Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    07. Prosinac 2018. 20:28

Ja sam danas napravila cufte u umaku i imam takvu zgaravicu 🙄🙄 zato sad jedrm kokice, citala sam da su dobre protiv zgaravice😊

croatina
    07. Prosinac 2018. 20:40

Kikiriki ovo za cucka tocno kuzim..ne komentiram kaj su ranije cure pisale za pese jer me ta tema isto beskrajno zivcira..mi imamo obiteljskog prijatelja koji nam dode na rucak i zna da ne smije davat psima jest, al se pravi da mu padne s tanjura i tak ih hrani..dvaput smo dobermana vodili vetu..s tim da je jednom bio bas kriticno..i to nas dobro oplelo po dzepu usred noci ofc..od tad je zatvoren u boksu u sobi na katu kad ovaj dolazi jer prije cu njega naucit neg sta ce ovaj shvatit da mu ne smije davat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Da..naradila sam se ko konj danas..mali me nagrađuje svojskim pižđenjem 🤦‍♀️🤦‍♀️ trazim nesto za sopingirat 😂😂 a sve imam i ne treba mi nis pa sam i zato zivcana 😂😂 aaaahhh ti hormoni 😂😂

croatina
    07. Prosinac 2018. 20:44

Ok ispada da me danas sve zivcira 😂😂😂 i mm me pita kaj sam zivcana, a ne osjecam se tako..al fakat ovo sa sestrom kad sam vam pisala i ponovo prozivila te trenutke prisjecajuci se, suze su mi dosle od jada i bijesa..brijem da me to izbacilo iz takta

LUNA
    07. Prosinac 2018. 20:47

croatina

Ok ispada da me danas sve zivcira 😂😂😂 i mm me pita kaj sam zivcana, a ne osjecam se tako..al fakat ovo sa sestrom kad sam vam pisala i ponovo prozivila te trenutke prisjecajuci se, suze su mi dosle od jada i bijesa..brijem da me to izbacilo iz takta

Mozda bi ti bilo lakse da sestri to kazes..olaksas se 

Beaa
    07. Prosinac 2018. 20:51

Ja imam mačku i ne dam da ju se dira jer znam da ona ne voli i kada su gosti tu ona neće da dođe ode u drugu sobu. A kad joj neko da nešto sto ne smije ona dobije proliv tako da sam uvela pravilo ko joj da taj joj cisti kad se uneredi, a njihov proliv smrdi vise i gore od proliva od bebe kada počnu jesti kaše sa povrćem. Tako da nitkom ne pada na pamet da joj daje nešto 😂😂. 
    Mi smo si prerano sve kupili i meni je sada Croatina dosadno 😂😂. 
    Što se ručka tiče mi sada ne jedemo neke bas delicije jer sam na mirovanju, pa nešto nabrzaka nam spremim. Danas juhica pileca, pomfrit i pileće šnicli iz pećnice. 

Kikiriki
    07. Prosinac 2018. 21:04

Croatina-joj bas to nekad je lakse psa nes naucit ili sklonit nego nekim ljudima doprijet do mozga. 😑
    Bea-hahah, pa tako najbolje. Svaka radnja nek ima svoju posljedicu i bok. Pa nek nam hrane zivotinje,ako ce ih kasnije cistit i placati veta 😂 ahhh.uzaas.

Cure-koju velicinu popluna/jorgana/punjave (ima sto naziva 😂) ste uzimale za baby krevetic? Sutra idem u drugi dio shoppinga pa neznam koju dimenziju uzet za bebu 80x80 ili 100x135???Mislim dobila sam onih vreca za spavanje u kojima cu je stavljat spavati jer mi to sigurnije radi gusenja,ali bi uzela i populun za slucaj da ne voli vrece ili da su sve na pranju. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Beaa
    07. Prosinac 2018. 21:10

https://www.amazon.de/roba-Kinder-Bettgarnitur-Babybett-Ausstattung-Jumbotwins-4-teilig/dp/B079VQNZNL/ref=mp_s_a_1_2?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1544213179&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=bett%2Bhimmel%2Bbabybett&dpPl=1&dpID=41ehSbnRKxL&ref=plSrch&th=1&psc=1

Mi smo ovu kupili piše da je 100x135, mada ju ne mislimo koristiti nego onako za nekad kasnije kada ne bude iz opasnosti od gušenja.

croatina
    07. Prosinac 2018. 21:19

Luna kad sam pokusala jednom rec na finjaka svi smo se u kriz tak jako posvadali, tak da nema smisla..ima smisla jedino odmah odreagirat, sta iduci puta i budem..

Kikiriki ima sto velicina tih popluna..nas je duzi nego siri pa pretpostavljam da je ova druga dimenzija sto si napisala..al najpametnije ti je kupit poplun kad nades za njega posteljinu tj slifer..nez kak vi kazete..mi smo u bubamari nasli i posteljinu i poplun i onda bar znas di ces nac te dimenzije posteljine
    Šora me srce jako..zadnjih par dana, al jucer i danas bas zastrasujuce jako..bas neugodne aritmije 😞

Kikiriki
    07. Prosinac 2018. 21:28

Bea-ajme preslatki poplun! Da tako sam i ja mislila uzet za slucaj da zatreba za koj dan uletit i nakon sta prodje ta opasnost od gusenja. 
    Croatina-ma za posteljinu za njega i krevet mi nije problem,ima u svim velicinama u svakom baby ducanu pored mene tako da bar oko tog ne moram misliti. Vec sam gledala posteljinu jer mi bila preslatka. Heheh. Sad samo moram odlucit za poplun. Mozda i ja uzmem ovaj veci pa ce joj biti za kasnije,jer vrlo vjerojatno ga nece ni koristit do druge zime. 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Tonka185
    07. Prosinac 2018. 21:28

Uf svega danas ode😁
    Meni je kuma bila par dana pa tako kad meni dodju frendice kuhamo dolje. Danas sam pohala piletinu i napravila rize i bize onako kremasto sa mljecnim namazom i salata. To mi je fino skroz i jednostavno.
    Croatina bas i ja se umori citajuci sta si sve radila😂
    Btw doberman, uff naaajs 😎
    Mi smo jucer pokusavale raskrstit jednu sobu u stanu ali to je samo priljevanje iz supljeg u prazno.fali mi ormara i mjesta jbg neman di uopce sa dosta stvari opcenito al dobro snalazit cu se vec nekako.
    Tamsi,  ti faks zavrsavas el? A super je kad ces uspiti pronaci neki dobar posao kako kazes, heh, tesko je to danas bez obzira na faks 😕😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.