Ima li koja sretnica koja je na ovoj dijabetičkoj dijeti? Ako je ,mogle bi malo podijeliti recepte ,jer mi ponestaje ideja,kao treba jest 5-6 obroka dnevno,sve namirnice izvrtim u jednom danu. 😵Inače sam gurman i volim sve jesti, mislila sam si napravit neku vege pizzu sa integralnim brašnom ,valjda bi to bilo ok.
Probaj pizzu sa karfiolom kao baza tijesta super stvar 😊
Bok cure
I ja sam pila folacin do 12 tjedna a sada pijem novalac. Koliko sam ja skuzila da folacin nema dovoljno folne koliko je sada potrebno.
A novalac ima aktivnu folnu kiselinu koja meni pase za organizam jer imam mutaciju MTHFR zbog koje moram prenatale uzimat sa aktivnom folnom.
A sto se tice obitelji sa muzeve strane i mama i tata su umrli a moji...eh da se o tome poduzi roman napisat, i zanima me kako ce to biti kada beba dode
Kristina preslatkoooo je, tako mekano izgleda ma sa fotke mi miriše na bebe, predivnooo je!
Sve je tako kako ste napisale, sve vas razumijem. Izgleda da niti jednu od nas pakao na početku braka nije mimoišao. Tata mogu tek misliti kroz što si ti prošla kao razvedena sa djecom, ali kada imamo razumne muževe koji čvrsto uz nas stoje onda sve ide lakše pa i ne čujemo te zle komentare. Mene moja svekica nije niti pitala kako sam, imam li mučnine, kad sam bila u posjeti nisam ništa htjela da jedem a inače sam mršava, mučnine su to dodatno naglasile pa mi je rekla da ću da umrem. Kako na takvo što odreagirati nego se nasmijati. Suprug doktor valjda on zna najbolje kako i što plus doktorica kaže nalazi super a ona meni da ću umrijeti jer sam mršava, je li ne možeš da jedeš ili se paziš da ne udebljaš. Meni je samo MM žao jer vidim da pati i da mu nije svejedno, ali to ne život. Na jednoj strani dobiješ na drugoj izgubiš. Samo smijeh i pozitiva i pustiti si muziku što bi se reklo do daske i đuskati u glavi kada nas neko pokuša iznervirati jer im je to gore nego da im se svašta nagovorimo.
Pij dodatno folnu, ne moze stetiti. Do proslog pregleda sam pila samo folnu i nista vise, od proslog pregleda (kako sam usla u 2.tromjesecje) rekla je da pijem kombinaciju minerala i vitamina - uzela sam elebaby, i da uz to uzimam i folnu dodatno i magnezij. Isto tako stalno napominje vaznost folne i kako bolje da ima viska (navodno visak popiskimo) nego manjka…
Cula sam da je uz folnu dobro uzimati i B12. Navodno jedno s drugim ide i pospjesuje apsorpciju.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bea, da, moj je muz njima jasno stavio do znanja da smo njegova porodica sada mi i da tu niko drugi nema sta traziti. Znam da u vecini slucajeva muskarci imaju tzv problem jer ne mogu se lako suprotstaviti majkama, ne brini, ako mu dokipi, puci ce i on.
Cure, ja sam jutros ustala sa veoma izrazenom plavom linijom od desne prepone do kolena, potpuno je bezbolno, ali vidljivo vrlo, pretpostavljam da je vena. Ja u svom poslu dosta sedim, ne znam jesam li to time izazvala. Necu jos da panicim. Inace nikada u zivotu, ni u prethodnim trudnocama nisam imala ni prosirene ni popucale vene...
url=https://lilypie.com]
Zlato ne brini nekima dolazi od sjedenja nekima od stajanja,kad ustanem jer sam jos u krevetu😴 fotnut cu ti svoju nogu isto od prepone do iznad koljena i to poprilicno razgranata plava vena. U trudnoci ti je to normalno jer maternica raste i pritiska krvne kanalice zato dolazi do pritiska vena u nogama i normalno pojacanog rada zila sad u trudnoci,povecava se tlak u trbuhu i zdjeluci koji otežava vensku cirkulaciju i zato se sire vene😏
Htjela sam pitati na kojem boku spavate? Ja od kad mi je rekel gin da sam trudna i da spavam na lijevom boku ja od onda spavam tak al mi se zna desit da se probudim na ledima ili desnom boku pa se splasim kaj nebi bebi bilo kaj..? I kad se zalezim na tom lijevom boku em me kuk boli,pa noga,pa uho😞da cujem kak vi boravite?
Ja spavam kako stignem. Cak i na trbuhu nekako na pola tako da mi je pola trbuha u zraku prakticki...
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da da, hvala na info. 😊 I citala sam tako nesto...
Kristina ja spavam na oba boka.Na ledjima nikada i nisam kao ni na stomaku. Najudobnije mi je na boku i da prebacim nogu preko muzevog struka 😁
url=https://lilypie.com]
Bok cure, primate li me na tipkanje? 🙂 Danas smo na 16+2tt, termin mi je 21.2. (iako mi je gin napisala 24.2. iz nekog razloga🤔) i jos uvijek ne znam cekamo li curku ili decka😁 Nadam se dugom i veselom druzenju😊
Sortiraj odgovore
Najstariji