Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    09. Rujan 2018. 10:09

bammi

Ja ne mislim velike pripreme prije 12.mj, ok.. mozda krenem u 11.mj sa sajmom beba ako bude ok popusta😁
    Vecinu stvari imamo, samo ih trebam pronaci, od vecih stvari mooozda ce nam trebati jaje i kolica, a robicu cemo vjv pocet dobivati cim saznamo spol, svi samo cekaju da se rijese male robice😂

Mislim da se isplati kupiti kolica , krevetac, komodu i te neke "veće" stvari prije ako naletiš na akciju jer svakako ćeš ih morati kupiti. Što se tiče robice tu sam ja opet nekako opuštenija, jer dosta toga se dobije a beba brzo preraste pa smatram da se to može kupiti i kasnije 😄 Tebi je npr. super jer već imaš iskustva i stvari od prije a mi kojima je prvo imamo nagon sve odjednom kupiti 😂

dreamcatcherrr
    09. Rujan 2018. 10:10

Žene, imate li vi kakvih tegoba u trudnoći? Ja muku mučim s infekcijama 😑

09. Rujan 2018. 10:26

dreamcatcherrr

Mislim da se isplati kupiti kolica , krevetac, komodu i te neke "veće" stvari prije ako naletiš na akciju jer svakako ćeš ih morati kupiti. Što se tiče robice tu sam ja opet nekako opuštenija, jer dosta toga se dobije a beba brzo preraste pa smatram da se to može kupiti i kasnije 😄 Tebi je npr. super jer već imaš iskustva i stvari od prije a mi kojima je prvo imamo nagon sve odjednom kupiti 😂

Definitivno treba škicati akcije i popuste, ali i "dobro prouciti" sve, a ne bezglavo kupovati. 👍😊 Npr, ja i dalje ne znam kako smo mi uspjeli uzeti krevetic 140*70, dijete nam skoro do mature moze spavati u njemu😂 tu smo se bas zaletili, bedasti🙈

Jooj, te infekcije su tlaka... Ja sam sada pila atb zbog ureaplazme, nikad prije problema s tim i sada cekam sljedeci pregled i bris da vidim jesam li se rijesila bestije😔
    Koje tebe muce? Drzim fige da ih se rijesis! 

Timi95
    09. Rujan 2018. 10:30

dreamcatcherrr

Meni je termin 31.1 I kod mene je dečko 😊 Svi su rekli bit će ti dečko, ja sam samo iz inata htjela da bude curica i na kraju evo bi dečko. Bitno je da je on u redu kad sam to saznala sreća je bila neprocjenjiva, kakav spol, bilo bi isto i da je obratno. 😄
    Je li prva bebica i kod tebe ili? Muku mučim kad da pođem sa pripremanjem za bebu, svi još kažu da je rano, kako vi stojite sa tim? 😅

Kod mene su svi htjeli curicu i cak sanjam da je curica, al sam nekako znala da je decko i decko je. I presretna sam 😁 prva beba, a htjela bih troje 😊 imam 23 godine i ovo je nesto najljepse na svijetu 😍 puno njih mi ne reklo da sam premlada za dijete, al nije tako..
    Ja sam mislila pripremat tek poslije Nove godine, mozda kolica kupim prije i krevetic, ostalo poslije.. ja sam inace iz Istre i blizu mi je Slo i Ita pa tamo kupujem, jer je kvalitetnije 😊

tata_me_zove_zlato
    09. Rujan 2018. 11:17

Jutro, cure. Mi smo poceli sa kupovinom. Sinoc smo u jednoj radnji culi da ako za prvu kupovinu bebi opreme potrosimo 15hiljada,dobijamo popust 20%.Pa planiramo otici za neke dve, tri nedelje kupiti to. Onda nam ostaje krevetac i ljuljalica lezaljka, a kolica cu kad se rodi jer nece nam odmah trebati. 
    Ovo je moj sin koji je sinoc prvi put osetio udarce svoje sestre i uzbudjen je da vam pokaze kolika nam je beba sada 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

• Ivana2707
    09. Rujan 2018. 12:33

ja za sad nemam, hvala Bogu, u prosloj sam imala neku malu infekciju koju nisam ni skuzila nego ginekolog na pregledu , dao mi tri vaginalete ,i to je bilo to. Ako ti doktor nije zabrinut , ne trebas ni ti biti , on zna sta radi, a mi se trzamo i na najmanje . Nego, ja imam fibroadenom, mozda nekih godinu dana, sad ne znam hoce li mi to smetati kasnije, doktor mi nista ne govori, a ja sam zaboravila pitat . Ima ito takvu situaciju ;)

b-b-k
    09. Rujan 2018. 12:41

Tamsi

dreamcatcherrr

Tamsi

Ja pijem magnezij direck i super je. Bili su mi dolazili grcevi u nogama pa sam ga pocela piti..
    Moj se poceo dizat prema gore ☺

Da super je , i mene su početkom drugog tromjesečja mučili dok nisam počela s magnezijem.
    Je li to decko i kod tebe Tamsi? Kada ti je termin? 😊

Dečko je 😊 termin mi je 3.3.2019., a tebi? 🤗 i tvoj je dečko?

Tamsi meni je termin 2.3.2019. 😊 tako da cemo se pratiti do kraja i isto je decko 😍

Timi95
    09. Rujan 2018. 14:03

b-b-k

Tamsi

dreamcatcherrr

Tamsi

Ja pijem magnezij direck i super je. Bili su mi dolazili grcevi u nogama pa sam ga pocela piti..
    Moj se poceo dizat prema gore ☺

Da super je , i mene su početkom drugog tromjesečja mučili dok nisam počela s magnezijem.
    Je li to decko i kod tebe Tamsi? Kada ti je termin? 😊

Dečko je 😊 termin mi je 3.3.2019., a tebi? 🤗 i tvoj je dečko?
    Tamsi meni je termin 2.3.2019. 😊 tako da cemo se pratiti do kraja i isto je decko 😍

Kako lijepoo 😊😊 mozda rodimo na isti dan 😁😁 odakle si?

dreamcatcherrr
    09. Rujan 2018. 15:23

bammi

dreamcatcherrr

Definitivno treba škicati akcije i popuste, ali i "dobro prouciti" sve, a ne bezglavo kupovati. 👍😊 Npr, ja i dalje ne znam kako smo mi uspjeli uzeti krevetic 140*70, dijete nam skoro do mature moze spavati u njemu😂 tu smo se bas zaletili, bedasti🙈

Jooj, te infekcije su tlaka… Ja sam sada pila atb zbog ureaplazme, nikad prije problema s tim i sada cekam sljedeci pregled i bris da vidim jesam li se rijesila bestije😔
    Koje tebe muce? Drzim fige da ih se rijesis!

"Dijete nam skoro do mature može spavati u njemu" hahah baš sam se slatko nasmijala 😂 Skini ogradicu, tako da kad naraste ne moraš kupovati pravi krevet, reci da je to sad moderno 😂

Uh prvo sam imala escherichiu u urinu, međutim nisam ni znala da je imam jer nisam apsolutno nikakvih simptoma imala 😒 Riješim se nje, onda mi ginekologica nađe enterokok u brisu , pa sam se i njega riješila i evo sada klebsiella i gljivice pa pijem antibiotike i za to užas. Doktorica je rekla da se ne obeshrabrujem jer sam podložna infekcijama a i flora se poremetila tako da se lakše sve razmnožava. Dokle god nemam bolova i ne šteti bebi mirna sam, nadam se da će i ostati tako. 😅

Kristina 30
    09. Rujan 2018. 16:06

Bas slatko..moja curka isto mjeri ravnalom kolika je beba..🤗ja imam jako puno oblekice jos od curke,sve sam to pospremala u one vrece vakumske sad bi to trebalo otvorit i stavit na pranje a nekako mi je prerano kad mi je termin u 2mj a opet zima bude nema sunca di cu to sve susit pa sam razg s mm da kupimo neku dobru susilicu..ima koja kakvu preporuku jer ih ima 200 svaka drugacija na svoj nacin? Ja nisam imala nikakve infekcije ni u prvoj ni sad..jedino me nest ko rezalo u mokracnom kanalu tu bec pred kraj otvora di se piski i onda sam isla gin moj je bil na godisnjem pa sam isla zamjenskom i prepise mi klotrimazol vaginalete i kremu..ja njemu kazem pa ne svrbi me nit ne pecka dole zasto bi stavljala vaginalete da kao me valjda nest grebe u kanalu on infekcije😒ja si mislim ok,naravno poslal me i na kontrolu urina..onda sam bila trudna nekih 10/11 tjedana kad ja gledam uputstva i pise da se ne primjenjuje u prvom tromjesjecju i mislim si 👏🏻Svaka cast,kupila sam brusnicu i nju sam pila i za 3 dana stalo tamAn kad su nalazi bili gotovi i s urinom je bilo sve ok a tablete nisam ni koristila jos u ladici stoje😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.