Joj cure, ja mislim da bebu necu dat dragom, a jos manje nekom drugom.. sto se tice takvih stvari sam jako osjetljiva.. nit ce ga netko cuvati, i u vrtic ce ici s 3 god, mozda i kasnije..
Tako bi i ja volila al ako mislim nastavit radit poslije porodiljnog, necu imat izbora nego cuvanje ili vrtic..ne znam koju drugu opciju imaju zaposlene majke..
Tamsi vi si mozete iskombinirat da dijete ne ide u vrtic dok ste na poslu ili? To je odlicno
Ah i ja sam imala velike planove..nesto sam ishodovala, nesto sam morala zrtvovat..al za ovo definitivno ja nisam kriva..dok su me tako sorali hormoni, a ova koristila situaciju..
Prvi dan kak sam iz rodilista dosla 🤦♀️ ma joj..
Ugl tak..ne mislim se nervirat vise oko njih jer nisu vrijedni..
Kaj ste rucale danas? Ja sam raznjice prvi put u pecnici radila..evo bas se peku, javim dojmove 😁😁😁
Stavi sliku da se inspiriramo 😁 ja sam danas tortilje sa mljebenom puretinom i povrcem..ostat ce mi nadjeva i za sutra pa si mislim napunit sampinjone s tim i malo zapec u pecnici 😀
Evo me iz shoppinga,noge mi otpadaju. Bas sve manje snage za toliko hodanja imam. I vrucina u centrima uzas jedan...nemogu se napit vode koliko dehidriram.
Sve sam procitala sta ste pisale i potpuno se slazem sa svakom od vas. Nase bebe su nam prioriteti,a ostali ili nek prihvate nase uvjete ili nek nas se klone. Nedam nikome da nes forsira po svome itd,ako ja radjam to djete i ako smo muz i ja odgovorni za sve oko tog djeteta e onda mi nece nitko nista nametati,jer kasnije kad svi odu doma djete ostane roditeljima na brigu.
-Glup primjer ali kad smo uzeli psa prije 3.5 god skuzili smo da ima osjetljiv zeludac i da mu hrana s rostilja i sunka lose rade iako on uvijek steka hranu i glumi siroce kad netko nes jede.
I isli mi u Hr kod mojih na rucak i kazem svima da mu slucajno nebi dali nesto ispod stola jer drugi dan cemo trcat vetu na injekcije. I moj tata mu da cevapa kad nisam gledala. Drugi dan tipicno povracanje 5x,proljev svakih sat vremena i zavrsili kod veta na inekcijama pa na infuziji. Sve platili oko 500 kn. I sad pitam ja doma jel mu ko sta dao i svi kao ne ne nisam,i tata kaze ok ja sam mu mozda dao koj cevos. Ali nije mu to od toga sigurno,kao on zna..
Ja poludila i bas sam mu rekla to je prvi i zadnji put da mu ko sta daje bez mog znanja,pa tih par cevosa je kostalo 500 kn. Mogli smo u restoranu jesti za te pare! I rekla sam sljedeci koji mu nesto u buducnosti da za jest ce platiti i veterinarski racun i sjedit i tjesit ga cijeli dan i vecer u veterinarskoj! Otad me doslovno moji i muzevi pitaju dal mu mogu dati nagradicu koju sam mu ja kupila da mu se daje 😂🤣 i tad sam naucila biti ostra s njima i oko tih nekih glupih stvarcica koji oni ne dozive kad kazes,a tebi ostane briga.
Tako s bebom cu biti jos gora. Nema da je vadi itko van rutine i primjenjuje svoje metode ako ne misli ostati i danju i nocu to raditi umjesto mene i glumiti mi babysittericu. 😑
Daddy's girl and mommy's world! ❤
U jesam se raspisala 😂🤣 ide mi danas 😂🤣
-za rucak sam jela svinjece medaljone u umaku od gljiva s nekim fake austrijskim njokima. Meso i umak bili super ali njoki hahah,smjeh. Nemos to ni izgledom ni okusom ni sastojcima nazvat njokima al ok bila sam gladna pa smo morali zamezit nes u resticu dok ne postanem nervozna od gladi 🐖😂 .
Tak smo jako gladni bili da nismo ni sirove ni pecene slikali hahahaha..bas su odlicni bili..paradajz je tak jako pasao gore..ma mljac 😍 sutra radim opet pa cu poslikat 😂😂😂😂
Evo mene ja zavrsila napokon za danas..bemti hormone i ciscenje 😂😂😂😂
Croatina-hahaha svaka ti cast za danas. Ja se umorila samo citajuci sta si ti sve danas napravila 😂🤣
Tamsi vi si mozete iskombinirat da dijete ne ide u vrtic dok ste na poslu ili? To je odlicno
Za sad necu raditi neko vrijeme, imam jos za zavrsit neke ispite i to pa kad to rijesim i nađem dobar posao, onda cu ga dat u vrtic, al tad ce vec bit veci.. a ako je bas nesto hitno mogu ga cuvat moji ili svekrva kad ne radi
Al iskreno, mi smo mislili imat jos jedno dijete kad mali napuni bar godinu dana 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji