I mi isto imamo takvu situaciju sa psom...a najbolje od svega kad kažem nemojte davatu a netko kaže ali on je želio...zamislite vi to pas je želio... Pa ja poludiiim...jako je osjetljiv na želudac bilo što mu netko da odmah povraćanje, proljev i problemi...od sad isto svi me pitaju...ako je nešto ok mogu mu dati ali nakon jela i ne za stolom...ugl kažem i baš me briga tko će se ljutiti ne želim da se pas pati jer je eto nekom palo na pamet da mu nešto daje... Isto tako i za bebu...Što ne želim ne može i gotovo...mislim da ću čak imati manje problema sa svekrvom jer me se ona kao malkoc boji hahah pa sve sluša, dok bi mama mogla ne slušati što pričam...
Kikiriki ja sam uzela poplun 100x140 iako sam uzela dvije vreće za spavanje i prvo vrijeme mi se to čini kao najbolje rješenje i najsigurnije...a dekicu imam manju ne znam točno dimenziju mogu izmjeriti sutra...
I mi isto imamo takvu situaciju sa psom…a najbolje od svega kad kažem nemojte davatu a netko kaže ali on je želio…zamislite vi to pas je želio… Pa ja poludiiim…jako je osjetljiv na želudac bilo što mu netko da odmah povraćanje, proljev i problemi…od sad isto svi me pitaju…ako je nešto ok mogu mu dati ali nakon jela i ne za stolom…ugl kažem i baš me briga tko će se ljutiti ne želim da se pas pati jer je eto nekom palo na pamet da mu nešto daje… Isto tako i za bebu…Što ne želim ne može i gotovo…mislim da ću čak imati manje problema sa svekrvom jer me se ona kao malkoc boji hahah pa sve sluša, dok bi mama mogla ne slušati što pričam…
Kikiriki ja sam uzela poplun 100x140 iako sam uzela dvije vreće za spavanje i prvo vrijeme mi se to čini kao najbolje rješenje i najsigurnije…a dekicu imam manju ne znam točno dimenziju mogu izmjeriti sutra…
I ja sam o psu vec balade pisala..poludim na to i mislim da s bebom nece bolje 😕 svekar cesto seta naseg psa jer je velik i ja se bojim i ugl dok je mm radio jedno vrijeme vani, dosao je na par dana doma i svekar tepa psu ispred njega "ma ti jedva cekas da on ode pa da mi idemo setat, jel tako bu buuu" uffff ja poludila..a mm obozava psa i jako je osjetljiv na to..pa zamisli sad da tako nešto djetetu kaze, da ga covjek ubije..a sve je to kao sala 😤😤😤
Ee moj je pas zbog toga sto ga svi hrane s glupostima dobio perut na kozi i sad je na posebnoj hrani i tabletama.. al ja sam isto kriva za to.. tako da sam sad naucila lekciju.. ja mom dijetetu necu davat gluposti da je, jer i ja sama pazim na prehranu (sad malo manje jer znate kako je kad vam se nesto jede), al kad rodim cu opet kao prije trudnoce, tako da ce i beba bit spasene od lose prehrane.. al bojim se da ce mu drugi kupovat slatkise i glupost.. kad vidim s cime ljudi hranr djecu ja bi ih zadavila.. i ono kad dijete naraste pa nece jest nista, osim pizze i paste 🙄 uzas
E kikiriki ili tko je ono napisao da je narucio tetre i krpice s Ethereala? Za kaj planirate koristit te male krpice tetrice? Guzu mislim blazinicama brisati i prati pod vodom..a za kaj ovo?
Ja sam isto kupila na Minigreeny tetre i krpice...bilo je 8 krpica u kompletu za malo para, nisu bambusove...koristit cu za bljuckanje i brisanje dok se jos ne kupa..a mozda i za kupanje..jer tetre su dosta velike pa za obrisat ta mala usta cine se glomazne..nek stoje, posluzit ce 😁
Ja sam koristila tetre za sve..nisam opce imala tih krpica pa me sad bas zanima namjena..trljacica nam je sluzila u kadi..a za svo bljuckanje fakat tetre smo koristili..imam dojam da se ovo brzo smoci? Ili se varam 🤔🤔 kak su velike te krpice..idem bas vidjet
Jutro cure... puno ste pisale... ja sam bas neka nikakva od jucer, glavobolja zesca. Plus me jos sve zivcira i eto.
Zao mi je za cure koje imaju problema sa obitelji, i nadam se da ce bit ok kad bebe dodju.
I ja si moram kupit te male tetrice jer ih je super imati. Imala sam za malog ali su bile lose kvalitete i bacila sam ih.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Pise 35x35 bambusove ove..idem po metar da vidim kak je to u stvarnosti 😂😂😂😂😂
Dobro jutro curke, kako ste mi danas? Mene je neka viroza opalila da sam jutros povratila dušu, ali se bolje osjećam nakon povraćanja 😅 Izvadila sam nalaze i pokazali su blagu dehidraciju, a to je vjerojatno zbog toga što slabije jedem i pijem a evo sada i povraćam. 😣 Što vama pomaže kod viroze na prirodnih bazi?
Sreća pa je danas i ovo vrijeme šugavo, glava mi se raspada. Ništa mi se ne da i čitav dan bi preležala. Kakvi su vaši planovi za vikend ? 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji