Kod mene je jos rano da osjetim, al u prvoj trudnoci, koliko me pamcenje sluzi, najprije sam osjetila kao male vibracije onako kao crijeva kad rade, najslicnije tome. Naravno, kasnije se to pretvorilo u udarce da nisam mogla ni spavati 😂
Ja jos nisam sigurna jesam li ili nisam osjetila... Osjetim tu i tamo lagano treperenje nisko gdje ne bi trebala biti trenutno crijeva, ali ne znam🤔🙂
I ja osjetim kao crijeva i neke grcice, al mislim da je to beba, jer na ultrazvuku je bila jako aktivna ☺
Što se tiče probave meni je moja doktorica rekla da je magnezij dobar kod zatvora i za grčeve. Pa eto možete pokušati i to. Cim popijem jedan za grčeve odmah sam na wc-u a grcevima ni traga. 😊
Bammi ovisi ti isto o položaju posteljice i naravno bebe, moj dečkić je više gore, osjećala sam i ja kao ta "treperenja" ma da nisam mogla razaznati. Sad ga mogu osjetiti pod rukom jer znam točno gdje je. 😄
Ja pijem magnezij direck i super je. Bili su mi dolazili grcevi u nogama pa sam ga pocela piti..
Moj se poceo dizat prema gore ☺
Ja pijem magnezij direck i super je. Bili su mi dolazili grcevi u nogama pa sam ga pocela piti..
Da super je , i mene su početkom drugog tromjesečja mučili dok nisam počela s magnezijem.
Je li to decko i kod tebe Tamsi? Kada ti je termin? 😊
Da super je , i mene su početkom drugog tromjesečja mučili dok nisam počela s magnezijem.
Je li to decko i kod tebe Tamsi? Kada ti je termin? 😊
Dečko je 😊 termin mi je 3.3.2019., a tebi? 🤗 i tvoj je dečko?
Meni je termin 31.1 I kod mene je dečko 😊 Svi su rekli bit će ti dečko, ja sam samo iz inata htjela da bude curica i na kraju evo bi dečko. Bitno je da je on u redu kad sam to saznala sreća je bila neprocjenjiva, kakav spol, bilo bi isto i da je obratno. 😄
Je li prva bebica i kod tebe ili? Muku mučim kad da pođem sa pripremanjem za bebu, svi još kažu da je rano, kako vi stojite sa tim? 😅
Ja ne mislim velike pripreme prije 12.mj, ok.. mozda krenem u 11.mj sa sajmom beba ako bude ok popusta😁
Vecinu stvari imamo, samo ih trebam pronaci, od vecih stvari mooozda ce nam trebati jaje i kolica, a robicu cemo vjv pocet dobivati cim saznamo spol, svi samo cekaju da se rijese male robice😂
Citam sad svoj post i kuzim da sam nadobudna.. Rekla bih da se necu suzdrzati od sitnica cim saznam spol😁 a i curka stalno pita kada cemo bebi kupiti igracke i robu😊♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji