Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    24. Studeni 2018. 00:27

Tanki moja tvoju bebu sisa za 100 grama😝buhtlice..meni nije rekao da brojim nego me samo pital dal osjecam bebu naravno uvjeril se i na ultrazvuku dok ju je jedvaaa izmjeril jer non stop treska😇

Kristina 30
    24. Studeni 2018. 00:27

Tanki moja tvoju bebu sisa za 100 grama😝buhtlice..meni nije rekao da brojim nego me samo pital dal osjecam bebu naravno uvjeril se i na ultrazvuku dok ju je jedvaaa izmjeril jer non stop treska😇

Tankian
    24. Studeni 2018. 00:33

oppa

Hej, nemam kirisnički račun na forum.hr a iskreno stvarno nisam pitala ništa o detaljima niti što se točno dogodilo upravo jer bih bila rastresena i razmišljala bih o tome. A mislim da ni ti ne bi trebala razmišljati o tome..

Imas pravo 😕 Sve zive pretrage koje sam mogla sam obavila i ne tribam se zamarat s "sta ako"...

Lordan

Tonka ja jedem sve..dovoljno je da sam u 25 tjedana dobila 10 kila.😱 I panika mi je bila zbog te pretrage onak..kad ono..paf..sad si mislim dal je to prenisko..🤣🤣🤣

Timi95
    24. Studeni 2018. 07:09

Jutro cure 😊 mi smo jucer bili u kupovini.. kupili smo svasta.. izdajalicu (rucnu, elek mi nema potrebe), tutice, tetra pelena, spreminike ta mlijeko, poplun, plahte, jastuk, posteljiu, onaj dio za presvlacenje, ma bas sam zadovoljna 😊 jedan dan cemo skociti po komodu, nasli smo i kolica koja cemo 😁 i jos imamo par toga, al ne zuri nam se.. i mogu vam reci da smo ustedjeli s tim crnim petkom, barem na dve to 50 eura

Evo moj bebac se rita od ranog jutra 🤰👶

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

LUNA
    24. Studeni 2018. 08:16

Tankian

LUNA

Ma necu imenovat nikog ovako javno..nije on meni los ko doktor, detaljno sve pogleda, izmjeri, cesto mi trazi krvnu sliku da vidi jel tu sve ok i tako..ne moze on vise od toga ipak je to samo ambulantno vodenje trudnoce..i muz uvijek moze bit na pregledu bez problema 😃

Ma krivo si me shvatila. Ne sumnjam u njegovu strucnost. Niti sam adekvatna osoba da je ocijenim i to na osnovu tudeg iskustva. Cisto me zanimalo. Ovaj moj u prvoj trudnoci je sve to nonsalantno vodia. Npr. ne bi niti mjere napisa na u trudnicku, nego samo da odgovaraju tom i tom tjednu 😅 Zato je od prvog pregleda odma sigurno odredia spol i bia siguran u to do kraja. I to na ekranu velicine dlana. Vodi trudnocu kao da je veterinar, ali opet ne sumnjam u njegovo znanje. Samo mi vise ne odgovara takav pristup trudnoci. Ma bebe su zajebane. Znaju se skrivat i zavarat 🤭

Ne upisuje ni moj mjere, a to sto upise u trudnicku knjizicu nema sanse da se uspije procitat 😂 necu sad ici u neke promjene kad sam vec prosla pola, al za sljedecu trudnocu bi razmislila mozda.
    Sto se tice spola, pupcana vrpca je bila tocno izmedu nogu, to se toliko jasno vidilo da ne treba bit strucnjak..tako da logicno da ne vidi ni jel musko ni jel zensko. Nije to ni vazno, bitno da uredno raste i migolji se 😊 imam jednu sliku glavice iz profila, ne mogu vjerovat kako se dobro sve vidi iako je 2D.
    U ponedjeljak cu u bolnicu za secer pa cu tamo i na uzv, bas me zanima drugo misljenje..bit ce mi lakse svakako.
    Vidim da ste poharali crni petak, sve je preeeeslatko 😍 ja cu jos pricekat bozicna snizenja pa cu onda..trebaju mi ustvari samo sitnice jer cemo dobit krevetic, 3u1 kolica i AS sa adapterom a to je najskuplje.

dreamcatcherrr
    24. Studeni 2018. 09:59

Dobro jutro curke 😊
    Mene tako glava boli od ovih promjena vremena, kiša sunce, sunce kiša 😣
    Preslatke su vam stvari za bebiše 😍

Kristina 30
    24. Studeni 2018. 12:28

Jutro..mi smo bile budne ovu noc malo duze jer je tatek stigel doma..sad smo tek doruckovale..i mene danas glava boli to tmurno vrijeme i jos hladno..necakinja mi rodendan ima pa idemo na rucak k njima ne trebam kuhati,sogor bude rostilj pekel pa se tome veselim..spekla sam joj jucer tortu,lino lada☺️

dreamcatcherrr
    24. Studeni 2018. 13:09

Kristina 30

Jutro..mi smo bile budne ovu noc malo duze jer je tatek stigel doma..sad smo tek doruckovale..i mene danas glava boli to tmurno vrijeme i jos hladno..necakinja mi rodendan ima pa idemo na rucak k njima ne trebam kuhati,sogor bude rostilj pekel pa se tome veselim..spekla sam joj jucer tortu,lino lada☺️

Wow torta je čudo 😍 Glava i mene rastura, popila sam kavu pa mi je malo lakše. I moji će danas roštilj tako da sam i ja oslobođena kuhanja 😊

Kikii15
    24. Studeni 2018. 15:07

Cure, koje čajeve pijete? Ja znam nekad samo onaj šumsko voće od Francka
    I sad čitam kak se to i ne preporučuje, a prije toga sam pak za neke druge to pročitala.. Sad ni sama vise ne znam 

Timi95
    24. Studeni 2018. 17:10

Ja pijem samo kamilicu, vocne ne, jer dobijem zgaravicu.. neke znam da se ne smije, al mislim da taj mozes i brusnica se preporuca ako ima problema s mjehurom..
    Kako divnaa tortaaa 😍😍
    Joj meni se danas vrti, od vremena ce biti..

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.