Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    24. Studeni 2018. 20:06

Zasto ne te cajeve?????😕
    Uglavnom ja sam narucila kolica.sinoc smo pricali o njima i zbolja su ona ABC design koja smo ode u grupi spominjale diiivnaaa uzivo.al naletjela sam na ova na super super akciji pa sam se ipak za ova odlucila. I naknadno maxi cosi jaje.u Magic baby.

Kikiriki
    24. Studeni 2018. 20:12

Evo mene iz drugog dana potrage za kolicima!
    Znaci noge mi otpadaju ali vrijedilo je. Odlucili smo se za ABC Design Condor Air Diamond edition definitivno.  Gledali smo razna i ta su nam nekako bas legla. Sada cekamo samo koj bozicni popust da stigne i odma ih narucujemo i uz njih autosjedalicu maxi cosi jer su ova 2u1. 😊😊 Bas sam sretna tako da sam morala to odma podjeliti s vama da se ispusem! 😂😃 Evo slikica za one koje jos traze i istrazuju. 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Klikerica
    24. Studeni 2018. 20:18

Prekrasna su kolica! Ja imam AS Maxi Cossi Pebble plus

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kikiriki
    24. Studeni 2018. 20:18

Tonka -hahaha pa mi skoro ista kolica uzele. 🤣 Ista serija su,samo razliciti model. Zaista su uzivo predivna oba modela. 🤗🤗 

Kikiriki
    24. Studeni 2018. 20:23

Klikerica-bas smo danas gledali tu AS 😍😍 

Tonka185
    24. Studeni 2018. 20:36

Klikerica ja mislim da je ova moja autosjedalica ta, ni ne sjecam se naziva😂 gledala sam tvoja Mutsy i stvarno su super al na kraju smo se za ova odlucili.
    Kikiriki viruj mi da u mojoj glavi moja i tvoja nisu ni slicna, ta tvoja su mi preeee preee dobra uzivo su puno bolja nego na slikama, tako mi je drago da si se za njih odlucila mene su odusevila na kraju. Ali ova su mi imala super akciju pa mi se nije dalo vise cekat ni razmisljat nego daj odma ova i bok. Neku boju smo uzeli onako svidja mi se nije plava a nije ni smejda nesto izmedju uglavnom ok su mi ali ta su mi puno ljepsa 😬😭😭

Cloud
    24. Studeni 2018. 21:02

Dugo nisam vidjela da se javila da.da, ali draga da.da ako slucajno citas i pratis, a jos niste kupili kolica, javljam da Bebetto jako voli blizance pa smo danas umjesto redovnih 15% dobili 20% popusta na sajmu u WG na Bebetto42. Sto se tice AS, ne moras uzeti ove iz 3u1 paketa, daju ti jos par opcija pa si biras. Eto, nadam se da ste dobro i da samo ne stignes tipkati ovdje 🤗

Kikiriki
    24. Studeni 2018. 21:11

Tonka-ma jesu full su slicna. Razlika je samo u rucki sta ova imaju kao prostepano nes,i sta je konstrukcija sjajna,a tvoja mat. Po meni je sve drugo isto. Gledali smo oboje ali je cijena bila mislim ista ili mozda neka full sitna razlika. Znam jer se muz prvo zalijepio za ta,pa je onda tek vidio ovaj drugi model pa se zalijepio za taj drugi. 
    Mi cemo ova siva sa smedjim jer druge boje ni nemaju,a ako posebno narucimo boju se to dodatno placa 🙄. Mada ok,neka neutralna je boja za curicu i poslije za slucaj da drugo djete za par god bude decko da mu opet pase. 
    -Budemo ih mi jos ukrasile dekicama i onim svime sta visi pa ce se vidjeti iz aviona spol bebe ;) 

Klikerica
    24. Studeni 2018. 21:11

Tonka185

Klikerica ja mislim da je ova moja autosjedalica ta, ni ne sjecam se naziva😂 gledala sam tvoja Mutsy i stvarno su super al na kraju smo se za ova odlucili.

Ma da... pa dobro modela je puno previše,a ukusi se razlikuju,a i potrebe... a i puno je kolica stvarno divno!😍

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Kikiriki
    24. Studeni 2018. 21:13

Cloud-popust 20% ooo svaka cast na ulovu! 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.