Zlato ti bar imas preko koga prebacit nogu😆ja nemam osim jastuka kojeg izmedu nogu naguram sve dok dragi ne dode pa uvijek spava na rubu kreveta jer ga izguram kad me cuva😇
Bammi dobrodosla,cestitam,zelim ti urednu trudnocu i puno druzenja s nama💕
A ginekolozi su takvi nista bez njihove “tablice” nek te to ne brine meni bi ti sad bilo 19 tjedana po njihovoj racunici zbog zadnje menstruacije al se oplodnja dogodila kasnije(jer imam neredovite cikluse) al je zato 16 tjedana po ultrazvuku i mjerenju bebe🤗
Jutro svima
Bammi - dobro dosla i zelim ti urednu skolsku trudnocu 😊
Ja kupila trudnicki jastuk u Kauflandu prije kojih 10 dana bio je samo 70 kn i preporodila sam se, cak sam i muzu morala jedan kupit 😂😂 ali ja trenutno koristim oba 🤣😃
Bbk znaci dobar je? Ja sam bila skepticna dal da ga kupim ili ne al mislim da budem morala..ponekad si i poplun zafrknem ali sve je to tak li-la
Super, mozes ga stavit pod leda pa spavat na njemu, izmedu nogu, meni je jedan izmedu nogu a drugi iza leda i moram ti reci da bolje spavam i da me leda za sada ne bole. Slobodno ga uzmi, na kraju on poslije dobro dode i za dojenje i kao gnijezdo pa stavis bebu izmedu 😊
Taman nisam povracala tjedan dana i mislim si uhhh gotovo je s tim. .. I evo ode dorucak po hodniku... Bammbi naravno da primamo
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Onda cu ga kupiti🤗gledala sam gnjezda za bebe covjece 500kn mislim da pretjeruju s tim cijenama,kak i ukrasni jastucici za kimbace u obliku oblaka i oblik krune po 100-130 kn mislim..nemas ga kaj videti..pa si to sama sasijem☺️
Dada bas mi te zao..bude i to proslo..samo nest lagano jedi i pij.. i dok se najedes legni al kod leda imaj poviseno kaj budes pod nekim kutem i bude lakse
Kristina 30 - ma uzasno su skupi. Ja mislim kupit naljepnice za zid i tako ukrasit i to mi je super 😊
Dada bas mi je zao i nadam se da ce ti brzo proci te mucnine. Ja sam bas bila u komi tamo negdje do 13 tjedna, meni su ti i kapilari popucali po licu od povracanja tak da sam bila sva flekava
Dreams draga ziva sam ne sekiraj se 😊
sto se tice vitamina i folacina ja pijem Femibaby to su tablete sa folacinom i svim zivim vitaminima i uz to sam dobila omegu3, ostala sam bez folacina kada sam isla za Njemacku tako da sam u dmu u Njem kupila te i plus dodatno pijem magnezij, kalcij i b12 (sve u jednoj sumecoj tableti).. pa cemo vidjeti dta ce ginekologica kazati kada dodem na pregled.. 😊
sto se tice cijena ukrasnih jastucica, krevetica to ju tu sve jeftinije nego u Hr, kolica ova novija modernija ona su jedino skuplja oko 500-600e..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pa i tu su kolica te cijene mada ima i skupljih koja su po 1000€ ..ja sam u sloveniji nasla prekrasna kolica bijelo crvena 3u1 za 2700kn..
Sortiraj odgovore
Najstariji