta jest. Sve mi se dize i bas me pece u grlu.. imate neki prijedlog sta da jedem? Uopce nemam apetita, pogotovo s tom zgaravicom 😏
Kod nas toliko puse i padala kisa do prije..
Jucer mi je toliko krvarilo iz nosa, pogotovo dok sam se tusirala i sad me boli u sinusima..
Probaj si pit kamilicu, al cistu..
A bas smo sve brizne nesto.... Tamsi ja sam u pocetku imala jake zgaravice. I jedino sam jela kruh i abc sir, rizu i pastu sa malo mesa. I pila samo vodu. Znam kako ti je.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Kazu oguljeni bademi tamsi..
Ja u to nis ne vjerujem pa gastale zderem..imam srecu da me ne sora stalno..nego periodicki po par dana..pa si priustim..kakti
Mene su te zgaravice skroz zaobisle..da ne ureknem..ima jos vremena al nadam se da nece..nakon onih mucnina u pocetku i sad secera samo mi jos i zgaravica treba 😒
Ma probala sam i bademe i nista ne pomaze.. od njih mi se i povraca.. popijem sodu, pomogne na pola sata i opet krene.. uzas
Bolje da ju nemas.. ja sam tako nervozna, nemam ni volje za nista zbog toga
A jeste se raspisale...jucer sam cijeli dan bila u akcijama pa nisam ni citala...
Evo par komentara :
Mi nemamo ljubimce,ali jasno sam vec rekla nema ljubljenja bebe ili petljanja u nasu rutinu. Prva2 tj ce mi mama doci jer zive daleko, a svekrva nije zainteresirana za bebu pa ju ne zelim ni pitat uopce.
Ja sam kupila tetre i krpice od Ethereala. Krpice cu za bljuckanje i brisanje i kad idemo nekud u goste. Kako mislite brisati s blazinicama bebu? Jel vam nije bolje s krpicama?
Zgaravica -bademi zene bademi...ja se preporodila. Stavim par komada u usta i zvacem da budu skroz kasasti i onda tek progutam.
Pokrivanje bebe-ja tu nemam pojma o nicem i molim savjete. Imamo mi i dekice i jorgane ali ne znam kak to ide...kad ih pokrivati, u kojoj dobi, kad u vrecu.... pojma nemam.
Isto vrijedi za okretanje - okretati ih dok spavaju ili ih namjestiti da zaspu na boku ili sta? Kad ih poceti okretati? Odmah po dolasku kuci ili? Kad na trbuh?
Eto to su moji strahovi...prva beba i znam da svi kazu da ti neki majcinski instinkti dodju na vrijeme, ali ovo su neke info koje moras nauciti ranije..
I ja sam žgaravicu dobila tamo nekad početkom 7 mjeseca, beba naraste pa ti pritiska želudac i sve živo . Kad legnem sve mi se sadržaj želuca vraća u usta. Užasno nešto ☹ Ma neće proći dok ne rodimo, možete misliti kako je to sve unutra stisnuto a 1 i pol ili dvije kile se pritom pomjeraju i pritiskaju 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji