Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    08. Rujan 2018. 16:03

Kristina 30

Dream dobrodosla,zelim ti sve najbolje u trudnoci. Ja sam ti s prvom trudnocom (prvorotkinja) imala 50 kg i trbuh mi se pocel vidjet tek sa 4 mj trudnoce. Na kraju sam imala trbuh koda nisim blizacne i imala je 4100g,nema veze ak ti je trbuh mali bitno da je beba dobro i da se dobro hranis. Sada sam trudna drugi puta nakon 11 godina i imam 72 kg🤗

Hvala Kristina, bili smo na pregledu prije neki dan doktorica je rekla da je beba sasvim dobro, normalne kilaže i proporcija pa je ovo bilo više pitanje iz znatiželje nego iz panike 😊 Čestitam ti na bebici! Koji si tjedan? 😁

b-b-k
    08. Rujan 2018. 16:18

Dream dobrodosla, zelim ti skolsku trudnocu. Ja sam 15 tjedan i tek se sad pocinje nazirat, ja sam krenula sa nekih 8 kila viska i do sada kilu nisam dobila. Isto mi je prva trudnoca.
    Dobit cemo decka  i iz Zagreba sam

08. Rujan 2018. 16:55

Pozdrav cure, svima zelim skolsku trudnocu i porod☺️ Gledala sam nedavno slike iz prve trudnoce i na anomaly scan u 20tt sam isla u obicnim skinny trapericama, sada vec u 16tt nosim samo trudnicke jer me sve druge prejako zuljaju🙈 

Kristina 30
    08. Rujan 2018. 16:57

Ja sam sad u 16om tjednu i jos ne znamo jel cura il decko. Za 2 tjedna idemo na 4D pa cemo valjda znati☺️

Kristina 30
    08. Rujan 2018. 17:26

Imam pitanjce..nest me boli s lijeve strane trbuha tu kak pocinje kost od kuka na dodir me boli kad malo bolje pritisnem..ne kuzim kaj je to? S lijeve strane su i crijeva dal me ona muciju nemam pojma. Ima mozda koja tak nest?

Timi95
    08. Rujan 2018. 18:36

Kristina 30

Imam pitanjce..nest me boli s lijeve strane trbuha tu kak pocinje kost od kuka na dodir me boli kad malo bolje pritisnem..ne kuzim kaj je to? S lijeve strane su i crijeva dal me ona muciju nemam pojma. Ima mozda koja tak nest?

Ciao nove cure 🤗🤗 ja sam u 15. tjednu i dečko je 😊 meni trbuh tek sad raste, a imam 51 kg i nisam dobila ni grama, nego sam cak smrsavila 3 kg, posto sam povracala od 8. Tj do 13., al sad mi je dobro i pocela sam papat vise 😃
    Kristina 30 mene je tako boljelo s lijeve strane da nisam mogla hodat, a razlog je bila losa probava.. vjerovatno su ti crijeva.. samo odmaraj i proci ce 😊

Kristina 30
    08. Rujan 2018. 18:45

Tamsi i ja mislim da su crijeva jer imam osjecaj da mi je sila a nista..a par dana me vec to muci pa sam vec malo zabrinuta

Timi95
    08. Rujan 2018. 19:07

Kristina 30

Tamsi i ja mislim da su crijeva jer imam osjecaj da mi je sila a nista..a par dana me vec to muci pa sam vec malo zabrinuta

Ne brini se za to. Normalno je. Probaj piti donat, on bi ti trebao pomoci i nemoj jest tesku hranu. Ja sam znala imat uzasne vjetrove i podrigivala sam, a i sad ako pojedem nesto tesko.. 
    Mene pocelo stezati, valjda se maternica naglo siri i cudan je osjecaj.. jos neku od vas?

Beba
    08. Rujan 2018. 19:25

Ja se znam ujutro probudite sa baterijom na 100% osjećam se super,radim po kući,a već prije ručka moram prileć koliko sam umorna,prije mi je išlo na živce,a sad sam se prilagodila😃.Šta se tiče bolova ja ih imam često,legnem pa prođu,kaže dr da je normalno to.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Anna13
    08. Rujan 2018. 20:00

Kako ste prepoznale micanje bebe, kod mene ili nema još ničega ili nisam to uspijela prepoznat 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.